IetekMeļu tops

Reitings 38
Reģ: 23.12.2018
Nu meičukiņi ??? to kādai vajadzēja izdarīt! ?
Šeit par visām ieteklmelēm + un -
vegānēm, nevegānēm, resnām un sportistēm
28.10.2019 18:36 |

Reitings 76
Reģ: 13.09.2025
Nenocietos un tomēr abonēju pati Baloža sievas Patreon. Tā kā Baloža sieva lasa šo forumu (viņa to vienā savā video komentē, ka viņai neinteresē ko citi par viņu domā un runā), saprotu, ka viņa mani izfiltrēs un nobloķēs no saviem kontiem, tādēļ atļaušos atbildi nepalikt parādā:
Baloža sieva, ja Tu atļaujies būt publiska persona un kaut vai daļēji piemini/iztirzā savu finansiālo varēšanu vai kādu situāciju, ir jābūt gatavai tam, ka cilvēki to apspriedīs. Tu tak mērķtiecīgi esi gājusi, lai būtu par influenceri, kura rāda smukus traukus, super baby stuff, dārgas lietas utml. kontentu, un tagad - vai vai vai, kādēļ te kāds apspriež? Nu beidz muļķoties :) vai nu ràdi un esi gatava tam, ka jā, cilvēki apspriedīs, kādēļ Tev vajag gultiņu bēbim pa štuku, vai arī nerādi neko un neviens par tevi ne Ā, ne B. Un sorry, ja tevi aizskāra pieminot, ka Tev ir kredīts. Gandrīz pusei pasaules iedzīvotāju ir. Ir valstis, kur kredīta esamība ir gudrs un ekonomiski pamatots lēmums, kas parāda biznesa domāšanu. Viss ir labi, vari droši bloķēt
18.08.2026 20:56 |

Reitings 179
Reģ: 21.11.2024
Lulo9 @ 18.08.2026 11:06
Nu beidziet, skaista sieviete un nemaz nav tik slimīgi kaulaina, lai šausminātos par nobadināto ķermeni. Salīdzinājumā ar Vavilovu, Kubasova izskatās ļoti pat vēl normāli. Neredzu arī nekādu milzīgu galvu. Un kāpēc nevarētu precēties neilgi pēc bildināšanas? Ja ir nauda, kur problēma kāzas rīkot kaut pēc mēneša?!
man arī liekas Diāna pilnībā normāla . Bet piebildīšu man arī ir bijusi jaunība ēšanas traucējumi, tāpēc šobrīd uztraucos par saviem bērniem un šo kultu. Bet Patrīcijai atkal cita situācija- bildes ir viens, cik saprotu var būt arī photosops, bet skatījos to podkastu un tur var katru sejas kauliņu saskaitīt. Neizskatījās galīgi veselīgi. Žēl meitenes liekas viņai varētu būt tik viegla dizve ar visam pazīšanām un iespējām, bet tāpat atrod problēmas
18.08.2026 22:57 |

Reitings 179
Reģ: 21.11.2024
Ances866 @ 18.08.2026 20:56
Nenocietos un tomēr abonēju pati Baloža sievas Patreon. Tā kā Baloža sieva lasa šo forumu (viņa to vienā savā video komentē, ka viņai neinteresē ko citi par viņu domā un runā), saprotu, ka viņa mani izfiltrēs un nobloķēs no saviem kontiem, tādēļ atļaušos atbildi nepalikt parādā:
Baloža sieva, ja Tu atļaujies būt publiska persona un kaut vai daļēji piemini/iztirzā savu finansiālo varēšanu vai kādu situāciju, ir jābūt gatavai tam, ka cilvēki to apspriedīs. Tu tak mērķtiecīgi esi gājusi, lai būtu par influenceri, kura rāda smukus traukus, super baby stuff, dārgas lietas utml. kontentu, un tagad - vai vai vai, kādēļ te kāds apspriež? Nu beidz muļķoties :) vai nu ràdi un esi gatava tam, ka jā, cilvēki apspriedīs, kādēļ Tev vajag gultiņu bēbim pa štuku, vai arī nerādi neko un neviens par tevi ne Ā, ne B. Un sorry, ja tevi aizskāra pieminot, ka Tev ir kredīts. Gandrīz pusei pasaules iedzīvotāju ir. Ir valstis, kur kredīta esamība ir gudrs un ekonomiski pamatots lēmums, kas parāda biznesa domāšanu. Viss ir labi, vari droši bloķēt
man viņa patika paša sākuma kad saku sekot, bet tad līkas viss tik vienveidīgs tie video nenāca dabiii: līkas ka speciāli doma ko ikdiena nofilmēt, saprotu to dara visi bet nu viņai tad nesanāca dabīgi. Nu neinteresē gatavas maltītes ko
Tik jauzcep, ja vēl pati marinētu un gatavotu no nulles, bet tak pērk dārgos kartupeļus ar garšvielām un tad sūdzas par naudu . Ātri apnika, sagaidīju ka piedzimst maza un ar sekoju .
18.08.2026 23:01 |

Reitings 185
Reģ: 27.06.2026
Mashka Kakashka @ 17.08.2026 13:52
Paskatieties uz Karadžanas nagiem! 🤯
Man likās, ka pieaudzētie. Tomēr nē, kaut kādi Temu nagi pielīmēti ar līmi. Tie netīrumi. 🤡
Kā šis iet kopā ar viņas “lux” dzīvi, kurā viņa pērk “Chanel”?! 🙄
Ārprāts! Tā parūka un skropstas arī drausmas. Kas viņai uznācis,priekš kam to visu,izskatās drausmīgi.
18.08.2026 23:36 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online

Šobrīd nav neviens reģistrēts profils portālā!