Silla @ 16.02.2021 21:00skatos ģimene burkā un tur par Saulietes kundzi neko nevaru pateikt , man nav vārdu. Tā attieksme pret bērniem, tas viņas runas veids tā kā viņa no sevis iedomājas kkadu majestāti, liekas ka runā un plātās . Savai lielākai meitai pateica , ka tapec jau es tevi dzemdēju lai Tu būtu mana kalpone . Vnk ko?!! Viņa domā , ko saka? Pareizi jau meita teica , ka mamma neko nedara, ka visu dara meitenes par naudu.
nu ne gluži lai Tu būtu mana kalpone , bet teica tā” tāpēc jau es tevi dzemdēju lai man būtu kalpone”blacke @ 16.02.2021 21:02
what, nopietni?
nu nez viņai tie joki pārāk bieži lien ārā , kad viņu vairs nopietni nevar uztvert 😐core @ 16.02.2021 21:10Ni tas jau kā joks nāk ārā, bet nu tā nav pirmā reize, kad viņa to ir teikusi
helio iTV, ielādēju aplikāciju , vecākiem pajautāju, lai iedod man pieejas kodu un skatos telefonā, jo pašai nav tet/helio televīzijacupcake2 @ 16.02.2021 21:11Kur jūs to šovu visu laiku skatāties? Arī gribu noskatīties.
Silla @ 16.02.2021 21:18helio iTV, ielādēju aplikāciju , vecākiem pajautāju, lai iedod man pieejas kodu un skatos telefonā, jo pašai nav tet/helio televīzija
https://palidziba.lattelecom.lv/lv/palidziba_majai/helio/helio_interaktiva_televizija/mazie_ekrani/1214/blacke @ 16.02.2021 21:23
tā, tā, kas tas par pieejas kodu? man pašai mājās arī nav televīzija, jo neko neskatos, bet zinu,ka manai mammai ir helio :D
blacke @ 16.02.2021 21:23
tā, tā, kas tas par pieejas kodu? man pašai mājās arī nav televīzija, jo neko neskatos, bet zinu,ka manai mammai ir helio :D
sanāk ka ar dekodera pulti , tur kur Tu uzspied un redzi kur ir ieraksti utt. Manuprātcupcake2 @ 16.02.2021 21:34Mēģinu mammai attālināti izstāstīt. :D Tad "menu" jāspiež ar TV vai dekodera pulti?
Televizora izvelnē dodies uz Mans TV → Mazie ekrāni un spied TV pults pogu OKSilla @ 16.02.2021 21:51sanāk ka ar dekodera pulti , tur kur Tu uzspied un redzi kur ir ieraksti utt. Manuprāt