Apple of my eye @ 17.08.2026 15:08
Man šķiet, ka vakar viņu redzēju Rīgā uz ielas. Pa otru ielas pusi paslīdēja garām skelets ar lielu blondu galvu. Īsos šortos kaulainās kājas izskatījās šausmīgi 😖
Natali @ 17.08.2026 14:16Vakar IG izmeta reel, kur stāsta, ka vīrs uzdāvinājis kaut kādu virtuves gadžetu, pieversu uzmanību šim reel, jo pirmais, ko pamaiju, bija parūka - skatijos un domāju - kāpēc tai meitenei parūka ir... un tikai tad sapratu, ka tā ir šeit apspriestā Karadžana.
riktīgs lux🤣Mashka Kakashka @ 17.08.2026 13:52Paskatieties uz Karadžanas nagiem! 🤯
Man likās, ka pieaudzētie. Tomēr nē, kaut kādi Temu nagi pielīmēti ar līmi. Tie netīrumi. 🤡
Kā šis iet kopā ar viņas “lux” dzīvi, kurā viņa pērk “Chanel”?! 🙄
Apple of my eye @ 17.08.2026 15:08
Man šķiet, ka vakar viņu redzēju Rīgā uz ielas. Pa otru ielas pusi paslīdēja garām skelets ar lielu blondu galvu. Īsos šortos kaulainās kājas izskatījās šausmīgi 😖
Pilnīgi piekrītu 😄 Diāna tiešām pēdējā laikā izskatās tā, it kā būtu nolēmusi kļūt par bada streika seju: maksimāli kaulaina, absolūti nesievišķīga, ar tām izspiedušajām acīm un mūžīgo “es tūlīt sabrukšu, bet vismaz būšu perfekta” sejas izteiksmi. Un tas viss vēl tiek pasniegts kā kaut kāds estētikas sasniegums. 😏Tuana @ 18.08.2026 01:05
Godīgi sakot pēdējā laikā Diāna Kubasova arī neatpaliek. Tikai galva palikusi. Man pilnīgi acīs asaras sariesās, izlecot kādam viņas reelam ar to tramīgo skatienu, riņķiem zem acīm un kājām kā diedziņiem, nezinu - baigi harmoniska neizskatās, tā sevi nodzinusi tiecoties uz sevis iedomāto “ perfekto “ izskatu kāzās. Agrāk bija daudz simpātiskāka, veselīgāka un starojošāka. Nu, kā vārdā, Diāna? :( Tas līgavainis taču tāpat viņu mīl, ja jau grib precēt, vai tad viņam svarīgi, ka viņa tur kā histērijā skrien pa procedūrām, špricējas utjpr., un būs zaudējusi kādus 2 izmērus (?)….
Tuana @ 18.08.2026 01:05
Godīgi sakot pēdējā laikā Diāna Kubasova arī neatpaliek. Tikai galva palikusi. Man pilnīgi acīs asaras sariesās, izlecot kādam viņas reelam ar to tramīgo skatienu, riņķiem zem acīm un kājām kā diedziņiem, nezinu - baigi harmoniska neizskatās, tā sevi nodzinusi tiecoties uz sevis iedomāto “ perfekto “ izskatu kāzās. Agrāk bija daudz simpātiskāka, veselīgāka un starojošāka. Nu, kā vārdā, Diāna? :( Tas līgavainis taču tāpat viņu mīl, ja jau grib precēt, vai tad viņam svarīgi, ka viņa tur kā histērijā skrien pa procedūrām, špricējas utjpr., un būs zaudējusi kādus 2 izmērus (?)….
Mi mi @ 18.08.2026 06:15Pilnīgi piekrītu 😄 Diāna tiešām pēdējā laikā izskatās tā, it kā būtu nolēmusi kļūt par bada streika seju: maksimāli kaulaina, absolūti nesievišķīga, ar tām izspiedušajām acīm un mūžīgo “es tūlīt sabrukšu, bet vismaz būšu perfekta” sejas izteiksmi. Un tas viss vēl tiek pasniegts kā kaut kāds estētikas sasniegums. 😏
Man godīgi sakot vairs neiet kopā tā ugunīgi daiļā brunete, kas bija agrāk un šī brīža multeņu varone ar iekritušām acīm un uzrauto degunteli. No Dianas Kubasovas nekas vairs nav palicis, izņemot slikto angļu valodas izrunu.. Un viņa tāda ļoti trauksmaina savos storijos.Tuana @ 18.08.2026 01:05
Hermiine89 @ 18.08.2026 10:31Man godīgi sakot vairs neiet kopā tā ugunīgi daiļā brunete, kas bija agrāk un šī brīža multeņu varone ar iekritušām acīm un uzrauto degunteli. No Dianas Kubasovas nekas vairs nav palicis, izņemot slikto angļu valodas izrunu.. Un viņa tāda ļoti trauksmaina savos storijos.
selestine @ 18.08.2026 11:16man liekas vinam tie veci to visu panak,iestasta,ka kauli un ada ir smuki...pedeja laika cik redzu viriesu kautkadas domas neta,vini normalas sievietes uzskata par resnam..ir jau iznemumi ari,bet nu tapec ari daudz sieviesu nemas ar tiem ozemikiem utt....jo neineterese vairs sieviete ka cilveks,bet grib nez ko sev blakus..un cik biezi pasi tie veci ka ar resniem vederiem ka 9 menesi
skatījos un domāju, vai tas ir pa īstam, vai viņa atkal ķēmojas?yay @ 18.08.2026 12:36Atkal formā makeup video... tas ir.. man trūkst vārdu.
KatyB @ 17.08.2026 20:24Intrishas story tik cringe, stāsta ka mēģina but daudz dabiskāka bet tai pašā laikā noņem nagus un nesaprot ka rokas strādā, noņem savas zirga krēpes un ak dievs ka man tagad dzīvot, cerams jaunais šņukurs iedos kādu pašpārliecināību savādāk tur būs ātrāk viens dirstgribsones variants ar izkropļotu sievieti kas grib izpatikt vīram
Tas deguns tieši bija odziņa, tā kā Lady Gagai, bet tagad būs kārtējā "kā visas". Un diez vai ilgi izturēs bez blondajiem matiem.KatyB @ 17.08.2026 20:24Intrishas story tik cringe, stāsta ka mēģina but daudz dabiskāka bet tai pašā laikā noņem nagus un nesaprot ka rokas strādā, noņem savas zirga krēpes un ak dievs ka man tagad dzīvot, cerams jaunais šņukurs iedos kādu pašpārliecināību savādāk tur būs ātrāk viens dirstgribsones variants ar izkropļotu sievieti kas grib izpatikt vīram
Purvīša Glezna @ 18.08.2026 15:30skatījos un domāju, vai tas ir pa īstam, vai viņa atkal ķēmojas?
Purvīša Glezna @ 18.08.2026 15:30skatījos un domāju, vai tas ir pa īstam, vai viņa atkal ķēmojas?