He730 @ 14.08.2026 18:12Sindijai Bokānei arī anoreksija topā?
ozempiks vairs nav topā, ir modžaro un jauni nelegālie medikamenti. Svaru ir ļoti nometusi.Kirbis0987 @ 14.08.2026 20:10
Vina tiesham ir loti nometusi svaru- dazi varianti- psihiska saslimsana( anoreksija), kokains, ozempic
Neticu kaloriju skaitīšana. Bet isteniba vinai tada saslukusi seja no svara zaudesanas( ozempic face?) bet reali kurs arsts risketu lai rakstitu ozempic pec cilveka iegribas?!? Vai ari melnais tirgus..?
viņa liek filtrus un ļoti daudz, mož arī Faceapp, kas ir populāri. Saliec tik uzstādījumus un vienmēr esi skaista.NuVaiZinies @ 14.08.2026 11:53oi Janovska.. tik grūti ņemt pa pilnu kādu kurš runā par antiage, kam pašam acīm āda bļin tik loti nostiepta ka acis nevar aizvērt 🤣 sorry bet nu tur no dabiskas novecošanas “savācot hormonus” ir 0. Nez mūsdienās ir vēl palicis kāds cilvēks ar naudu, kurš neko nedara ar seju?! (Neskaitot masāzas utt)
Purvīša Glezna @ 14.08.2026 14:07Klau, kā jums liekas, vai pastāv iespēja, ka Nadīna J., rezidentūras vietu daļēji nopelnīja arī tāpēc, ka influencē, vai tikai pateicoties atzīmēm un studenta aktivitātei? Mani šis ieinteresēja, jo profesija specifiska, ļoti pieprasīta, augstu apmaksāta. Bez kašķa, jo kan viņa simpatizē, bet globāli - kā jums liekas, vai satura veidošana ir devusi priekšroku arī rezidentūrā?
Mi mi @ 15.08.2026 10:51Nu šis jau ir tas brīdis, kad amuna davis Instagram storiji pārvēršas par bezmaksas sēžamvietas demonstrācijas programmu. Tas uzpumpētais dibens tiek gorīts tā, it kā no tā būtu atkarīga pasaules ekonomika 😬 Saturs, sižets un pašcieņa palikuši kaut kur aizkadrā. Nu cik tizli pretīgs vispār var būt? 😂
Mi mi @ 15.08.2026 10:51Nu šis jau ir tas brīdis, kad amuna davis Instagram storiji pārvēršas par bezmaksas sēžamvietas demonstrācijas programmu. Tas uzpumpētais dibens tiek gorīts tā, it kā no tā būtu atkarīga pasaules ekonomika 😬 Saturs, sižets un pašcieņa palikuši kaut kur aizkadrā. Nu cik tizli pretīgs vispār var būt? 😂
EsPati @ 15.08.2026 11:23
Tieši tas ko šorīt padomāju. Viņam liekas, ka tas viņa kentaura DIBENS ir kaut kas ekskluzīvs, kas vienmēr un visur jāizrāda. Bet, man rodas sveškauns to skatoties. Okei, viņš tur var izstiepis savu pakaļu gorīt saviem dragkvīniem, bet parastajam mirstīgajam jau tas var šķist neērti to skatoties 😳 Nabaga Nansija vakardien tajā video. Un šis tik vairāk un uzspīlētāk ar to savu dirsu lien viņai virsū. FUJ!Jau reāli zb. Pieaudzis vecis. Bet ko darīt, ja tas ir vienīgais, kas viņam palicis. 🤦🏻♀️
👌be.beta @ 15.08.2026 09:51
nē, nepastāv tāda iespēja. tad, kad pats esi studējis RSU un vēl rezidentūrā, tad 100% zini, ka tur nevienam tādi sīkumi neinteresē, arī vairs caur pazīšanos neko nevar dabūt gatavu, tagad ļoti stingra uzņemšanas kontrole - viss pēc punktiem.
Viņš to pakaļu groza tikai ar vienu mērķi - lai piesaistītu sev līdzīgo, kas viņa pakaļā (es atvainojos) iespraustu daiktu. Tieši tā tas arī izskatās no malas. Vulgāri, lēti, nesmuki.Mi mi @ 15.08.2026 10:51Nu šis jau ir tas brīdis, kad amuna davis Instagram storiji pārvēršas par bezmaksas sēžamvietas demonstrācijas programmu. Tas uzpumpētais dibens tiek gorīts tā, it kā no tā būtu atkarīga pasaules ekonomika 😬 Saturs, sižets un pašcieņa palikuši kaut kur aizkadrā. Nu cik tizli pretīgs vispār var būt? 😂
Es jau par šo iesmēju 😂 Te jau sāk vilkt uz Juškas padruškas māsas bezgaumības līmeni. Tas vairs nav vienkārši “man ir savs stils”, tas ir vesels BEZSTILS. 😂Melleņkūka @ 15.08.2026 13:38Īrisa Vidauska: “man nav daudz drēbju, bet man ir laba gaume” 😂😂😂😂
Tie viņas outfiti 😂
atkal ko muhļī?Vegas @ 15.08.2026 13:32Krāpnieks un blēdis Rāviņš Threads: Meklējam trīs darbiniekus Spānijā. Prasības nav lielas,pamatā vienkārši cilvēcība, nedaudz sapratne angliski un krieviski (jā, tā nu tas ir), Spāņu valodu apgūsiet ātri, un vēlmi strādāt ar cilvēkiem. Zāles administrācija, 15eur stundā, darba laiks ap 8h dienā. Kam interesē - rakstam komentārā kur ar jums sazināties. Paldies.