Vai kāds var iztulkot valsts valodā? 😀Ariete @ 03.08.2026 19:38Un savas krutās dzimšanas dienas saukli velta heiteriem?!?!????? Wtf.
Cik viņam bērnu un bērnu mātes ir?Lilu5 @ 03.08.2026 20:03
Jeļai der atcerēties un aizdomāties, kā Koķiks pret savām bērnu mātēm izturas un cik iedoto ir atņēmis. Viņai draud tas pats. Pat vairāk, jo bērnu kopīgu nav.
Es brīnos, no kādas naudas Jeļa dzīvo. Tiešām Koķiks pārskaita viņai peso ikdienas tēriņiem?! Kāds kauns šajos laikos dzīvot bez saviem stabiliem ienākumiem. 35 gadu vecumā! Man tas šķiet neiespējami, atrasties tik atkarīgā pozīcijā no vīrieša.Lilu5 @ 03.08.2026 19:03Jeļa, man tev ir padoms, jo izmisušāka tu būsi pēc tā saderināšanās gredzena, jo mazāk tev tas spīdēs. Kur ir sievietes pašcieņa? Tādas nav! Kurš maksā, tas pasūta mūziku! Vai tiešām šis narciss ir vajadzīgs, tikai tāpēc, ka ir nauda un "iespējams" bildinās? Kā var būt tik stulba sieviete! Ieguldi naudu biznesā, kursos, ej meklēt darbu. Bet nē, kāpj uz viena un tā paša grābekļa. Ar pašizaugsmi ir jānodarbojas. Kamēr Jeļai nebūs sava stabila pamata zem kājām un nebūs sevi realizējusi, lai būtu neatkarīga no vīrieša, gredzens nespīd! Nav jau vairs 20 gadi, lai būtu tik tupa! Sāc aizpildīt savu tukšumu, meklē savu potenciālu. Bet nē, sapņo par Koķika bildinājumu. Nu i dura. Paliks pie sasistas siles.
Odidi @ 03.08.2026 16:18Evelīna Ķimele arī svinēja savu jubileju šajā WE, bet viesiem bija noteikts nefilmēt :) laikam negrib rādīt IG Pupsiku. Varbūt, kāda zin, kas ir šis noslēpumainas Pupsiks? :) varbūt kāda var atklāt, kas bija ballītē? 😀
Huppoo @ 03.08.2026 20:35Cik viņam bērnu un bērnu mātes ir?
Hermiine89 @ 03.08.2026 20:58Es brīnos, no kādas naudas Jeļa dzīvo. Tiešām Koķiks pārskaita viņai peso ikdienas tēriņiem?! Kāds kauns šajos laikos dzīvot bez saviem stabiliem ienākumiem. 35 gadu vecumā! Man tas šķiet neiespējami, atrasties tik atkarīgā pozīcijā no vīrieša.
Neticēsi, bet ir vīrieši kuri kaifo no tā, ka sieviete no viņa ir atkarīga. Ģimenēs ar maziem bērniem tās ir ērtības abām pusēm.Hermiine89 @ 03.08.2026 20:58Es brīnos, no kādas naudas Jeļa dzīvo. Tiešām Koķiks pārskaita viņai peso ikdienas tēriņiem?! Kāds kauns šajos laikos dzīvot bez saviem stabiliem ienākumiem. 35 gadu vecumā! Man tas šķiet neiespējami, atrasties tik atkarīgā pozīcijā no vīrieša.
Tev taisnība. Izskatās drīzāk ka Jeļa šampi sadzērusies kopā ar nomierinošajām zālēm.Mathilde @ 03.08.2026 21:09Nu, tad expertes. 😂Koki & co cilvēku atslābina, dod enerģiju un pozitīvas domas. Tad jau Jeļai vajadzēja lekt un skriet visu pārtiju.
Viena cita sarkanā kleitā regulāri izskatās kā duracell pakalā, bet ceru, ka tas tāds raksturs ar mūžīgo enerģijas dzinēju.
Jā, tagad atskatoties var saprast, ka Jeļai tas bija tāds statusa darbs, kur viņa imitēja baigi grūto strādāšanu, diendienā brauca uz Nurmuižu, lai izdejotos ar pavāru. Vispār visa viņas dzīve ir pakārtota IG storijiem, lai citiem kaut ko pierādītu🤷♀️Huppoo @ 03.08.2026 21:24Neticēsi, bet ir vīrieši kuri kaifo no tā, ka sieviete no viņa ir atkarīga. Ģimenēs ar maziem bērniem tās ir ērtības abām pusēm.
Sen jau skaidrs, ka Jelinska neies uz darbu, lai maksātu komunālos, atslābstat. Pat ja izšķirsies no krieva, tad ātri caurumu (lasīt-mīlestību) aizlāpīs ar nākamo. Nurmuižas vadīšana arī bija tikai kā statusa apliecinājums un retrīti hobijs ar ko plātīties instagram.
skylie @ 03.08.2026 18:40Vispār visos Janas Milles IG storijos, kur ir Kristīne, viņa izskatās stīva un kā tāda lelle, ļoti awkward uzvedība, kustības, mīmika 😳
Lilu5 @ 03.08.2026 21:13
Protams, ka ir nauda ikdienas tēriņiem, noteikti ir iedota "zelta kartiņa", ko tērēt. Daudziem pāriem tas tā ir. Viņš taču paņēma Jeļu ar pliku pakaļu, zin, kāda ir.