IetekMeļu tops

Reitings 38
Reģ: 23.12.2018
Nu meičukiņi ??? to kādai vajadzēja izdarīt! ?
Šeit par visām ieteklmelēm + un -
vegānēm, nevegānēm, resnām un sportistēm
28.10.2019 18:36 |

10 gadi
Reitings 16290
Reģ: 15.03.2012
Tora @ 25.07.2026 13:04

Tu pati visiem apkārt stāsti, kur un cik naudas pelni, cik iegūsti no īpašumu pārdošanas utt., par kādu naudu ceļojumos brauc? Un izliec arī šo info sociālajos tīklos? Nevajag te absurdu runāt. Šādu info neviens publiski neliek un nav arī svešiem cilvēkiem jāatskaitās.
Man arī interesē, jo arī gribētu dzīvot Spānijā ar diviem bērniem un nestrādāt 😁 bet neviens šo info nav parādā sniegt, nevajag bāzt degunu svešos makos. Viņi, starp citu, arī nerada par sevi kaut kādu luxury iespaidu, normāla vidusmēra dzīve, remontus paši taisa. Robežiņas.

1. Es neesmu influencere un savu dzīvi visai pasaulei neizrādu 2. Ja raksta garus penterus par dzīvi Spānijā un sniedz padomus, ko un kā labāk darīt, jo viņi taču tagad praktiski ir vietējie, zina visu 🙈 tad nav tā kā loģiski sākt ar pašu pamatu - finansēm? Un nav runa par bankas izrakstiem, bet visu finansiālo pusi smuki apmiet - mēs visu no nulles, bez finanšu spilvena, nestrādāju, no pavisam normāla dzīvokļa pārceļamies uz ko lielāku, jo tā taču ir leiputrija Spānija, tur vienkārši tā viss notiek 🤡
25.07.2026 14:14 |

10 gadi
Reitings 12053
Reģ: 17.09.2009
Koķiks stiepj šanel maisu, jeļa skrien pakaļ filmē 🤣🤣🤣 Es nevaru, nu tādi lašaras 🤣🤣🤣 Es vispār nesaprotu kā var kaifot par kaut kādiem brendiem pieauguši cilvēki, tas taču ir tikai lupatas gabals
25.07.2026 14:18 |

10 gadi
Reitings 12053
Ariete @ 25.07.2026 13:20
Jeļai Kristīnēs nebija grandioza dāvana?
kā šo ierakstīju, tā uzreiz ielika video kā skrien pakaļ maisiem kā šunelis 🤣 nu tik zems, sekls līmenis. Jeļa nekad nebūs aristokrāte, tāpēc jau arī pameta Oļegu, viņai riktīga nabagu domāšana
25.07.2026 14:20 |

10 gadi
Reitings 12053
Ariete @ 25.07.2026 14:20
kā šo ierakstīju, tā uzreiz ielika video kā skrien pakaļ maisiem kā šunelis 🤣 nu tik zems, sekls līmenis. Jeļa nekad nebūs aristokrāte, tāpēc jau arī pameta Oļegu, viņai riktīga nabagu domāšana
vēl pie tā maisa pieliek 🎁
🤣🤣🤣 Jeļa, labāk izdzēsies no Instagram un netaisi sev kaunu
25.07.2026 14:22 |

Reitings 8041
Reģ: 05.02.2022
Ariete @ 25.07.2026 14:18
Koķiks stiepj šanel maisu, jeļa skrien pakaļ filmē 🤣🤣🤣 Es nevaru, nu tādi lašaras 🤣🤣🤣 Es vispār nesaprotu kā var kaifot par kaut kādiem brendiem pieauguši cilvēki, tas taču ir tikai lupatas gabals
gan jau pats sev ieķera kkadas jaunas tupeles 😁
25.07.2026 14:48 |

10 gadi
Reitings 116
Reģ: 22.01.2014
Krizdole @ 25.07.2026 14:14

1. Es neesmu influencere un savu dzīvi visai pasaulei neizrādu 2. Ja raksta garus penterus par dzīvi Spānijā un sniedz padomus, ko un kā labāk darīt, jo viņi taču tagad praktiski ir vietējie, zina visu 🙈 tad nav tā kā loģiski sākt ar pašu pamatu - finansēm? Un nav runa par bankas izrakstiem, bet visu finansiālo pusi smuki apmiet - mēs visu no nulles, bez finanšu spilvena, nestrādāju, no pavisam normāla dzīvokļa pārceļamies uz ko lielāku, jo tā taču ir leiputrija Spānija, tur vienkārši tā viss notiek 🤡

Ok, uzraksti lūdzu vismaz 3 instagram (vai jebkuras citas platformas) profilus, kur cilvēki ir pārcēlušies uz citu valsti un stāsta, kā gūst ienākumus. Man būtu patiesi interesanti redzēt, bez sarkasma, jo es sekoju vairākiem cilvēkiem, kuri ir pārcēlušies un neviens no viņiem tik atklāti par finansiālo pusi nerunā.
Pat tā pati Signe Vanaga, kas pārcēlās uz Franciju. Jā, ir viņa grāmatu autore, jā ir meistarklases, bet vai tiešām tur sazīmējas tādas summas, lai varētu viena ar bērniem dzīvot Francijā. Sekoju viņai pavirši, bet arī nesaprotu, kur nauda rodas :)
25.07.2026 15:21 |

Patīk
Reitings 11972
Reģ: 18.09.2021
Te jau sen runāja, ka Kristīnei D vīrs ir krāpnieks. Būtu jābūt izcili stulbai, lai atklāti teiktu: apčakarējām pieteikoši daudz cilvēku, lai tagad jauki dzīvotu Spānijā, follow me for more advice :D
25.07.2026 15:29 |

Reitings 9186
Reģ: 20.08.2021
Tora @ 25.07.2026 15:21

Ok, uzraksti lūdzu vismaz 3 instagram (vai jebkuras citas platformas) profilus, kur cilvēki ir pārcēlušies uz citu valsti un stāsta, kā gūst ienākumus. Man būtu patiesi interesanti redzēt, bez sarkasma, jo es sekoju vairākiem cilvēkiem, kuri ir pārcēlušies un neviens no viņiem tik atklāti par finansiālo pusi nerunā.
Pat tā pati Signe Vanaga, kas pārcēlās uz Franciju. Jā, ir viņa grāmatu autore, jā ir meistarklases, bet vai tiešām tur sazīmējas tādas summas, lai varētu viena ar bērniem dzīvot Francijā. Sekoju viņai pavirši, bet arī nesaprotu, kur nauda rodas :)

Danenbergsonei nesekoju, bet Meiranei atceros, ka viņi ilgi pirms pārcelšanās tur plānoja. Visu Latvijā izpārdeva. Nesen Signe pārcēlās uz citu dzīvokli, ja nemaldos mazāku. Viņai nemaz tik viegli neiet, vismaz man tā liekas. Viņa pārdod meistarklases, piedalās kaut kādos projektos, tagad arī ir kaut kādas meistarklases. Ticu, ka arī no grāmatām kādu kapeiku saņem. Latvijā tās meistarklases ir dārgas, tā kā pēc tam kādu laiku var dzīvot. Es ticu, ka Meirāne varētu atrast darbu restorānā, tik tas, ka jāsāk atkal no nulles.
Daudzi, kuri pārceļas varbūt Instagram nestāsta tik publiski, bet konkrētās Facebook grupās gan cilvēki dalās ar pieredzi un padomiem, kā arī nepatīkamo birokrātisko pusi.
25.07.2026 15:30 |

10 gadi
Reitings 116
Reģ: 22.01.2014
McSara @ 25.07.2026 15:30

Danenbergsonei nesekoju, bet Meiranei atceros, ka viņi ilgi pirms pārcelšanās tur plānoja. Visu Latvijā izpārdeva. Nesen Signe pārcēlās uz citu dzīvokli, ja nemaldos mazāku. Viņai nemaz tik viegli neiet, vismaz man tā liekas. Viņa pārdod meistarklases, piedalās kaut kādos projektos, tagad arī ir kaut kādas meistarklases. Ticu, ka arī no grāmatām kādu kapeiku saņem. Latvijā tās meistarklases ir dārgas, tā kā pēc tam kādu laiku var dzīvot. Es ticu, ka Meirāne varētu atrast darbu restorānā, tik tas, ka jāsāk atkal no nulles.
Daudzi, kuri pārceļas varbūt Instagram nestāsta tik publiski, bet konkrētās Facebook grupās gan cilvēki dalās ar pieredzi un padomiem, kā arī nepatīkamo birokrātisko pusi.

Meirānei arī ienākumu avotu var +- nojaust, jo viņa instagram aprakstā min gramatas, reklamē meistarklases.
Tāpat kā wildspirit D&D ienākumus gūst no wildspirit produkcijas. Fitbody Agnese no saviem izaicinājumiem.
Anža no One Zero, Puncule no stilistes darba + kanāliem utt. Tie ir influenceri, kuri instagram lieto kā platformu, kurā uzrunā savu mērķauditoriju un paši reklāmē savu produktu/pakalpojumu. Viņiem ienākumu avotu viegli sazīmēt, bet ir daļa tādu, kas dzīvo, influencē, bet ienākumu avotu grūti sazīmēt.
Kaut vai tā pati Vavilova, Jelinska, Rebeka Liepiņa, Could berry Linda - influencē skaistu dzīvi, bet neizskatās, ka pašas sev to nodrošina, kas arī ir ok, jo acīmredzot viņas savas mērķauditorijas uzmanību notur arī tāpat. Bet nu tāpat ir čupa ar latviešiem, kas pārcēlušies uz citu valsti, bet publiski par saviem ienākumiem nestāsta. Tas arī ir ok, nav citiem jāzina. Bet neredzu arī iemeslu mest akmeni, ka redz nestāsta, no kurienes nauda :) neviens jau nestāsta. Stāsta tikai tie, kuri ar influencēšanu uzrunā savus potenciālos pircējus.
25.07.2026 15:59 |

Reitings 1
Reģ: 25.07.2026
Vai kādai nojausma kura Spīķei atkal nozagusi produktu…?
25.07.2026 16:27 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits