IetekMeļu tops

Reitings 38
Reģ: 23.12.2018
Nu meičukiņi ??? to kādai vajadzēja izdarīt! ?
Šeit par visām ieteklmelēm + un -
vegānēm, nevegānēm, resnām un sportistēm
28.10.2019 18:36 |

Reitings 25
Reģ: 06.07.2026
kafijasburka @ 22.07.2026 16:55

Karadžanas uzņēmums maina lokāciju, pati Jeļena sašutusi, ka vairāk darbā parūku nevarēs krāsot, sabiedriskais pa tiešo neies, hmm varbūt ataudzēt savus matus un iegādāties beidzot savu automobili?🤣 Tik daudz problēmu atkritīs.
redzēju to storiju un sašutumu gan nesaklausīju. Vina teica, ka nāksies par sabtransa maiņu padomāt, bet ne sašutusi. Par to auto es atceros, ka kaut kādā senā šovā stāstīja, ka autovadītāja apliecība ir un vadīt auto ļoti paticis, bet pēc avārijas esot kaut kādi sarežģījumi, kas turpmāk liedz vadīt auto - vai galvu mevar strauji pagriezt vai reaģēt .. neatminos vairs precīzi.
22.07.2026 17:48 |

Reitings 27437
Reģ: 27.11.2018
Es arī nesaprotu vai tagad modē ir neglītums un kroplīgums? Kaulu kambaris, kurš bildējas visādās neglītās, kroplīgās pozās. Otra ar izvalbītām acīm un dirsu deviņos līkumos. Vai tiešām estētika ir pilnībā pazudusi?Par Martelu runājot nu tāda cāļu tūta. Tā muļķīte dzīvē nav redzējusi nevienu īstu slodzi vai darbu. Redz, grūta izvēle, ko kāzu organizatore piedāvā,un jau jāraud kameras priekšā.
22.07.2026 18:51 |

Reitings 27437
Reģ: 27.11.2018
Apskatīju to Danu, kārtējā “pick me” Gandrīz visās bildēs un vide pusatvērta mute un viens un tas pats fuck me skatiens. Man tas šķiet samāksloti, nevis dabiski. Tas parpalas man neatstāj kvalitatīvu iespaidu, izskatās pēc lētas sintētikas, ko pārdod par daudzkārt augstāku cenu. Parasti jau labu audumu un kvalitāti var pamanīt uzreiz, nav tas gadījums.
Tomēr, kamēr ir aitas tikmēr gorīsies
22.07.2026 18:56 |

10 gadi
Reitings 16234
Reģ: 15.03.2012
Cik savādi tomēr - būt influencerim un būt atkarīgam no reklāmām un like, kas nosaka, ko var atļauties. Wildspirit Dana pateicas par atbalstu un reklāmām un par to naudu nopērk dzīvokli Sicīlijā, Dzenīte pateicas, jo tagad atkal varot aizvest ģimeni eksotiskā ceļojumā, sanāk, ka bez ig viņiem nav nekas, viss atkarīgs no vairāk vai mazāk izdiedelētām sadarbībām.
22.07.2026 19:08 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits