IetekMeļu tops

Reitings 38
Reģ: 23.12.2018
Nu meičukiņi ??? to kādai vajadzēja izdarīt! ?
Šeit par visām ieteklmelēm + un -
vegānēm, nevegānēm, resnām un sportistēm
28.10.2019 18:36 |

Patīk
Reitings 11927
Reģ: 18.09.2021
Angelette @ 20.07.2026 00:29

Man patika kā Ronalds pateica 'ja var, tad lūdzu nedziedi' 🤭 Īstenībā es šo izgrieztu un nepublicētu 😬😂 Laikam tāpēc vēl negrib bērnus, jo tie arī 'dziedās' 24/7 😄

Ne tikai komentārs par nedziedāšanu, bet vispār tā saruna tāda - es baigais biznesmenis, Marta neko nesaprot... Skaidri atspoguļojas, kāpēc viņam pie 40 vajag 23-gadīgu... Nebūs viegli Martai
20.07.2026 11:30 |

Patīk
Reitings 3762
Reģ: 03.11.2023
MegijaN2 @ 19.07.2026 23:35

Kaut kur viņa minēja, ka viņiem ir liela vecuma starpība, viņai laikam ir kādi 22/23?
Ja tev tā sieviete patīk, viss saskan un redzi ar viņu nākotni, kāpēc neprecēt? Viņi taču ir pazīstami jau labu laiku. Mūsdienās tieši visi baigi marinē.😀
Citi apprecās pēc 2 mēnešiem, tas man liekas pārāk ātri.

Tas jau skaidrs, ka viņam nav tur ko marinēties, par to vispār nav jautājumu. Bet meitenei precēties 22 gados gan ir mazliet kreiziiiiiiii. Tā parasti precas kristieši, kas negrīkst pārgulēt pirms kāzām. :D
20.07.2026 12:13 |

Reitings 21888
Reģ: 21.09.2023
Nastja32 @ 20.07.2026 10:21
Zeltiņa ir salabusi ar savu itāli, vakar pastaigājās rociņās.
Gaidu, kad Virsnīte atkal būs izdegusi, tēlojot, cik ļoti viņai patīk laukos un nekur negribas ceļot.🤣
Vakar redzēju Zeltiņas meitu Mariju Vērmanītī pie rozēm snaikstījās arī kopā ar ārzemnieku.
20.07.2026 13:59 |

Reitings 243
Reģ: 25.04.2026
MegijaN2 @ 19.07.2026 23:35

Kaut kur viņa minēja, ka viņiem ir liela vecuma starpība, viņai laikam ir kādi 22/23?
Ja tev tā sieviete patīk, viss saskan un redzi ar viņu nākotni, kāpēc neprecēt? Viņi taču ir pazīstami jau labu laiku. Mūsdienās tieši visi baigi marinē.😀
Citi apprecās pēc 2 mēnešiem, tas man liekas pārāk ātri.

Cik viņi ir kopā? Līdz gadam? Tas ir ļoti maz. Labāk ir pamarinēt, lai pēc tam nav aplauziens.
20.07.2026 15:33 |

Reitings 5473
Reģ: 17.08.2024
Apple of my eye @ 20.07.2026 11:30

Ne tikai komentārs par nedziedāšanu, bet vispār tā saruna tāda - es baigais biznesmenis, Marta neko nesaprot... Skaidri atspoguļojas, kāpēc viņam pie 40 vajag 23-gadīgu... Nebūs viegli Martai

Jā, diemžēl meitene ir sajaukusi mīlestību un cieņu ar vienkāršu patērēšanu. Viņš maksā par visādiem labumiem un to Marta uztver kā mīlestības izpausmi, jo patiesībā viņam arī nav nekas cits, ko dot. Nu nauda var beigties un tad mīlestībai būs čušss. Ir ļoti labi, ka vīrietis ir nodrošināts un to viņa vienmēr uzsver- viņš ir tik nosvērts, mērķtiecīgs. Bet mēs zinām, ka ar to ir par maz gimenes veidošanai. Vīrietis, kas Tevi uzlūko kā lietu, nekad nemīlēs, bet tikai patērēs. Kikirikī gadījums ir the same. Patēriņš. Var jau lidot ar privāto lidmašīnu, bet tas ir tikai eskorts. Marta vēl jauna un naiva, bet kikii apzināti pārdot savu miesu.
20.07.2026 15:41 |

Reitings 1138
Reģ: 29.05.2023
Lavii @ 20.07.2026 15:41

Jā, diemžēl meitene ir sajaukusi mīlestību un cieņu ar vienkāršu patērēšanu. Viņš maksā par visādiem labumiem un to Marta uztver kā mīlestības izpausmi, jo patiesībā viņam arī nav nekas cits, ko dot. Nu nauda var beigties un tad mīlestībai būs čušss. Ir ļoti labi, ka vīrietis ir nodrošināts un to viņa vienmēr uzsver- viņš ir tik nosvērts, mērķtiecīgs. Bet mēs zinām, ka ar to ir par maz gimenes veidošanai. Vīrietis, kas Tevi uzlūko kā lietu, nekad nemīlēs, bet tikai patērēs. Kikirikī gadījums ir the same. Patēriņš. Var jau lidot ar privāto lidmašīnu, bet tas ir tikai eskorts. Marta vēl jauna un naiva, bet kikii apzināti pārdot savu miesu.

Nu pag, man Jelinska nepatīk, bet nav tik traki. Var redzēt, ka ir iemīlējusies tajā jaunajā vīrietī līdz ausīm. Un kad ir rozā brilles, grūti novērtēt situāciju. Nedomāju, ka šeit viņa pārdod savu miesu.
Par Martu - Tu apgalvo, ka viņš maksā par visu un nav citu labumu ko dot. Iespējams, ka Martas mīlestības valoda ir dāvanas un viss viņiem saskan - viss nav tik viennozīmīgi.
Turklāt pilna pasaule ar vīriešiem, kas nedod vispār neko - ne naudu, ne cieņu, ne mīlestību un ir sievietes kopā ar viņiem 😄 Tāpēc abi gadījumi nav tie sliktākie.
20.07.2026 16:39 |

Reitings 5473
Reģ: 17.08.2024
Merilda @ 20.07.2026 16:39

Nu pag, man Jelinska nepatīk, bet nav tik traki. Var redzēt, ka ir iemīlējusies tajā jaunajā vīrietī līdz ausīm. Un kad ir rozā brilles, grūti novērtēt situāciju. Nedomāju, ka šeit viņa pārdod savu miesu.
Par Martu - Tu apgalvo, ka viņš maksā par visu un nav citu labumu ko dot. Iespējams, ka Martas mīlestības valoda ir dāvanas un viss viņiem saskan - viss nav tik viennozīmīgi.
Turklāt pilna pasaule ar vīriešiem, kas nedod vispār neko - ne naudu, ne cieņu, ne mīlestību un ir sievietes kopā ar viņiem 😄 Tāpēc abi gadījumi nav tie sliktākie.

Sliktākie noteikti nav. Nekur to neteicu! Bet rozā brilles ar laiku nokrīt visiem. Tak ne jau šie abi mīlas stasti būs laimīgi forever. Tik daudz sarkano karogu. Jelinskai ari bija lielā love ar Fiļu. Tak klārēja to visur un pie katras izdevības. Tie mūžīgie sefliji kopā un laimīgā iemīlējusies sejiņa. Kad atrada jauno naudas maisu, tā pati sejiņa. Redzēs vai uz tik pat ilgu laiku..
20.07.2026 17:41 |

Patīk
Reitings 2998
Reģ: 08.09.2025
Ja man būtu jāliek likmes, liktu, ka Ronaldam ar Martu var sanākt ilgi un laimīgi. Savukārt par Jeļu gan šaubos.
20.07.2026 17:52 |

Patīk
Reitings 3762
Reģ: 03.11.2023

Kā mēs vispār varam zināt kā viņi viens otru uzlūko, par ko runā un cik ļoti viens otram patīk? 80% ikdienas mēs reāli nemaz neredzam. Man liekas neadekvāti spriest, ka sievietes "pārdod savu miesu".
20.07.2026 18:00 |

Reitings 12787
Reģ: 22.03.2024
Nu Jelinska ir tik garlaiciga. Tik daudz ko itka izbrauka bet tik ediens, terpi, alkohols..un reizem kada maja. Var redzet, ka interese par neko kulturalu nav. Smiekligi ari par to sedesanu ka uz koka kresla..nu nezinu man zinamas sporta masinas ir loti erti. Var redzet, ka vinai nav nekada interese par visu so pasakumu tik cik var salikt IG.
20.07.2026 18:57 |

Patīk
Reitings 11927
Reģ: 18.09.2021
Law9 @ 20.07.2026 17:52
Ja man būtu jāliek likmes, liktu, ka Ronaldam ar Martu var sanākt ilgi un laimīgi. Savukārt par Jeļu gan šaubos.

Tajos dažos video, ko es esmu redzējusi, Rolands ir patiesībā tāds indīgs - nāk ārā tādi zemie tekstiņi (piemēram, cik viņš pieredzējis, cik Marta nē), kurus - ja man jāliek likmes - Marta arvien vairāk un vairāk sāks ievērot. Jā, viņai ir zems pašvērtējums, ja jau tā tjūnējas, bet kaut kad (protams, pēc kāzām, pēc kādiem gadiem) var sakrāties un viņa var aiziet, būs vēl jauna, noteiktiem čaļiem pievilcīga...
Bet nu tas Rolands ir tiiiiiiiiik jēls 😖
Savukārt Jelinska ir tieši tādā briedumā, kā tie daži pusaudži, kas filmē viņu auto
20.07.2026 19:12 |

10 gadi
Reitings 6238
Reģ: 17.03.2010
Apple of my eye @ 20.07.2026 19:12

Tajos dažos video, ko es esmu redzējusi, Rolands ir patiesībā tāds indīgs - nāk ārā tādi zemie tekstiņi (piemēram, cik viņš pieredzējis, cik Marta nē), kurus - ja man jāliek likmes - Marta arvien vairāk un vairāk sāks ievērot. Jā, viņai ir zems pašvērtējums, ja jau tā tjūnējas, bet kaut kad (protams, pēc kāzām, pēc kādiem gadiem) var sakrāties un viņa var aiziet, būs vēl jauna, noteiktiem čaļiem pievilcīga...
Bet nu tas Rolands ir tiiiiiiiiik jēls 😖
Savukārt Jelinska ir tieši tādā briedumā, kā tie daži pusaudži, kas filmē viņu auto
jā, Rolans jēls glumeklis. Pretigs tipiņš 😏
20.07.2026 19:15 |

Reitings 99
Reģ: 13.07.2026
Astarte @ 20.07.2026 15:33

Cik viņi ir kopā? Līdz gadam? Tas ir ļoti maz. Labāk ir pamarinēt, lai pēc tam nav aplauziens.

Viņa pirmo publikāciju ielikusi 2025.gada maijā, tā tad agrāk ir bijis vēl iepazīšanās posms. +viņi nav vēl precējušies, tā kā laiks vēl iet 😀
Nezinu, aplauziens man liekas dzīvot ar partneri vairāk kā 5 gadus un nesaņemt bildinājumu(ja sieviete to vēlas).
20.07.2026 21:11 |

Reitings 99
Reģ: 13.07.2026

Par Martu un Burnicki. Viņa pati ir minējusi, ka ir bijusi toksiskās attiecībās, tā kā viņa saprastu, ja kaut kas būtu ne tā.
Viņš par viņu rūpējas un lutina, cik tiek parādīts soc.tīklos, kurai sievietei tas nepatīk? Abi ir teikuši, ka bērnus vēl nevēlas, tāpēc kāds sakars ar ģimenes veidošanu?
Cik viņi parādās reelos vai šovā "laimīgie laiku( s ) neskaita" abi ir ļoti līdzīgi, vienāds humors, viens otru saprot, abus saista mākslīgais skaistums, abi izskatās iemīlējušies.
20.07.2026 21:30 |

Reitings 3289
Reģ: 30.01.2023
Es atvainojos, ka esmu no mēness nokritusi, bet - Pakalne ir ar Zuti vēl vai nav?
20.07.2026 22:02 |

10 gadi
Reitings 14312
Reģ: 30.12.2015

nav jau tā, ka Martai pašai būtu diži daudz, ko dot atpakaļ :D viņi tur abi ir viens otra vērti, diezgan seklas personības, kurām galvenais mērķis ir ponti
20.07.2026 22:15 |

Reitings 94
Reģ: 02.07.2026
AiKaaaSaaap @ 20.07.2026 22:02
Es atvainojos, ka esmu no mēness nokritusi, bet - Pakalne ir ar Zuti vēl vai nav?

Cik sapratu - nav!
20.07.2026 22:23 |

Reitings 94
Reģ: 02.07.2026
MegijaN2 @ 20.07.2026 21:30

Par Martu un Burnicki. Viņa pati ir minējusi, ka ir bijusi toksiskās attiecībās, tā kā viņa saprastu, ja kaut kas būtu ne tā.
Viņš par viņu rūpējas un lutina, cik tiek parādīts soc.tīklos, kurai sievietei tas nepatīk? Abi ir teikuši, ka bērnus vēl nevēlas, tāpēc kāds sakars ar ģimenes veidošanu?
Cik viņi parādās reelos vai šovā "laimīgie laiku( s ) neskaita" abi ir ļoti līdzīgi, vienāds humors, viens otru saprot, abus saista mākslīgais skaistums, abi izskatās iemīlējušies.

Man vispàr tas tā nenolasās! :D Tur ir vīrietis ar mazvērtības kompleksiem un jauna, naiva, dumja divdesmitganiece, vēl pie tam intelekta neskarta.
20.07.2026 22:25 |

Reitings 6455
Reģ: 09.04.2023
Susurins1536 @ 20.07.2026 22:25

Man vispàr tas tā nenolasās! :D Tur ir vīrietis ar mazvērtības kompleksiem un jauna, naiva, dumja divdesmitganiece, vēl pie tam intelekta neskarta.

Manuprāt, viņi ir ilustrācija krievu teicienam “divi debīlie ir spēks”
20.07.2026 23:35 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online

Šobrīd nav neviens reģistrēts profils portālā!