Angelette @ 20.07.2026 00:29
Man patika kā Ronalds pateica 'ja var, tad lūdzu nedziedi' 🤭 Īstenībā es šo izgrieztu un nepublicētu 😬😂 Laikam tāpēc vēl negrib bērnus, jo tie arī 'dziedās' 24/7 😄
MegijaN2 @ 19.07.2026 23:35
Kaut kur viņa minēja, ka viņiem ir liela vecuma starpība, viņai laikam ir kādi 22/23?
Ja tev tā sieviete patīk, viss saskan un redzi ar viņu nākotni, kāpēc neprecēt? Viņi taču ir pazīstami jau labu laiku. Mūsdienās tieši visi baigi marinē.😀
Citi apprecās pēc 2 mēnešiem, tas man liekas pārāk ātri.
Vakar redzēju Zeltiņas meitu Mariju Vērmanītī pie rozēm snaikstījās arī kopā ar ārzemnieku.Nastja32 @ 20.07.2026 10:21Zeltiņa ir salabusi ar savu itāli, vakar pastaigājās rociņās.
Gaidu, kad Virsnīte atkal būs izdegusi, tēlojot, cik ļoti viņai patīk laukos un nekur negribas ceļot.🤣
MegijaN2 @ 19.07.2026 23:35
Kaut kur viņa minēja, ka viņiem ir liela vecuma starpība, viņai laikam ir kādi 22/23?
Ja tev tā sieviete patīk, viss saskan un redzi ar viņu nākotni, kāpēc neprecēt? Viņi taču ir pazīstami jau labu laiku. Mūsdienās tieši visi baigi marinē.😀
Citi apprecās pēc 2 mēnešiem, tas man liekas pārāk ātri.
Apple of my eye @ 20.07.2026 11:30
Ne tikai komentārs par nedziedāšanu, bet vispār tā saruna tāda - es baigais biznesmenis, Marta neko nesaprot... Skaidri atspoguļojas, kāpēc viņam pie 40 vajag 23-gadīgu... Nebūs viegli Martai
Lavii @ 20.07.2026 15:41
Jā, diemžēl meitene ir sajaukusi mīlestību un cieņu ar vienkāršu patērēšanu. Viņš maksā par visādiem labumiem un to Marta uztver kā mīlestības izpausmi, jo patiesībā viņam arī nav nekas cits, ko dot. Nu nauda var beigties un tad mīlestībai būs čušss. Ir ļoti labi, ka vīrietis ir nodrošināts un to viņa vienmēr uzsver- viņš ir tik nosvērts, mērķtiecīgs. Bet mēs zinām, ka ar to ir par maz gimenes veidošanai. Vīrietis, kas Tevi uzlūko kā lietu, nekad nemīlēs, bet tikai patērēs. Kikirikī gadījums ir the same. Patēriņš. Var jau lidot ar privāto lidmašīnu, bet tas ir tikai eskorts. Marta vēl jauna un naiva, bet kikii apzināti pārdot savu miesu.
Merilda @ 20.07.2026 16:39
Nu pag, man Jelinska nepatīk, bet nav tik traki. Var redzēt, ka ir iemīlējusies tajā jaunajā vīrietī līdz ausīm. Un kad ir rozā brilles, grūti novērtēt situāciju. Nedomāju, ka šeit viņa pārdod savu miesu.
Par Martu - Tu apgalvo, ka viņš maksā par visu un nav citu labumu ko dot. Iespējams, ka Martas mīlestības valoda ir dāvanas un viss viņiem saskan - viss nav tik viennozīmīgi.
Turklāt pilna pasaule ar vīriešiem, kas nedod vispār neko - ne naudu, ne cieņu, ne mīlestību un ir sievietes kopā ar viņiem 😄 Tāpēc abi gadījumi nav tie sliktākie.
Jā, diemžēl meitene ir sajaukusi mīlestību un cieņu ar vienkāršu patērēšanu. Viņš maksā par visādiem labumiem un to Marta uztver kā mīlestības izpausmi, jo patiesībā viņam arī nav nekas cits, ko dot. Nu nauda var beigties un tad mīlestībai būs čušss. Ir ļoti labi, ka vīrietis ir nodrošināts un to viņa vienmēr uzsver- viņš ir tik nosvērts, mērķtiecīgs. Bet mēs zinām, ka ar to ir par maz gimenes veidošanai. Vīrietis, kas Tevi uzlūko kā lietu, nekad nemīlēs, bet tikai patērēs. Kikirikī gadījums ir the same. Patēriņš. Var jau lidot ar privāto lidmašīnu, bet tas ir tikai eskorts. Marta vēl jauna un naiva, bet kikii apzināti pārdot savu miesu.
Law9 @ 20.07.2026 17:52Ja man būtu jāliek likmes, liktu, ka Ronaldam ar Martu var sanākt ilgi un laimīgi. Savukārt par Jeļu gan šaubos.
jā, Rolans jēls glumeklis. Pretigs tipiņš 😏Apple of my eye @ 20.07.2026 19:12
Tajos dažos video, ko es esmu redzējusi, Rolands ir patiesībā tāds indīgs - nāk ārā tādi zemie tekstiņi (piemēram, cik viņš pieredzējis, cik Marta nē), kurus - ja man jāliek likmes - Marta arvien vairāk un vairāk sāks ievērot. Jā, viņai ir zems pašvērtējums, ja jau tā tjūnējas, bet kaut kad (protams, pēc kāzām, pēc kādiem gadiem) var sakrāties un viņa var aiziet, būs vēl jauna, noteiktiem čaļiem pievilcīga...
Bet nu tas Rolands ir tiiiiiiiiik jēls 😖
Savukārt Jelinska ir tieši tādā briedumā, kā tie daži pusaudži, kas filmē viņu auto
Astarte @ 20.07.2026 15:33
Cik viņi ir kopā? Līdz gadam? Tas ir ļoti maz. Labāk ir pamarinēt, lai pēc tam nav aplauziens.
nav jau tā, ka Martai pašai būtu diži daudz, ko dot atpakaļ :D viņi tur abi ir viens otra vērti, diezgan seklas personības, kurām galvenais mērķis ir pontiLavii @ 20.07.2026 15:41
AiKaaaSaaap @ 20.07.2026 22:02Es atvainojos, ka esmu no mēness nokritusi, bet - Pakalne ir ar Zuti vēl vai nav?
MegijaN2 @ 20.07.2026 21:30
Par Martu un Burnicki. Viņa pati ir minējusi, ka ir bijusi toksiskās attiecībās, tā kā viņa saprastu, ja kaut kas būtu ne tā.
Viņš par viņu rūpējas un lutina, cik tiek parādīts soc.tīklos, kurai sievietei tas nepatīk? Abi ir teikuši, ka bērnus vēl nevēlas, tāpēc kāds sakars ar ģimenes veidošanu?
Cik viņi parādās reelos vai šovā "laimīgie laiku( s ) neskaita" abi ir ļoti līdzīgi, vienāds humors, viens otru saprot, abus saista mākslīgais skaistums, abi izskatās iemīlējušies.
Susurins1536 @ 20.07.2026 22:25
Man vispàr tas tā nenolasās! :D Tur ir vīrietis ar mazvērtības kompleksiem un jauna, naiva, dumja divdesmitganiece, vēl pie tam intelekta neskarta.