neticu, tak muld viņa konkretiKrizdole @ 10.07.2026 23:57
Bet tā Uresina ir nepārspējama 🤡 Viena influencere cerību pilna iegādājusies viņas privāto sesiju un ir ļoti vīlusies, pasakot to savos storijos, nu tad tagad miss Forbes skaidrojas, ka VIŅA strādā ar klientiem, kur vienam īpašumi 10 milj., nē tomēr 12 milj. vērtībā, otrs pelna 500 tūkstošus € mēnesī un, lūk, viņi spēj novērtēt Jeļenu, bet tāds mazais uzņēmējs tāpēc arī ir tur, kur ir, jo neklausa vārds vārdā viņu. Vienkārši ap-brī-no-ja-mi, ka daudz sasnieguši, turīgi cilvēki sameklē tādu Uresinu un prasa viņai padomu 🤯 Ka tāda Kerkira vai Janiševa par viņu fano, vēl saprotami, bet, ka miljonāri, pat miljardieri no viņas kaut ko mācās, tā ir bezmaz kā zinātniskā fantastika! 🙈
Otiiilija @ 11.07.2026 00:17neticu, tak muld viņa konkreti
Neietekmele @ 07.07.2026 18:47
https://wormhole.app/vyJZ7k#FNoeu2PpKcgSFiYPm2dxOg
Šeit būs links,lai lejuplādētu
Inelle @ 11.07.2026 01:13
Neviens turigs cilvēks neplātās un nestāsta, kad un ar ko satikās, cik mikj vērta māja, ienākumi, cik daudz pelna. Nekad neviens neteika. Uresina blefo. Kur viņas dārgie ceļojuni?
Neizskatās, ka šiki dzīvotu
Plātīšanas, materiālājām lietām

tik fake atvainošanās. Nobijās no Gobzema. Un tagad dzied Ventspilī uz skatuves un smaida. Es atvainojos, bet man nāk vēmiens no tas publikas, jums ausis neskan “bastards, resna” sen viņu izsvilpt vajadzēja bet nē letiņš stav un smaida un vēl applaudē šitaiMerilda @ 10.07.2026 21:10Cik ļoti fake ir tā Leldes "atvainošanās". Kā tipisks narciss un manipulators vaino sajūtas, novēl kkādus tēvus. Es novēlu, lai tēvi saviem bērniem neizvēlas tik pretīgas pamātes kā viņa, tad arī nebūs sarunas jāieraksta.
Savva @ 10.07.2026 22:32Jelinska jau liek mājienus par kāzām. podbrezskis malacis, nav nemaz tik stulbs - nopirka dzivokli pirms kāzām, lai nebūtu iegādāts laulībā. 😀😀 bet domaju viniem bus normāls prenup, ja no kotika ir ko panemt.
noidea @ 11.07.2026 05:34Nomainīšu tēmu vēl pedējo reizi par Karadžanu.
Ja viņa noņemtu parūku, apgrieztu normāli matus un tiktu vaļā no tām ellīgajām skropstām & apğerbtos zolīdi & noskrubētu to oranžo pastonējošo (& beigtu vemt ārā savas kūkas):
Mia6 @ 11.07.2026 09:25tik fake atvainošanās. Nobijās no Gobzema. Un tagad dzied Ventspilī uz skatuves un smaida. Es atvainojos, bet man nāk vēmiens no tas publikas, jums ausis neskan “bastards, resna” sen viņu izsvilpt vajadzēja bet nē letiņš stav un smaida un vēl applaudē šitai
Krizdole @ 10.07.2026 23:57
Bet tā Uresina ir nepārspējama 🤡 Viena influencere cerību pilna iegādājusies viņas privāto sesiju un ir ļoti vīlusies, pasakot to savos storijos, nu tad tagad miss Forbes skaidrojas, ka VIŅA strādā ar klientiem, kur vienam īpašumi 10 milj., nē tomēr 12 milj. vērtībā, otrs pelna 500 tūkstošus € mēnesī un, lūk, viņi spēj novērtēt Jeļenu, bet tāds mazais uzņēmējs tāpēc arī ir tur, kur ir, jo neklausa vārds vārdā viņu. Vienkārši ap-brī-no-ja-mi, ka daudz sasnieguši, turīgi cilvēki sameklē tādu Uresinu un prasa viņai padomu 🤯 Ka tāda Kerkira vai Janiševa par viņu fano, vēl saprotami, bet, ka miljonāri, pat miljardieri no viņas kaut ko mācās, tā ir bezmaz kā zinātniskā fantastika! 🙈
MinkaMurrrrr @ 11.07.2026 11:03
Bet nejau visi seko gobzemam un zin, ka viņa tā izrunājās 😀
Angelette @ 11.07.2026 05:13
Kā jau viņa pati teica, neviens storijs nav publicēts nejauši. Katrs ir rūpīgi pārdomāts un veidots ar konkrētu mērķi, lai virzītu uz noteiktu rezultātu. Iespējams, pieminot to, ka strādā ar miljardieriem, palīdz veidot uzticēšanos un interesi par viņas piedāvājumu.
Man tikai rodas jautājums, ja viņai patiešām tik labi sokas starptautiskā līmenī un klientu netrūkst, kāpēc tik liela uzmanība tiek veltīta Latvijas auditorijai? Kas īsti ir tas, ko viņa šeit vēlas panākt?!
Inelle @ 11.07.2026 01:10Dita Grauda make up speciāliste, viņa ir kopā vēl ar savu vīrieti, ko sapazinās, kādi 2 gadi atpakaļ?
Pati ļoti simpātiska. Nekā personīga, nodomāju, vairs nav manīts viņas vīrietis.
Savva @ 10.07.2026 22:32Jelinska jau liek mājienus par kāzām. podbrezskis malacis, nav nemaz tik stulbs - nopirka dzivokli pirms kāzām, lai nebūtu iegādāts laulībā. 😀😀 bet domaju viniem bus normāls prenup, ja no kotika ir ko panemt.
Inelle @ 11.07.2026 15:32
Viņaj nav miljonāru. Kurš milj ies pie viņas??? Tiešām viņai kāds tic???
Apple of my eye @ 11.07.2026 15:58
Es arī tā domāju - "miljonāri" ir pilnīgs BS! Nevar ASV tik ātri tāda Jeļena dabūt klientus un līdz miljonāriem kā līdz Mēnesim. Un tad tak neskrietu uz Latviju taisīt semināriņus
viņa taču ir teikusi, ka viņam ir īpašs darbs, kura dēļ viņš baigi neapgrozās soctīklos, tai skaitā arī Ditas. Līdz ar to, to, vai viņi ir kopā, zina vien viņi paši un tuvinieki, šeit neko neuzminēsiet 😄Inelle @ 11.07.2026 15:34
Dita ir kopā ar vīrieti, sapazīnas, viņai palīdzēja.
Vairs neredz kopā.