Mathilde @ 10.07.2026 16:44
noziedzība sarukusi!!!!😂😂😂
Aha, dzīvo vien savā vienradžu pasaulē.
Mathilde @ 10.07.2026 16:44
noziedzība sarukusi!!!!😂😂😂
Aha, dzīvo vien savā vienradžu pasaulē.
Law9 @ 10.07.2026 17:13
Kāda tieši noziedzība Latvijā Tevi tik ļoti apdraud?
Mathilde @ 10.07.2026 17:45https://bnn.lv/latvija-strauji-pieaug-seviski-smagi-noziegumi/
Kolosāli tad jums tur Latvijā! Visi bagāti ar lielām algām, noziedzība sarukusi, viss bumbās! Galvenais, vai tik ļimons cilvju ir vēl palicis?! Ā, tie, kuri pa centru tusē, tie papildina un gan jau ir limons.
Lai veiksmīgi!
Īsta vienradžu zeme- var publicēt adreses, pinkodus, dienas loģistiku un visi elpo rozā putekļus.
Džinga @ 10.07.2026 18:09
Jezzzusmarija, paareizi, tu esi tā, kas dzīvo ārzemēs un cepjās par to, cik Latvijā viss ir sūdīgi. Tagad viss skaidrs. :D Tik joprojām nesaprotu, kāpēc turpini ar pabirām čatot, ja dzīvo svētlaimes zemē.
Law9 @ 10.07.2026 18:19Ā, jā, tie sevišķi smagie noziegumi, kādu ir daudz, mūsdienās ir dažāda veida telefonkrāpšanas un internetkrāpšanas. Turklāt to lielo krāpšanu izdarītaji pārsvarā ir àrzemnieki, kuri atrodas ārzemēs.
Piedodiet, bet šie noziegumi nevienu saprātīgu cilvēku neapdraud. Nevienam nav spiesta lieta skaitīt savu naudu sazin kam uz sazin kurieni.
Tas, protams, nenozīmē, ka šīs krāpšanas būtu kas labs, taču tas nav nekas tāds, kādēļ saprātīgiem cilvēkiem būtu jājūtas nedroši.
Savukārt ekonomikas kontekstā tas nozīmē, ka vismaz vairāki desmiti tūkstoši Eur, kurus aizskaitīt sazin kam, ir daudziem cilvēkiem. Turklāt noziegumu raksturs liecina, ka nav pat jābūt īpaši gudram, lai tev būtu brīvi pieejama tāda nauda.
Mathilde @ 10.07.2026 18:27
un skolās pedofīli skolotāji, un bērni/ jaunieši- pašnāvnieki, un pilnie krīzes centri ar bērniem, alimentu saraksts, alkoholisms un narkomānij utt utt. Uz tāda skaita iedzīvotāju tas nav daudz?!?
Bet, ja Tev viss ir kartībā un Tev šķiet, ka viss apkārt ir labi, tad atliek novēlēt tikai saulainu vasaru.
Ar visu manu nepatiku pret to narcisu Artūru, šajā gadījumā man jāpiekrīt. Gobzis tās hruščovkas tā noliek, ka vienlīdz ar to, ka uz ielas izlikta 😁Arī es nezinu daudzus, kas pēc šķiršanās pirktu pat to pašu hruščovku , pašām jātiek galā, kur dzīvot. Un 2022. gada Hondai arī nav ne vainas. Varbūt ex nemaz nav līdzekļu uzturēt to dārgo Mersi.He730 @ 10.07.2026 18:57Nu ko tas Gobzems nodirš to Artūru. Atņēmis Mersi un izlicis hruščovkā un nopircis hondu- nu tas jau ir ļoti daudz. Kurš mūsdienās vīrietis savām bijušam nopērk hruščovku? 😁
Ventspils gadījums?slinkiss @ 10.07.2026 02:30
Es pat laikam zinu par ko Tu runā, ja nē, tad bija 2 gadījumi 🙈
He730 @ 10.07.2026 18:57Nu ko tas Gobzems nodirš to Artūru. Atņēmis Mersi un izlicis hruščovkā un nopircis hondu- nu tas jau ir ļoti daudz. Kurš mūsdienās vīrietis savām bijušam nopērk hruščovku? 😁
Merilda @ 10.07.2026 21:10Cik ļoti fake ir tā Leldes "atvainošanās". Kā tipisks narciss un manipulators vaino sajūtas, novēl kkādus tēvus. Es novēlu, lai tēvi saviem bērniem neizvēlas tik pretīgas pamātes kā viņa, tad arī nebūs sarunas jāieraksta.
LabaDabaDa @ 10.07.2026 19:50
Interesanti, ko Gobzems pats ir pircis savām bijušajām? :D Baidos, ka labprātīgi Aldis sievietei pat trolejbusa biļeti neuzdāvinās. :D
Merilda @ 10.07.2026 21:10Cik ļoti fake ir tā Leldes "atvainošanās". Kā tipisks narciss un manipulators vaino sajūtas, novēl kkādus tēvus. Es novēlu, lai tēvi saviem bērniem neizvēlas tik pretīgas pamātes kā viņa, tad arī nebūs sarunas jāieraksta.
Hubabuba @ 10.07.2026 22:00Diez Uresina savu dzīvi ASV uztur ar latvietēm notirgotajiem kursikiem un kouča sesijām? Viņas angļu IG profilā sekotaji virs 200 tūkstošiem, bet komentāri un like samerā maz.