IetekMeļu tops

Reitings 38
Reģ: 23.12.2018
Nu meičukiņi ??? to kādai vajadzēja izdarīt! ?
Šeit par visām ieteklmelēm + un -
vegānēm, nevegānēm, resnām un sportistēm
28.10.2019 18:36 |

Reitings 714
Reģ: 29.11.2022
yay @ 08.07.2026 11:13
Nu kas tā par "otru stāsta pusi" .. viņa nosauca bērnu par bastardu, DIVGADĪGU bērnu par resnu.!!!! un šī ir tā otra stāsta puse? Pilnīgi atrofējusi smadzeni?
Kur ziņu portāli? Šis nav skandāls? Bērnu tiesību aizstāvji? Nu ko bremzējat?

Lelde ir sučka, tas skaidrs. Bet es brīnos, ka tas Artūrs tik mierīgi ļauj viņai pazemot savu bērnu! Kaut ko tur vārgi vāvuļo fonā. Bļa, es tai vecenei pateiktu tā, ka viņai nevienu bērnu nekad vairs negribētos saukt par resnu bastardu!
08.07.2026 11:16 |

Reitings 130
Reģ: 10.06.2024
Hildazelda @ 08.07.2026 09:55
Audio- https://failiem.lv/u/bvf6p5mhvg

Paldies!
Tā trešā pilnīgi noteikti ir Sanda. Un visi tur izklausās totāli sadzērušies. OMG tā Leldes valoda un tie bļeģ katrā teikumā 😖
Redzēju bildes ar meitiņām. Abām redzami tēta vaibsti. Abas skaistas un resna tur nav neviena. Man viens bērns tieši necik nav līdzīgs man un otrs necik nav līdzīgs tēvam. Smadzeņu vietā tai Leldei izskatās ir nodzerta putra. Reāls sveškauns.
08.07.2026 11:17 |

Reitings 1215
Reģ: 31.12.2022
Maltā gaļa @ 08.07.2026 11:16

Lelde ir sučka, tas skaidrs. Bet es brīnos, ka tas Artūrs tik mierīgi ļauj viņai pazemot savu bērnu! Kaut ko tur vārgi vāvuļo fonā. Bļa, es tai vecenei pateiktu tā, ka viņai nevienu bērnu nekad vairs negribētos saukt par resnu bastardu!

Tas toč. Sanda labi pateica: “Ja Tu vari bērnu nosaukt par resnu, tad Tu esi p*zda.” Manuprāt, ļoti atbilstoši :)
08.07.2026 11:47 |

Reitings 17
Reģ: 07.07.2026
Maltā gaļa @ 08.07.2026 11:16

Ietakstā var dzirdēt ,ka Artūrs saka,lai nerunā tā ,tur blakus ir bērns . Es pieļauju domu ,ka tadel viņš valdijās . Es būtu aiz matiem ap stūri un parādītu viņas vietu .
08.07.2026 11:48 |

10 gadi
Reitings 2360
Reģ: 27.02.2011
Te viņa par attiecībām ar Ēriku,
- Var nerunāt ilgi, dienām, un viņa nav tā kura pirmā runās (kaut kādā raidījumā bija līdzīgi ar Artūru, viņa kaut ko pateica un klusēja)
- Viņai n tas šķiršanās ar to Ēriku.
- Viņai esot asa mēle, saka ko domā, un tāda viņa esot.
Man šķiet Leldei ir problēmas ar attiecību veidošanu - https://play.1188.lv/pasmaju-tv-sovi/kad-vinas-satiekas-2/lelde_dreimane_un_eriks_ozollapa_pec_strida_var_nerunat_pat_dienam_ilgi-755229/
08.07.2026 11:50 |

Reitings 21
Reģ: 08.07.2026
Katrā ziņā Sandai Dejus var izteikt cieņu.
Viņa arī citur atstājusi patīkama cilvēka iespaidu. Tādu, kurš var nolamāties, kurš nav perfekts utt, bet kuram sirds īstajā vietā.
08.07.2026 12:00 |

Reitings 21
Lelde ielikusi storijos mājienus, ka Artūrs ir narciss. 😀😀 Lelde, Artūrs var būt narciss, bet vai tas ir iemesls runāt sliktu par viņa meitu? Vai kāds var iedomāties tādu manipulācijas veidu, kuras rezultāts var iznākt šāds, ka manipulācijas upuris sauc narcisa bērnu par bastardu un resnu?
08.07.2026 12:58 |

10 gadi
Reitings 1162
Reģ: 05.02.2011
Hildazelda @ 08.07.2026 12:00
Katrā ziņā Sandai Dejus var izteikt cieņu.
Viņa arī citur atstājusi patīkama cilvēka iespaidu. Tādu, kurš var nolamāties, kurš nav perfekts utt, bet kuram sirds īstajā vietā.

Sirds varbūt īstajā vietā, bet alko garšo ļoti ļoti.
08.07.2026 13:00 |

Reitings 21
Danaja @ 08.07.2026 13:00

Sirds varbūt īstajā vietā, bet alko garšo ļoti ļoti.

Izskatās, ka sabiedrībā zināmām personām gandrīz visām ir problemas ar alkoholu vai narkotikām. Kamēr nesēžas pie stūres vai kā citus neapdraud, tad lai dara ko grib.
08.07.2026 13:03 |

Reitings 374
Reģ: 06.09.2024
Nesaprotu vel te to analizi - vai berns ir vai nav resns, vai ir vai nav lidzigs tēvam, vai ir smuks un cik vecs. Dreimane darbā teica (pagātnē, jo īsta darba jau vairs nav) cilvekiem ka ir resni vai negliti? Draugiem saka ka resni? Nē, nesaka, reali reti tā saku, bet te nu ir iemesls kapec virietis var iedot pa muti dzirdot šadas lietas par saviem bērniem, punkts. Nav tur nekada otra puse stāstam. Un jā, es ar skatos uz berniem un medzu nodomat ka resns, bet ir viena lieta nodomat otra pateikt vecākiem. Tapat domaju ka šausmigs ir katrs otraiz pieaugušas uz ielas deļ resnuma, bet neeju klat to pateikt, jo kadas man vispar ir tiesibas uz ko tādu? Vnk pdetekle, indīga, bez kripatas intelekta ar neizdevušos karjeru un privāto dzivi - bet kā, es tak esmu aktrise un smuka, kā var nebut ne vīra ne karjeras. Vot tapec ari nav, jo vnk kretinisks cilveks.
08.07.2026 13:04 |

Reitings 2176
Reģ: 18.04.2025
Hildazelda @ 08.07.2026 12:58
Lelde ielikusi storijos mājienus, ka Artūrs ir narciss. 😀😀 Lelde, Artūrs var būt narciss, bet vai tas ir iemesls runāt sliktu par viņa meitu? Vai kāds var iedomāties tādu manipulācijas veidu, kuras rezultāts var iznākt šāds, ka manipulācijas upuris sauc narcisa bērnu par bastardu un resnu?

Apsveicam, Lelde Dreimane, tu esi Andra Kiviča un Lienes Kivičas līmenī - kolīdz kas, tā ex otru pusi sauc par narcisu. Arī mīlestība pret alkoholu, kā izskatās, jums ir kopīga. Priekā!
08.07.2026 13:07 |

Reitings 7
Gobzems kaut ka sapisas sava meistariba, publicedams to, ka stasta otru pusi...
08.07.2026 13:20 |

Reitings 16
Reģ: 06.07.2026
Dizzy @ 07.07.2026 23:33
Varētu domāt, ka jūs, redzot neglītu un resnu bērnu, nepadomājat, ka tas ir neglīts un resns, nevajag liekuļot. Tāpat kā nevajag divkosīgi uztraukties par bezzobaino, agresīvo rižiku, kas nevienam nerūp. Kam jūs melojat?
divgadīgs bērns vispār nekādīgi nevar būt neglīts. Bērni tādā vecumā nav iedalāmi kategorijās glīts vai neglīts. Mazi bērni tie ir.
08.07.2026 13:27 |

10 gadi
Reitings 242
Reģ: 02.11.2015
Hermiine89 @ 07.07.2026 22:02
Kā jums patīk, ka anoreksijas meitene Vavilova reklamē burgeru ēstūzi? Diezgan interesanta sadarbības izvēle.

Es paskatījos viņas profilu, pirms gada bija skaista sieviete, tagad ir kā ir. Katram jau savi skaistuma standarti.
08.07.2026 14:00 |

Reitings 714
Reģ: 29.11.2022
Citronpipars @ 08.07.2026 13:04
Nesaprotu vel te to analizi - vai berns ir vai nav resns, vai ir vai nav lidzigs tēvam, vai ir smuks un cik vecs. Dreimane darbā teica (pagātnē, jo īsta darba jau vairs nav) cilvekiem ka ir resni vai negliti? Draugiem saka ka resni? Nē, nesaka, reali reti tā saku, bet te nu ir iemesls kapec virietis var iedot pa muti dzirdot šadas lietas par saviem bērniem, punkts. Nav tur nekada otra puse stāstam. Un jā, es ar skatos uz berniem un medzu nodomat ka resns, bet ir viena lieta nodomat otra pateikt vecākiem. Tapat domaju ka šausmigs ir katrs otraiz pieaugušas uz ielas deļ resnuma, bet neeju klat to pateikt, jo kadas man vispar ir tiesibas uz ko tādu? Vnk pdetekle, indīga, bez kripatas intelekta ar neizdevušos karjeru un privāto dzivi - bet kā, es tak esmu aktrise un smuka, kā var nebut ne vīra ne karjeras. Vot tapec ari nav, jo vnk kretinisks cilveks.

Un vēl pie tam stulba, kā blietēta zeme. Artusa Kaimiņa intervija suņubūdā ar viņu ļoti labi visu izgaismoja. Viņa ir tupa.
08.07.2026 14:09 |

Reitings 1132
Reģ: 29.05.2023
Ko varam iesākt no savas puses? Es jau šo to iekomentēju Multumam komentāros, viņi salikuši miljons postus ar viņu.
08.07.2026 14:45 |

Reitings 6163
Reģ: 06.08.2014
Ok, Lelde tiešām izteikusies pretīgi, bet no otras puses - kur prāts vīrietim sūtīt Gobzemam savu, pa kluso ierakstīto, audio, lai visa valsts tagad pasmīkņā un noliek to Leldi. Te ir skaidrs, ka tas ir vīrietis ar mazo “V”. Un nejau tāpēc, ka Leldei tagad dzīve sačakarēta, bet tas, ka viņš pasniedz visai valstij savus bērnus uz paplātes izpētei un plašai apspriešanai. Ok, Lelde pretīgi izteicās, bet, vai tādas lietas viņiem nav jārisina savā starpā?Pietam, ja ņem vērā, ka viņi tur visi sametušies un blakus bērni. Viņš tagad kaifā, ka šis audio, iespējams, kādreiz nāks gaismā viņa meitai?Kura varbūt sāks apšaubīt, kurš ir viņas īstais tēvs. Nu tādā ziņā, tiešām pasarg Dievs ar tādu vīrieti sapīties. Gan jau publiski arī varētu savas bijušās kailfoto izlikt, tie ir tādi tipiski narcisa gājieni. Neesmu neviena pusē, bet nu, neatbalstu, ka tas audio tika izlikts visai LV.
08.07.2026 14:52 |

10 gadi
Reitings 11927
Reģ: 17.09.2009
Dreimane pāršņaukusies un pārdzērusies, vairs acis nerāda kurš resns un kurš nē. Idiotene.
08.07.2026 15:04 |

Reitings 21
EsPati @ 08.07.2026 14:52
Ok, Lelde tiešām izteikusies pretīgi, bet no otras puses - kur prāts vīrietim sūtīt Gobzemam savu, pa kluso ierakstīto, audio, lai visa valsts tagad pasmīkņā un noliek to Leldi. Te ir skaidrs, ka tas ir vīrietis ar mazo “V”. Un nejau tāpēc, ka Leldei tagad dzīve sačakarēta, bet tas, ka viņš pasniedz visai valstij savus bērnus uz paplātes izpētei un plašai apspriešanai. Ok, Lelde pretīgi izteicās, bet, vai tādas lietas viņiem nav jārisina savā starpā?Pietam, ja ņem vērā, ka viņi tur visi sametušies un blakus bērni. Viņš tagad kaifā, ka šis audio, iespējams, kādreiz nāks gaismā viņa meitai?Kura varbūt sāks apšaubīt, kurš ir viņas īstais tēvs. Nu tādā ziņā, tiešām pasarg Dievs ar tādu vīrieti sapīties. Gan jau publiski arī varētu savas bijušās kailfoto izlikt, tie ir tādi tipiski narcisa gājieni. Neesmu neviena pusē, bet nu, neatbalstu, ka tas audio tika izlikts visai LV.

Man šis izklausās pēc Leldes attaisnošanas. Artūrs nekāds labais nav, bet tas nelika Leldei teikt to, ko viņa pateica. Bērnu priekšā!
Meitai ir tikko 3 gadi, otra arī pēc bērnudārza vecuma izskatās. Uz to brīdi, kad viņas pašas lietos internetu, šis viss internetā sen būs aizmirsies, nekādi audio vairs nebūs pieejami, šeit pat cik jau reizes tika dots links, jo visu laiku beidzas glabāšanas laiks, lejupielāžu skaits.
Ja būs raksts dzeltenajā portālā, tad cerams, ka žurnālists to spēs uzrakstīt tā, lai parādītu, kāda ir Lelde, nevis koncentrēties uz konkrēto bērnu.
Ir labi, ka beidzot parāda, kāda ir Lelde. Katrā ziņā šis no Gobzema ir daudz sakarīgāk nekā kārtējās baumas, ka kāds ar kādu pārgulēja vai kādam bija pagātnē pieaugušo filmu pieredze. Šis parāda, ka cilvēks patiešām iekšēji ir sapuvis.
08.07.2026 15:07 |

Reitings 7
Es nedomāju, ka kādam prieks, ka šāds audio nonāca publiskajā telpā. Taču nevajag aizmirst, kāpēc tas vispār izraisīja tik lielu rezonansi. Audio parādīja, kā pret bērniem tiek izteikti pazemojoši un aizskaroši vārdi. Ja publiski tiek veidots tēls par mīlošu un gādīgu cilvēku, bet realitātē attieksme ir pavisam cita, sabiedrībai ir tiesības to redzēt un vērtēt.
Protams, ideālā pasaulē šādas lietas atrisinātu privāti. Bet ne vienmēr tas ir iespējams. Šajā situācijā vajadzetu vairāk uztraucos par to, kas tika pateikts bērniem, nevis par to, ka sabiedrība to uzzināja. Bērniem vislielāko kaitējumu rada nevis audio ieraksts, bet attieksme, kas tajā ir dzirdama.
08.07.2026 15:08 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits