yay @ 08.07.2026 11:13Nu kas tā par "otru stāsta pusi" .. viņa nosauca bērnu par bastardu, DIVGADĪGU bērnu par resnu.!!!! un šī ir tā otra stāsta puse? Pilnīgi atrofējusi smadzeni?
Kur ziņu portāli? Šis nav skandāls? Bērnu tiesību aizstāvji? Nu ko bremzējat?
Hildazelda @ 08.07.2026 09:55Audio- https://failiem.lv/u/bvf6p5mhvg
Maltā gaļa @ 08.07.2026 11:16
Lelde ir sučka, tas skaidrs. Bet es brīnos, ka tas Artūrs tik mierīgi ļauj viņai pazemot savu bērnu! Kaut ko tur vārgi vāvuļo fonā. Bļa, es tai vecenei pateiktu tā, ka viņai nevienu bērnu nekad vairs negribētos saukt par resnu bastardu!
Maltā gaļa @ 08.07.2026 11:16
Lelde ir sučka, tas skaidrs. Bet es brīnos, ka tas Artūrs tik mierīgi ļauj viņai pazemot savu bērnu! Kaut ko tur vārgi vāvuļo fonā. Bļa, es tai vecenei pateiktu tā, ka viņai nevienu bērnu nekad vairs negribētos saukt par resnu bastardu!
Hildazelda @ 08.07.2026 12:00Katrā ziņā Sandai Dejus var izteikt cieņu.
Viņa arī citur atstājusi patīkama cilvēka iespaidu. Tādu, kurš var nolamāties, kurš nav perfekts utt, bet kuram sirds īstajā vietā.
Danaja @ 08.07.2026 13:00
Sirds varbūt īstajā vietā, bet alko garšo ļoti ļoti.
Hildazelda @ 08.07.2026 12:58Lelde ielikusi storijos mājienus, ka Artūrs ir narciss. 😀😀 Lelde, Artūrs var būt narciss, bet vai tas ir iemesls runāt sliktu par viņa meitu? Vai kāds var iedomāties tādu manipulācijas veidu, kuras rezultāts var iznākt šāds, ka manipulācijas upuris sauc narcisa bērnu par bastardu un resnu?
divgadīgs bērns vispār nekādīgi nevar būt neglīts. Bērni tādā vecumā nav iedalāmi kategorijās glīts vai neglīts. Mazi bērni tie ir.Dizzy @ 07.07.2026 23:33Varētu domāt, ka jūs, redzot neglītu un resnu bērnu, nepadomājat, ka tas ir neglīts un resns, nevajag liekuļot. Tāpat kā nevajag divkosīgi uztraukties par bezzobaino, agresīvo rižiku, kas nevienam nerūp. Kam jūs melojat?
Hermiine89 @ 07.07.2026 22:02Kā jums patīk, ka anoreksijas meitene Vavilova reklamē burgeru ēstūzi? Diezgan interesanta sadarbības izvēle.
Citronpipars @ 08.07.2026 13:04Nesaprotu vel te to analizi - vai berns ir vai nav resns, vai ir vai nav lidzigs tēvam, vai ir smuks un cik vecs. Dreimane darbā teica (pagātnē, jo īsta darba jau vairs nav) cilvekiem ka ir resni vai negliti? Draugiem saka ka resni? Nē, nesaka, reali reti tā saku, bet te nu ir iemesls kapec virietis var iedot pa muti dzirdot šadas lietas par saviem bērniem, punkts. Nav tur nekada otra puse stāstam. Un jā, es ar skatos uz berniem un medzu nodomat ka resns, bet ir viena lieta nodomat otra pateikt vecākiem. Tapat domaju ka šausmigs ir katrs otraiz pieaugušas uz ielas deļ resnuma, bet neeju klat to pateikt, jo kadas man vispar ir tiesibas uz ko tādu? Vnk pdetekle, indīga, bez kripatas intelekta ar neizdevušos karjeru un privāto dzivi - bet kā, es tak esmu aktrise un smuka, kā var nebut ne vīra ne karjeras. Vot tapec ari nav, jo vnk kretinisks cilveks.
EsPati @ 08.07.2026 14:52Ok, Lelde tiešām izteikusies pretīgi, bet no otras puses - kur prāts vīrietim sūtīt Gobzemam savu, pa kluso ierakstīto, audio, lai visa valsts tagad pasmīkņā un noliek to Leldi. Te ir skaidrs, ka tas ir vīrietis ar mazo “V”. Un nejau tāpēc, ka Leldei tagad dzīve sačakarēta, bet tas, ka viņš pasniedz visai valstij savus bērnus uz paplātes izpētei un plašai apspriešanai. Ok, Lelde pretīgi izteicās, bet, vai tādas lietas viņiem nav jārisina savā starpā?Pietam, ja ņem vērā, ka viņi tur visi sametušies un blakus bērni. Viņš tagad kaifā, ka šis audio, iespējams, kādreiz nāks gaismā viņa meitai?Kura varbūt sāks apšaubīt, kurš ir viņas īstais tēvs. Nu tādā ziņā, tiešām pasarg Dievs ar tādu vīrieti sapīties. Gan jau publiski arī varētu savas bijušās kailfoto izlikt, tie ir tādi tipiski narcisa gājieni. Neesmu neviena pusē, bet nu, neatbalstu, ka tas audio tika izlikts visai LV.