kafijasburka @ 07.07.2026 13:38viņai šeit ir daudz profilu un viņa pati par citiem ir izteikusies neglaimojoši, arī cik daudz naida? Forumā kuru viņa nelasa, kādas iesmej par tupelēm un atbilde infuelcerei “ ierij kuce” normāla? Domāju, ka nē un arī savos anonime questions, kurus lielāko daļu pati sev uzdod, atbild “ Jūs čūskas”, kur te viņa normāla? Vispār nebūtu uz šo jāreağē, ne Karadžanu ğimenei ar Jasmīnu, ne arī Jeļai, kura te skrīnsotus met un kaut ko kaut kam pierāda, tik jautājums priekš kam?
kafijasburka @ 07.07.2026 13:38viņai šeit ir daudz profilu un viņa pati par citiem ir izteikusies neglaimojoši, arī cik daudz naida? Forumā kuru viņa nelasa, kādas iesmej par tupelēm un atbilde infuelcerei “ ierij kuce” normāla? Domāju, ka nē un arī savos anonime questions, kurus lielāko daļu pati sev uzdod, atbild “ Jūs čūskas”, kur te viņa normāla? Vispār nebūtu uz šo jāreağē, ne Karadžanu ğimenei ar Jasmīnu, ne arī Jeļai, kura te skrīnsotus met un kaut ko kaut kam pierāda, tik jautājums priekš kam?
Zilais Valis @ 07.07.2026 13:54kafijasburka Davaj izadrām tā. Ko tu gribi, lai viņa izdara, lai tu no viņas (un visass pārējās) atpistos? Viņai ir jāšķiras no sava turka? (lai tu pati varētu viņu nocopēt) Viņai nav vairs jāpērk nevienas tupeles? Viņai nav vairs jāatrāda, kā viņa šoppingo? Viņai ir jābeidz darbs ofisā? Viņai ir jānovelkt parūka, nago un skrostas? Viņai jānokrāso tumši mati? Viņai ir jāpārstāj ģērbt roža? Nu, pasaki. Kas ir tas, ko tu no viņas sagaidi. Man ir interesanti. Kurā brīdī tu beigsi par viņu te runāt?
mazais divistabu dzīvoklītis jaunajā projektā ir īpašumā. Tas jau ir vērtīgi. Cik kvadrātmetru apcirkņos dzīvo Aurora22 pati?Aurora22 @ 07.07.2026 14:16
Tak nomierinies ar to savu Jeļenu : D Man laikam ir biezāka āda, bet es te pilnīgi neredzu nekādu bulijingu. Ja cilvēks nēsā parūku, tas ir pilnīgi pašsaprotami, ka kaut kādā brīdī citi cilvēki to ievēros.
Ja cilvēks dzīvo mazā divistabu dzīvoklītī ir pilnīgi ok, ja rodas jautājums, vai high-end dizaineru lietas, kas viņam ir, ir īstas vai viltojumi (it īpaši, jo uz svinīgiem pasākumiem viņš ierodas netīrās, vecās kurpēs, kas arī parāda kaut ko par rocību, nevis šajās it kā smalkajās dizaineru lietās, ko viņš varot mierīgi atļauties). Tas nenozīmē, ka noteikti viņai tie ir viltojumi, bet cilvēkiem ir atļauts par to aizdomāties.
Tur jau tā lieta, ka tik daudziem cilvēkiem mūsdienās ir domāšana, ka nedod dievs pasaka kaut ko, kas nav super jauks un pūkains, tad uzreiz tas ir bulijings, apcelšana, heits utt. Nu nav tā.
Un pret Jeļenu šeit točna nav nekāds "ņirgāšanās, pazemošana, noniecināšana" kā tu saki. Vienkārši cilvēki dalās savos novērojumos, ko ir atļauts darīt.
Ja tik ļoti bail no katra viedokļa, kas nav rozēm apkaisīts, tad jātaisa privātais profils un nevajag tēlot influenceri. : D
Labue @ 07.07.2026 11:19Artūrs ielicis story ar abam meitenēm un abas ir līdzīgas viņam 😀 un resna ? Wtf vienkārši
Kam viņa pārdod luxury sapņus? Šito enerģiju varēji tērēt uz mlm un trading meičām, kuras reāli reklamē luxury sapņus, lai gan maza daļa reāli sasniedz to “luxury”. Nenoliedzu, ka Karadžana ir diezgan pateicīgs un ērts cilvēks šitādai knābāšanai, bet, nu, saņemieties, dāmas, ir tik daudz sliktāki cilvēki, kuriem to naidu varētu veltītAnces866 @ 07.07.2026 14:39Karadžana kā influencere jeb vnk cilvēks ar vairāk sekotājiem kā parastam cilvēkam, ir augstumos - par viņu runā, taču man ir ļoti žēl, ka viņai vai nu ir kāda bērnības trauma, varbūt piedzīvota nabadzība un dēļ tā bijusi apsmiešana vai kāds cits trūkums smagi piedzīvots, ka viņai vajag apliecinaties ar dažādiem vārdiem kā luksuss, kūrorts, augstā mode utml.
Mīļā Jeļena, saprotu, ka Tu lasi - Tu esi forša un gudra sieviete, lūdzu Tevi, dzīvo godīgo dzīvi, ar reālitati. Nevienam vairs mūsdienās nevajag pardot luxury sapņus, tādu ir pilns internets. Stāsti par dzīvi reālo un viss Tev būs labi.
Chikitita @ 07.07.2026 15:18Es saprotu pēc internetā pieejamajiem rakstiem, ka iepriekšējais draugs arī ir dabujis kaut kādu tur dunci mugurā no Leldes, 3x viņš bildinājis viņu, kas lai zin kas tur bijis, varbūt vienam vajadzēja publiski parādīt kas notiek ar šo cilvēku. Redzi, viens ir pāra savstarpējie strīdi, ja nepatīk - šķiries, bet kādā sakarā aizskart 2 gadīgu bērnu? Eu nu kas tam cilvēkam notiek galvā!
Un KĀPĒC tas Artūrs izšķīrās no 2 bērnu mammas? Kas vispār ir viņa ex?
Aurora22 @ 07.07.2026 14:16
Tak nomierinies ar to savu Jeļenu : D Man laikam ir biezāka āda, bet es te pilnīgi neredzu nekādu bulijingu. Ja cilvēks nēsā parūku, tas ir pilnīgi pašsaprotami, ka kaut kādā brīdī citi cilvēki to ievēros.
Ja cilvēks dzīvo mazā divistabu dzīvoklītī ir pilnīgi ok, ja rodas jautājums, vai high-end dizaineru lietas, kas viņam ir, ir īstas vai viltojumi (it īpaši, jo uz svinīgiem pasākumiem viņš ierodas netīrās, vecās kurpēs, kas arī parāda kaut ko par rocību, nevis šajās it kā smalkajās dizaineru lietās, ko viņš varot mierīgi atļauties). Tas nenozīmē, ka noteikti viņai tie ir viltojumi, bet cilvēkiem ir atļauts par to aizdomāties.
Tur jau tā lieta, ka tik daudziem cilvēkiem mūsdienās ir domāšana, ka nedod dievs pasaka kaut ko, kas nav super jauks un pūkains, tad uzreiz tas ir bulijings, apcelšana, heits utt. Nu nav tā.
Un pret Jeļenu šeit točna nav nekāds "ņirgāšanās, pazemošana, noniecināšana" kā tu saki. Vienkārši cilvēki dalās savos novērojumos, ko ir atļauts darīt.
Ja tik ļoti bail no katra viedokļa, kas nav rozēm apkaisīts, tad jātaisa privātais profils un nevajag tēlot influenceri. : D