Labue @ 07.07.2026 08:42Noklausījos audio reāli Lelde ir pretīga 😀 , viņa būtu pelnījusi pat dabūt pa seju no Artūra par to ko teica par viņa bērnu + vēl normāli pierijusies
Pēc ši audio viņai diezgan slikti klāsies
Īsāk sakot audio bija Artūrs, Lelde un aizmirsu kā sauc trešo 🤭 Lelde saka ka Artūra meita sver tonnu, ir bastards, jo neizskatas līdzīga Artūram
BellaCiao @ 07.07.2026 08:47
Slima mātīte. Artūra IG to bērnu var apskatīt. Viņa izskatās pēc Artūra un no resnuma tur nav ne smakas
Labue @ 07.07.2026 08:42Noklausījos audio reāli Lelde ir pretīga 😀 , viņa būtu pelnījusi pat dabūt pa seju no Artūra par to ko teica par viņa bērnu + vēl normāli pierijusies
Pēc ši audio viņai diezgan slikti klāsies
Īsāk sakot audio bija Artūrs, Lelde un aizmirsu kā sauc trešo 🤭 Lelde saka ka Artūra meita sver tonnu, ir bastards, jo neizskatas līdzīga Artūram
vai tad feiku madamai var ticēt ko viņa stāsta ? ŠaubosNav_vispar @ 07.07.2026 08:52Es vēl tik piebildīšu. Te kāda minēja, ka Ševkets dzīvo kojās un strādā melno darbu. Tā gan nav taisnība. Pati Jeļena ir teikusi, ka viņš dzīvo ar brālēnu un viņiem ir kopīgs bizness.
dejus galīgā pipelē tur izklausās, knapi šļupstNav_vispar @ 07.07.2026 09:12Ko Sanda Dejus saka tajā audio un kādā sakarā vispār tur viņa?
qwe @ 07.07.2026 09:20dejus galīgā pipelē tur izklausās, knapi šļupst
qwe @ 07.07.2026 09:10vai tad feiku madamai var ticēt ko viņa stāsta ? Šaubos
aizstāv bērnu un saka, ka leldei nav tādas tiesības izteikties par bērnu, ka tas viss nav viņas darīšanaNav_vispar @ 07.07.2026 09:22
Bet ko viņa saka?
pilnīgi vienalga par viņas kurdu, mm naudu un tupelem, man vairāk interesē dzeltenais šinjons 😁Zilais Valis @ 07.07.2026 09:32
Mēs nonākam turpat, kur bijām. Ja melnstrādnieks var nopelnīt chanel tupelēm un antālijas braucienam, tad es arī gribu būt melnstrādnieks un strādāt tur, kur viņš. Ja karadžana var nopelnīt chanel tupelēm un antālijas braucienam, tad es arī gribu strādāt kur viņa un staigāt pa ofisu rozā apģērbiņā, pie tam, izskatoties ne pārāk gudrai. Te atkal viens no diviem. Izdomājat, vai nu viņš labi pelna, vai viņa labi pelna.
qwe @ 07.07.2026 09:35pilnīgi vienalga par viņas kurdu, mm naudu un tupelem, man vairāk interesē dzeltenais šinjons 😁