IetekMeļu tops

Reitings 38
Reģ: 23.12.2018
Nu meičukiņi ??? to kādai vajadzēja izdarīt! ?
Šeit par visām ieteklmelēm + un -
vegānēm, nevegānēm, resnām un sportistēm
28.10.2019 18:36 |

Reitings 2791
Reģ: 15.09.2023
Zilais Valis @ 06.07.2026 20:08

Tak varēja arī uz Latviju atbraukt, ne? Nebija obligāti iepazīstināt ar ģimeni, un sarīkot vēl pēc tam antālijas braucienu. Un tu man neatbildēji par tupelēm. Un to, kāpēc "nemīlētas" sievietes vecākiem sūta cienastus no Turcijas? Vēlreiz pateikšu, ko jau teicu, es skatos uz darbībām, nevis uz random nofilmēto ceļā. Tādam ne statiskam rādītājam, kā "skatiens" tu pievērsi uzmanību un galīgi ignorē to, kas ir daudz svarīgāks par random "skatienu". Cieņa pret vecākiem šajā gadījumā ir rādītājs. Un te visas brēc, ka apnikušas šīs "mīlestības pilnās scenāriju" iestudētās attiecības, un pēc tam šķiras. Mēs taču visi zinām par "mīlestības pilniem" skatieniem instagramā, kuri tā pēkšņi pēc tam šķiras? Bet te pāris neko neizliekas, neko necenšas citiem iestāstīt un parādīt super skaisto pāri, bet laimīgi dzīvo jau 5 gadus, un gan jau ka nospļauties uz citu viedokli. Un varbūt tas labi, ka beidzot vismaz viens pāris neko netēlo? Un, ja viņš 5 gadus jau ir laulībā, viņam noteikti jau sen ir šengenas vīza. Gaidām šķiršanos?
P.S. Tā bija atbilde lielākoties uz Elsa komentāru

Varbūt viņa pati samaksāja par saldumiem, bet pasniedz kā turka dāvanu. 😁
Ko tu tāda uzvilkusies?
P.S. Joprojām gaidu Jeļenas video, kur viņa atspēko to, ka nēsā parūku. Nu kā ar Chanel kurpēm. 🙄
06.07.2026 20:17 |

Reitings 368
Reģ: 22.06.2023
Mashka Kakashka @ 06.07.2026 20:17

Varbūt viņa pati samaksāja par saldumiem, bet pasniedz kā turka dāvanu. 😁
Ko tu tāda uzvilkusies?
P.S. Joprojām gaidu Jeļenas video, kur viņa atspēko to, ka nēsā parūku. Nu kā ar Chanel kurpēm. 🙄

Par parūku man pilnībā vienalga, es tādu video negaidu. Par tām dāvanām- tas jau tāds sīkums, šokolādes, lokumi, un kas tur vēl bija, utt, domā, ka vīrs to nevar atļauties nopirkt, ka pašai jānopērk? :) Cik zinu, tad turku ģimenes ir ļoti viesmīlīgas un pilnībā noteikti, ka viņš to arī pirka. Cita lieta, ka tev tam negribas ticēt, jo iespējams, ka tavs vīrs neko neatsūta no ārzemēm taviem vecākiem (ja tev tāds ir). Parunāsim labāk par tupelēm. Ja jau saldumus, pieņemsim, Jeļena pati nopirka, tad kur palika spekulācija, ka tupeles arī nenopirka pati un pasniedza to kā Ševketa dāvanu? 😃
06.07.2026 20:27 |

Reitings 2791
Zilais Valis @ 06.07.2026 20:27

Par parūku man pilnībā vienalga, es tādu video negaidu. Par tām dāvanām- tas jau tāds sīkums, šokolādes, lokumi, un kas tur vēl bija, utt, domā, ka vīrs to nevar atļauties nopirkt, ka pašai jānopērk? :) Cik zinu, tad turku ģimenes ir ļoti viesmīlīgas un pilnībā noteikti, ka viņš to arī pirka. Cita lieta, ka tev tam negribas ticēt, jo iespējams, ka tavs vīrs neko neatsūta no ārzemēm taviem vecākiem (ja tev tāds ir). Parunāsim labāk par tupelēm. Ja jau saldumus, pieņemsim, Jeļena pati nopirka, tad kur palika spekulācija, ka tupeles arī nenopirka pati un pasniedza to kā Ševketa dāvanu? 😃

Kāpēc manam vīram kaut kas jāsūta no ārzemēm, ja mans vīrs ir latvietis, kurš dzīvo Latvijā? 🤡
Es ļoti apšaubu Jeļenas vīra turīgumu. Jo esot Parīzē, viņa paliek viesnīcā, nevis viņa īrētā dzīvoklī, tas liek domāt, ka Jeļenas vīrs dara melno darbu Parīzē, dzīvo komunalkā kopā ar citiem un tāpēc nevar savu sievu un bērnu vest uz savu mājokli Parīzē. Es to nenosodu un neizsmeju, bet Jeļenai būtu jāpārstāj tēlot tā fake luxury dzīve. Viņa būtu daudz interesantāka, ja noņemtu tās pieaudzētās skropstas, parūku un parādītu kā ir patiesībā. Viņai caur visām vīlēm spiežas cauri Temu un Aliexpress, gan attiecībās ar vīru, bērnu, vecākiem un vizuāli ārēji. Nav vairs 2001. gads, sen laiks izkāpt no fake bārbijas dzīves stila.
06.07.2026 20:40 |

Reitings 368
Mashka Kakashka @ 06.07.2026 20:40

Kāpēc manam vīram kaut kas jāsūta no ārzemēm, ja mans vīrs ir latvietis, kurš dzīvo Latvijā? 🤡
Es ļoti apšaubu Jeļenas vīra turīgumu. Jo esot Parīzē, viņa paliek viesnīcā, nevis viņa īrētā dzīvoklī, tas liek domāt, ka Jeļenas vīrs dara melno darbu Parīzē, dzīvo komunalkā kopā ar citiem un tāpēc nevar savu sievu un bērnu vest uz savu mājokli Parīzē. Es to nenosodu un neizsmeju, bet Jeļenai būtu jāpārstāj tēlot tā fake luxury dzīve. Viņa būtu daudz interesantāka, ja noņemtu tās pieaudzētās skropstas, parūku un parādītu kā ir patiesībā. Viņai caur visām vīlēm spiežas cauri Temu un Aliexpress, gan attiecībās ar vīru, bērnu, vecākiem un vizuāli ārēji. Nav vairs 2001. gads, sen laiks izkāpt no fake bārbijas dzīves stila.

Blā, blā, blā, kad nav ko atbildēt pa faktu, jāķeras cilvēku noniecināšanai visos šī vārda aspektos. Tevi, es atvainojos, piš, ko viņa tēlo vai netēlo, un kā viņa dzīvo vai nedzīvo? Kāda tev starpība?! Dzīvo tu tak savu laimīgu vai nelaimīgu dzīvi ar savu vīru latvieti, kas no ārzemēm taviem vecākiem neko neatsūta, un nelien svešu dzīvēs, izķidājot jebkuru sīkumu! Viņa tavā dzīvē nelien un neko sliktu tev nenovēl, tad no kurienes rodas tāds naids pret absolūti miermīlīgu sieviešķi? Ko viņa tev ir nodarījusi, ka tu tā uzvilkusies pret viņu?
06.07.2026 20:47 |

Reitings 8
Reģ: 06.07.2026
qwe @ 06.07.2026 18:22
varbut māte pagatavo un pieved lai Stefānija ir ko ēst. Jo karandža nav redzams ka ko gatavotu
lai vai kā tur būtu, bērns izskatās paēdis un dzīvespriecīgs. Ja viņa ikdienā ir viena pati ar bērnu, tad nebūtu nekas slikts, ka vecmāmiņa palīdz ar pabarošanu, tādejādi atvieglojot ikdienu. Es gan domāju, ka Jeļena gatavo arī parastus ēdienus, tikai nefilmē, jo neiederas bloga tematikā.
06.07.2026 20:48 |

Reitings 4063
Reģ: 09.06.2024
Ariete @ 06.07.2026 19:30
Es tā padomāju... Vai Jelinska un citas pīļknābes-zeltraces kas storijos un bildēs nemitīgi lielās ar alkoholu nav saucamas par alkoholiķēm? Vai ja dārgs alkohols tad neskaitās? 😁🤡
Tāpat kā Voločkova ja dzer proseko ar zemenēm tad nav alkoholiķe
06.07.2026 20:57 |

Reitings 2791
Zilais Valis @ 06.07.2026 20:47

Blā, blā, blā, kad nav ko atbildēt pa faktu, jāķeras cilvēku noniecināšanai visos šī vārda aspektos. Tevi, es atvainojos, piš, ko viņa tēlo vai netēlo, un kā viņa dzīvo vai nedzīvo? Kāda tev starpība?! Dzīvo tu tak savu laimīgu vai nelaimīgu dzīvi ar savu vīru latvieti, kas no ārzemēm taviem vecākiem neko neatsūta, un nelien svešu dzīvēs, izķidājot jebkuru sīkumu! Viņa tavā dzīvē nelien un neko sliktu tev nenovēl, tad no kurienes rodas tāds naids pret absolūti miermīlīgu sieviešķi? Ko viņa tev ir nodarījusi, ka tu tā uzvilkusies pret viņu?

Iedzer baldriāna tinktūru, jo vienīgā, kura šeit ir uzvilkusies, esi tu. 😁
Jeļena tak ir “ietekmele”, tikai likumsakarīgi, ka viņu šeit apspriež.
P.S. Joprojām nesaprotu kāpēc manam vīram - latvietim, kaut kas jāsūta no Latvijas uz Latviju maniem vecākiem?🤡🙄
06.07.2026 21:09 |

10 gadi
Reitings 6154
Reģ: 17.03.2010
Ariete @ 06.07.2026 19:30
Es tā padomāju... Vai Jelinska un citas pīļknābes-zeltraces kas storijos un bildēs nemitīgi lielās ar alkoholu nav saucamas par alkoholiķēm? Vai ja dārgs alkohols tad neskaitās? 😁🤡
redzējāt, kā Ķimene vienā no saviem storijiem teica, ka klusais centrs pilns ar "piepūstām" pīļknābēm un visas tik vienādas 😃🤭
06.07.2026 21:31 |

Reitings 2791
Mi mi @ 06.07.2026 21:31
redzējāt, kā Ķimene vienā no saviem storijiem teica, ka klusais centrs pilns ar "piepūstām" pīļknābēm un visas tik vienādas 😃🤭

Nu prāta ziņā jau pati neatpaliek no pīļknābēm, ja ikdienā publisko savu dzīvesvietu, kad un cikos ir un nav mājās. 🤡
06.07.2026 21:40 |

Reitings 30
Reģ: 18.06.2026
Karadžanai būtu tiešām jāatmet tā ideja par luxury lifestyle. Tagad viņa sevi pataisa par apsmieklu.
Viņa varētu taisīt foršas rubrikas par Temu un Shein, daudzas ietekmeles atrāda savus pasūtījumus. Rādīt kā ar nelieliem ieguldījumiem var izskatīties labi un stilīgi.
Uzvilkt Temu kleitu pa 7€ un klāt Chanel tupeles pa 1000+ naudām ir reāls bezstils :D
Un neticu, ka Ševkets viņai izmaksā tos braucienus :D Turkiem pieņemts rūpēties par vecākiem. Nevar viņš sūtīt naudu uz Turciju, uzturēt sevi un vēl Jeļenai skaitīt tādas summas tupelēm un vest uz Antāliju :D
06.07.2026 21:49 |

10 gadi
Reitings 5777
Reģ: 29.01.2009
Mi mi @ 06.07.2026 21:31

Smieklīgākais tas, ka viena pīļknābe(if you know what I mean) pat ir ielaikojusi šo ierakstu :D
06.07.2026 21:52 |

Reitings 368
influencere @ 06.07.2026 21:49
Karadžanai būtu tiešām jāatmet tā ideja par luxury lifestyle. Tagad viņa sevi pataisa par apsmieklu.
Viņa varētu taisīt foršas rubrikas par Temu un Shein, daudzas ietekmeles atrāda savus pasūtījumus. Rādīt kā ar nelieliem ieguldījumiem var izskatīties labi un stilīgi.
Uzvilkt Temu kleitu pa 7€ un klāt Chanel tupeles pa 1000+ naudām ir reāls bezstils :D
Un neticu, ka Ševkets viņai izmaksā tos braucienus :D Turkiem pieņemts rūpēties par vecākiem. Nevar viņš sūtīt naudu uz Turciju, uzturēt sevi un vēl Jeļenai skaitīt tādas summas tupelēm un vest uz Antāliju :D

Iedodiet man arī tādu darbu, lai es sev varētu nopirkt chanel tupeles un uzturēt sevi, bērnu un vīru un apmaksāt mums visiem ceļojumu. Ja viņa tā var, tad es gribu pie viņas uz darbu, lai turpat ofisā valkātu rozā krāsas drēbes un saņemt tādu piķi. Te ir viens no diviem. Vai nu viņš labi pelna, vai viņa labi pelna. Ja jums tik ļoti negribas ticēt, ka viņš labi pelna, tad ticēsim tam, ka viņa labi pelna, tad tas vēl jo vairāk apsveicami, ja izskatā "tukša" sieviete tā var.
06.07.2026 21:56 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits