IetekMeļu tops

Reitings 38
Reģ: 23.12.2018
Nu meičukiņi ??? to kādai vajadzēja izdarīt! ?
Šeit par visām ieteklmelēm + un -
vegānēm, nevegānēm, resnām un sportistēm
28.10.2019 18:36 |

10 gadi
Reitings 6344
Reģ: 01.04.2009
Tutta @ 01.07.2026 14:52
Vai Karadžanai ir bijis bērniņš? Kas tas par Alanu ratiņos?

Tas viņas māsas dēls, kura ar ģimeni dzīvo ārzemēs un reti atbrauc.
01.07.2026 15:55 |

Reitings 6
Reģ: 01.07.2026
Big Bang Theory @ 01.07.2026 13:33

Paldies, ka veltīji laiku, apkopoji informāciju un atbildēji uz manu komentāru.
Hmm, bet kā būtu, ja mēs paliktu pie faktiem?
Sāksim no paša sākuma. Pirms dienām te ierakstīju, ka man žēl Jeļenas un viņas centieniem dzīvot neīstu dzīvi. Šīs pārdomas radās pēc tam, kad viņas rīls ar “man bija šopinholisma lēkme chanel veikalā” izleca manā instagram rekomendācijās. Es viņai nesekoju un nekad neesmu speciāli gājusi pētīt viņas profilu.
Cik saprotu, īsi pēc mana komentāra te, sekoja viņas atbilde instagramā, ka te novākušās čūskas, vai kas tamlīdzīgs. Nezinu, atbildi neskatījos, to atreferēja citas forumnieces. Tālāk sekoja vēl pāris komentāri par feikiem, bet pamata doma bija “lai tak dara kā grib, katram savi putni galvā”.
Un vakar no kādas forumnieces bija komentārs, ka vispār Jeļena ir ļoti inteliģenta, iekšējā pasaule ir daudz dziļāka un vispār, viņa uzrakstījusi “pētījumu”.
Lūdzu iedot linku uz pētījumu, bet atbilde bija “neatceros, nezinu”, tāpēc pati uz ātru roku saguglēju (jā, izmantojot mākslīgo intelektu), kas atrodams par interneta ārēs par Jeļenu.
Kad pēc brīža cita forumniece ielika linku, kur redzams, ka Jeļena piedalījusies informācijas apkopošanā!, es pateicu paldies un priekš manis tēma ir slēgta.
Nevienā komentārā neesmu aprunājusi meitas ģērbšanas stilu.

Tāda faktoloģe esi. Apdirsies un nevari pateikt "jā, atvainojos Jeļenai par apvainojumu un citiem par maldināšanu". Vakar vairākos komentāros pēc tam, kad viena komentētāja pateica, ka, viņasprāt, Jeļena ir inteliģenta, jo ir veikusi pētījumu, norēci Jeļenu par to, ka viņa noooteikti nav uzrakstījusi nevienu pētījumu. Kad tev iedeva vienu, teici - daļa taisnības ir. Kura daļa ir tā, kas neizrādījās taisnība? Pētījums veikts. Par to, ka kādai Jeļena liekas inteleģenta? Tu esi tā, kas noteiks, vai kāda iespaids par kādu ir pareizs? Šobrīd arī saki - Jeļena piedalījusies informācijas apkopošanā. Šādi tu noniecini viņas darba uzdevumus (it kā viņa nerakstot pētījumu, bet veic kaut ko elementāru). Tev ir viņas amata apraksts? Man nav, un tāpēc es neizsaku pieņēmumus, kādus uzdevumus pētījumos viņa veic, bet, piemēram, tas par cietumniekiem, ko arī ieliku, ir apjomīgs darbs.
Varbūt nākamreiz padomā pirms veido par kādu secinājumus balstoties tikai uz ārējo izskatu (labi, ja vēl tas secinājums būtu kluss, bet vakar ņēmies kā klukste, cenšoties pierādīt, ka cita apgalvojums, ka Jeļena ir inteliģenta un rakstījusi pētījumu, ir nepareizs). Cilvēks var izskatīties un prezentēt sevi dajebkā, bet būt ar augstāko izglītību un normāli strādāt savā profesijā. Starp citu, zināšanai - ne visos birojos ir stingrs, oficiāls ģērbšanās stils. Citos labos darbos var arī halātā no mājām strādāt.
Te vēl viena gudriniece izlīda ar savu "pajautāju mākslīgajam intelektam, kas ir socioloģija". :D Varbūt pajautājiet mākslīgajam intelektam, kā attīstīt savu dabisko intelektu.
01.07.2026 15:58 |

Reitings 2491
Reģ: 31.01.2023
Japānas princese @ 01.07.2026 15:10

Šis bija tas gadījums, kad iepazinās ar Ingu, Džilis jau bija izšķīries no iepriekšējās sievas. Man liekas vienīgais gadījums. Pārējās pārklājās.
Bija salaiduši jau iepriekš, nesaistīti. Un kā izšķīrās ar Dzelmi jau bija Grencberga vietā. Nez kā Dzelme jutās, kad ar bērnu bija mājās un Dž. laida apkārt ar Ingu?
Bet nu vispār mārketinga speciāliste izdarīja labu mārketinga gājienu, bravo! Tagad grāmatu pirks pat tie, kas grāmatas nelasa.
01.07.2026 16:08 |

Reitings 54
Reģ: 29.06.2026
Jauns55lietotajss @ 01.07.2026 15:58

Tāda faktoloģe esi. Apdirsies un nevari pateikt "jā, atvainojos Jeļenai par apvainojumu un citiem par maldināšanu". Vakar vairākos komentāros pēc tam, kad viena komentētāja pateica, ka, viņasprāt, Jeļena ir inteliģenta, jo ir veikusi pētījumu, norēci Jeļenu par to, ka viņa noooteikti nav uzrakstījusi nevienu pētījumu. Kad tev iedeva vienu, teici - daļa taisnības ir. Kura daļa ir tā, kas neizrādījās taisnība? Pētījums veikts. Par to, ka kādai Jeļena liekas inteleģenta? Tu esi tā, kas noteiks, vai kāda iespaids par kādu ir pareizs? Šobrīd arī saki - Jeļena piedalījusies informācijas apkopošanā. Šādi tu noniecini viņas darba uzdevumus (it kā viņa nerakstot pētījumu, bet veic kaut ko elementāru). Tev ir viņas amata apraksts? Man nav, un tāpēc es neizsaku pieņēmumus, kādus uzdevumus pētījumos viņa veic, bet, piemēram, tas par cietumniekiem, ko arī ieliku, ir apjomīgs darbs.
Varbūt nākamreiz padomā pirms veido par kādu secinājumus balstoties tikai uz ārējo izskatu (labi, ja vēl tas secinājums būtu kluss, bet vakar ņēmies kā klukste, cenšoties pierādīt, ka cita apgalvojums, ka Jeļena ir inteliģenta un rakstījusi pētījumu, ir nepareizs). Cilvēks var izskatīties un prezentēt sevi dajebkā, bet būt ar augstāko izglītību un normāli strādāt savā profesijā. Starp citu, zināšanai - ne visos birojos ir stingrs, oficiāls ģērbšanās stils. Citos labos darbos var arī halātā no mājām strādāt.
Te vēl viena gudriniece izlīda ar savu "pajautāju mākslīgajam intelektam, kas ir socioloģija". :D Varbūt pajautājiet mākslīgajam intelektam, kā attīstīt savu dabisko intelektu.
viss jau forši, bet dodiet man tādu enerğiju un degsmi sarakstīt tādas penteres par kaut kādu pašpludinātu zvaigzni.
01.07.2026 16:09 |

Autorizēts lietotājsModerators
Reitings 49383
Reģ: 06.11.2022
Draudzenīte @ 01.07.2026 15:10

Nu ko var runāt muļķības, nedaudz pameklējot senākas intervijas - Viņa ir sociālo zinātņu maģistre un strādā savā profesijā. Uzņēmuma nosaukums kaut kur jau bija pieminēts.
Tas ka viņa ku-kū izskatās vēl nenozīmē, ka nevar mācīties un darīt labi savu darbu. Paskatieties uz Vavilovu, viņa arī mağistrs.

Linkedinā viņa patiešām ar veco uzvārdu ir norādīta kā Projektu vadītāja Lavijas faktos. Tas vismaz ir jēdzīgs amata un uzņēmuma nosaukums. Jo par strādāšanu "ofisā" parasti runā tikai tie cilvēki, kuriem par balto apkaklīšu darbu vispār nav nekādas saprašanas.
Un tomēr es drusku brīnos par viņas izglītību un nodarbi. Jo IQ tur noteikti nav. Varbūt to kompensē milzu centība un neatlaidība? Viss varbūt. 🧐
01.07.2026 16:11 |

Reitings 6
kafijasburka @ 01.07.2026 16:09
viss jau forši, bet dodiet man tādu enerğiju un degsmi sarakstīt tādas penteres par kaut kādu pašpludinātu zvaigzni.

5044 lapas tikai šajā ietekmeļu tēmā pierunātas par pašpasludinātām zvaigznēm. Cik vēl lapu Didrihsoniem, Kivičiem un NL/Joyou.

10 gadi
Reitings 2723
Reģ: 11.04.2010
Annie @ 01.07.2026 10:27
Džilindžeram pēdējā un īstā būs tā, ar kuru dzīvojot nomirs. Tā tad varēs teikt, ka bija viņa mūža mīla.
Ja tai Kalniņai ir tikai nedaudz virs 30, viņa izskatās slikti. Manuprāt, citas 40+ gados izskatās krietni svaigākas.

Un viņa tā varēs teikt tikai tāpēc, ka viņš nomira un nepaspēja atrast jaunu sievu😀

Reitings 6
Go3 ir šovs "Grāmatu klubiņš". Tur sanāk vairāki cilvēki - gan lasītāji, gan nelasītāji - un grāmatas autors. Dalās iespaidos par grāmatu. Visas sērijas labsirdīgas. Grencbergas sērija izceļas ar drāmu. Dāma apvainojās, ka viņas "Sestā sieva" kādam nepatika.
01.07.2026 16:18 |

10 gadi
Reitings 2723
Reģ: 11.04.2010
Piekrītu, ka visiem jau pirms 10 gadiem bija skaidrs, kā beigsies arī sestās sievas stāsts. Ir jau nedaudz rēcīgi un ironiski, ka viņa tagad skandē "sieviete-sievietei" un sludina dāmu solidaritāti, ņemot vērā gadiem ilgo snaikstīšanos ap Džilindžeru. Vienlaikus gan jāatzīst, ka viņa pati teica - agrāk ir daudz darījusi pāri sievietēm. Un ir jau labi un tikai normāli, ka cilvēki mainās un atzīst savas kļūdas. Bet nu, kad viņa ar to veci sagāja, viņai nebija gluži 20 gadi, bet kādi 35, un tajā vecumā jau apmēram vajadzētu sākt tvert lauku attiecību jomā, tāpēc arī grūti izjust empātiju pret šo likumsakarīgo iznākumu.
01.07.2026 16:34 |

Reitings 372
Reģ: 30.06.2023
Jauns55lietotajss @ 01.07.2026 15:58

Patiesībā, visu jau pateicu iepriekšējā komentārā “priekš manis tēma slēgta”.
Atvainoties Jeļenai par maldināšanu? Cilvēk, mīļais, Tu esi spējīga uztvērāt visu tekstu pilnībā, vai arī lasi izmeklēti un atbildi tikai uz to, kam gribas piesieties?
Tas, ir viņa, vai nav, diplomēta socioloģe, piedalījusies pētniecisku rakstu veidošanā, ir absolūti otršķirīgi. Fakts ir tas, ka viņa demonstrē dzīvi, kas:
1. Ja ir īsta, un visas luxus lietas ir orģinālas, nekā neatbilst, ne viņas, ne vīra ienākumiem. Tādā gadījumā ir izcili stulbi (kas varētu ko teikt par intelekta līmeni) to demonstratīvi atrādīt internetā. Viena chanel soma +/- maksā 5.000 euro, un spriežot pēc bildēm, ko bija ielikusi cita forumniece, viņai tādas kā minimums piecas. Pluss citas luksus lietas - jostas, kurpes, rotas un t.t.
2. Ja viss tas ir feiks, tad par ko mēs te vispār runājam?:)
Vēlreiz, lai katrs dzīvo kā grib. Man Karadžanas kundze ir vienaldzīga, bet, ja cilvēks apzināti izliek internetā savu dzīvi ar koķetu motto “ak, jau atkal atstāju pāris tūkstošus chanel veikalā, ko man iesākt ar savām vājībām..”, tad jārēķinās, ka būs ‘raganas un čūskas’, kuras ar lupu papētīs tavas cackiņas un izteiks savu viedokli.
01.07.2026 16:44 |

Reitings 1079
Reģ: 16.02.2022
Nav_vispar @ 01.07.2026 10:18

Ne tikai Grencbergas gadījumā. Domā Kalniņai būs savādāk? Ja nu vienīgi nostrādās tas, ka Kalniņa ir krietni jaunāka un viņam vienmēr blakus būs "svaiga" sieva. Bet varbūt šoreiz būs otrādāk - Kalniņa Džili pametīs. Nu padomājiet, viņai pēc 10 gadi būs 40, viņam 70. Man ir 40 un es nespēju iedomāties sev blakus 70 gadīgu veci...

Piekrītu. Te varētu būt tas variants, ka Džilis būs par vecu, vairs nestāvēs un šī varētu būt viņa pēdējā sieva. Tik te loģiski būtu, ka Kalniņa pacels cepuri, ja vien nav gatava 45 gados sākt nodoties vectētiņa, UPS, gribēju teikt- vīra aprūpei. Vēl jau variants, ka šis noliks karoti...
01.07.2026 17:01 |

Reitings 697
Reģ: 29.11.2022
Tā kā tā @ 01.07.2026 15:55

Tas viņas māsas dēls, kura ar ģimeni dzīvo ārzemēs un reti atbrauc.

Ka tik tā nebija viņas māsa, kas metās viņu te aizstāvēt sākumā ar tiem angļu izteicieniem un apgalvojumiem, ka zin 5 valodas.
01.07.2026 17:07 |

Reitings 697
Reģ: 29.11.2022
Fargerike @ 01.07.2026 17:01

Piekrītu. Te varētu būt tas variants, ka Džilis būs par vecu, vairs nestāvēs un šī varētu būt viņa pēdējā sieva. Tik te loģiski būtu, ka Kalniņa pacels cepuri, ja vien nav gatava 45 gados sākt nodoties vectētiņa, UPS, gribēju teikt- vīra aprūpei. Vēl jau variants, ka šis noliks karoti...

Drīzāk otrais, skatoties kā viņš dzer un pīpē vienā laidā.
01.07.2026 17:09 |

Patīk
Reitings 3702
Reģ: 03.11.2023
krmmm @ 01.07.2026 16:34
Piekrītu, ka visiem jau pirms 10 gadiem bija skaidrs, kā beigsies arī sestās sievas stāsts. Ir jau nedaudz rēcīgi un ironiski, ka viņa tagad skandē "sieviete-sievietei" un sludina dāmu solidaritāti, ņemot vērā gadiem ilgo snaikstīšanos ap Džilindžeru. Vienlaikus gan jāatzīst, ka viņa pati teica - agrāk ir daudz darījusi pāri sievietēm. Un ir jau labi un tikai normāli, ka cilvēki mainās un atzīst savas kļūdas. Bet nu, kad viņa ar to veci sagāja, viņai nebija gluži 20 gadi, bet kādi 35, un tajā vecumā jau apmēram vajadzētu sākt tvert lauku attiecību jomā, tāpēc arī grūti izjust empātiju pret šo likumsakarīgo iznākumu.

Ļoti labi pateici
01.07.2026 17:16 |

Reitings 3772
Reģ: 11.04.2023
krmmm @ 01.07.2026 16:34

Nekas nemainās, tikai attiecīgi "sievas statusam" atbilstoša dziesma. 😁
Jau iepriekš esmu teicis, ka sieviešu soliderāte nepastāv un kamēr sieviete brīvā statusā raudošas sievas pašas vainīgas, ka vīrietim nepabužināja spalvas...
01.07.2026 17:19 |

Reitings 2131
Reģ: 04.11.2022
Lai absolvētu sociologus, daudz intelekta nevajag. Nezinu, kā tagad, bet vismaz pirms kādiem 10 gadiem socioloģija bija studiju novirziens, kur var izbraukt cauri visam mācību procesam īpaši neiespringstot, ja vien māk smuki runāt
01.07.2026 17:34 |

10 gadi
Reitings 7335
Reģ: 05.08.2013
Grencberga.. raksti grāmatu, intervē visas sievas.. tur normāla filma pat sanāktu. Es nesaprotu to viņa fenomenu.. nu sitiet mani ar beigtu zivi, nesaprotu !!
01.07.2026 17:54 |

Reitings 6349
Reģ: 09.04.2023
Maltā gaļa @ 01.07.2026 17:09

Drīzāk otrais, skatoties kā viņš dzer un pīpē vienā laidā.

To viņš dara ilgāk jau nekā Kalniņa ir dzīva… Drīzāk sūdi būs, ja atmetīs pēkšņi atkarības
01.07.2026 17:58 |

Reitings 955
Reģ: 23.08.2016
Laikam varu apbrīnot Karadžanu par sava ceļa iešanu, nefiltrējot kur tu atrodies un kas tev mugurā. Kurpēm pēdu pirksti ievērojamk karas pāri malai. Vai pat īsto izmēru nevar nopirkt? Vai tikai skatījās uz bantīti? 😀
Visas turku dāmas gaumīgi, svinīgi saģērbušās. Jeļena no Eiropas tirgus kleitā. Nevaru iedomāties, kas bija pirmais kleitas variants, ko turcietes atzina par nepiemērotu, un pat atkāpās no prasības, ka rozā nevar vilkt... Varbūt žēl palika.
01.07.2026 18:20 |

Reitings 5600
Reģ: 19.09.2016
Vai Vavilovas tuviniekiem tiešām vienalga? Tur tak viss ļoti slikti beigsies,paskatījos pēdējos storijus,maigi sakot esmu šokā.
01.07.2026 18:20 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits