Tutta @ 01.07.2026 14:52Vai Karadžanai ir bijis bērniņš? Kas tas par Alanu ratiņos?
Big Bang Theory @ 01.07.2026 13:33
Paldies, ka veltīji laiku, apkopoji informāciju un atbildēji uz manu komentāru.
Hmm, bet kā būtu, ja mēs paliktu pie faktiem?
Sāksim no paša sākuma. Pirms dienām te ierakstīju, ka man žēl Jeļenas un viņas centieniem dzīvot neīstu dzīvi. Šīs pārdomas radās pēc tam, kad viņas rīls ar “man bija šopinholisma lēkme chanel veikalā” izleca manā instagram rekomendācijās. Es viņai nesekoju un nekad neesmu speciāli gājusi pētīt viņas profilu.
Cik saprotu, īsi pēc mana komentāra te, sekoja viņas atbilde instagramā, ka te novākušās čūskas, vai kas tamlīdzīgs. Nezinu, atbildi neskatījos, to atreferēja citas forumnieces. Tālāk sekoja vēl pāris komentāri par feikiem, bet pamata doma bija “lai tak dara kā grib, katram savi putni galvā”.
Un vakar no kādas forumnieces bija komentārs, ka vispār Jeļena ir ļoti inteliģenta, iekšējā pasaule ir daudz dziļāka un vispār, viņa uzrakstījusi “pētījumu”.
Lūdzu iedot linku uz pētījumu, bet atbilde bija “neatceros, nezinu”, tāpēc pati uz ātru roku saguglēju (jā, izmantojot mākslīgo intelektu), kas atrodams par interneta ārēs par Jeļenu.
Kad pēc brīža cita forumniece ielika linku, kur redzams, ka Jeļena piedalījusies informācijas apkopošanā!, es pateicu paldies un priekš manis tēma ir slēgta.
Nevienā komentārā neesmu aprunājusi meitas ģērbšanas stilu.
Bija salaiduši jau iepriekš, nesaistīti. Un kā izšķīrās ar Dzelmi jau bija Grencberga vietā. Nez kā Dzelme jutās, kad ar bērnu bija mājās un Dž. laida apkārt ar Ingu?Japānas princese @ 01.07.2026 15:10
Šis bija tas gadījums, kad iepazinās ar Ingu, Džilis jau bija izšķīries no iepriekšējās sievas. Man liekas vienīgais gadījums. Pārējās pārklājās.
viss jau forši, bet dodiet man tādu enerğiju un degsmi sarakstīt tādas penteres par kaut kādu pašpludinātu zvaigzni.Jauns55lietotajss @ 01.07.2026 15:58
Tāda faktoloģe esi. Apdirsies un nevari pateikt "jā, atvainojos Jeļenai par apvainojumu un citiem par maldināšanu". Vakar vairākos komentāros pēc tam, kad viena komentētāja pateica, ka, viņasprāt, Jeļena ir inteliģenta, jo ir veikusi pētījumu, norēci Jeļenu par to, ka viņa noooteikti nav uzrakstījusi nevienu pētījumu. Kad tev iedeva vienu, teici - daļa taisnības ir. Kura daļa ir tā, kas neizrādījās taisnība? Pētījums veikts. Par to, ka kādai Jeļena liekas inteleģenta? Tu esi tā, kas noteiks, vai kāda iespaids par kādu ir pareizs? Šobrīd arī saki - Jeļena piedalījusies informācijas apkopošanā. Šādi tu noniecini viņas darba uzdevumus (it kā viņa nerakstot pētījumu, bet veic kaut ko elementāru). Tev ir viņas amata apraksts? Man nav, un tāpēc es neizsaku pieņēmumus, kādus uzdevumus pētījumos viņa veic, bet, piemēram, tas par cietumniekiem, ko arī ieliku, ir apjomīgs darbs.
Varbūt nākamreiz padomā pirms veido par kādu secinājumus balstoties tikai uz ārējo izskatu (labi, ja vēl tas secinājums būtu kluss, bet vakar ņēmies kā klukste, cenšoties pierādīt, ka cita apgalvojums, ka Jeļena ir inteliģenta un rakstījusi pētījumu, ir nepareizs). Cilvēks var izskatīties un prezentēt sevi dajebkā, bet būt ar augstāko izglītību un normāli strādāt savā profesijā. Starp citu, zināšanai - ne visos birojos ir stingrs, oficiāls ģērbšanās stils. Citos labos darbos var arī halātā no mājām strādāt.
Te vēl viena gudriniece izlīda ar savu "pajautāju mākslīgajam intelektam, kas ir socioloģija". :D Varbūt pajautājiet mākslīgajam intelektam, kā attīstīt savu dabisko intelektu.
Draudzenīte @ 01.07.2026 15:10
Nu ko var runāt muļķības, nedaudz pameklējot senākas intervijas - Viņa ir sociālo zinātņu maģistre un strādā savā profesijā. Uzņēmuma nosaukums kaut kur jau bija pieminēts.
Tas ka viņa ku-kū izskatās vēl nenozīmē, ka nevar mācīties un darīt labi savu darbu. Paskatieties uz Vavilovu, viņa arī mağistrs.
kafijasburka @ 01.07.2026 16:09viss jau forši, bet dodiet man tādu enerğiju un degsmi sarakstīt tādas penteres par kaut kādu pašpludinātu zvaigzni.
Annie @ 01.07.2026 10:27Džilindžeram pēdējā un īstā būs tā, ar kuru dzīvojot nomirs. Tā tad varēs teikt, ka bija viņa mūža mīla.
Ja tai Kalniņai ir tikai nedaudz virs 30, viņa izskatās slikti. Manuprāt, citas 40+ gados izskatās krietni svaigākas.
Jauns55lietotajss @ 01.07.2026 15:58
Tāda faktoloģe esi. Apdirsies un nevari pateikt "jā, atvainojos Jeļenai par apvainojumu un citiem par maldināšanu". Vakar vairākos komentāros pēc tam, kad viena komentētāja pateica, ka, viņasprāt, Jeļena ir inteliģenta, jo ir veikusi pētījumu, norēci Jeļenu par to, ka viņa noooteikti nav uzrakstījusi nevienu pētījumu. Kad tev iedeva vienu, teici - daļa taisnības ir. Kura daļa ir tā, kas neizrādījās taisnība? Pētījums veikts. Par to, ka kādai Jeļena liekas inteleģenta? Tu esi tā, kas noteiks, vai kāda iespaids par kādu ir pareizs? Šobrīd arī saki - Jeļena piedalījusies informācijas apkopošanā. Šādi tu noniecini viņas darba uzdevumus (it kā viņa nerakstot pētījumu, bet veic kaut ko elementāru). Tev ir viņas amata apraksts? Man nav, un tāpēc es neizsaku pieņēmumus, kādus uzdevumus pētījumos viņa veic, bet, piemēram, tas par cietumniekiem, ko arī ieliku, ir apjomīgs darbs.
Varbūt nākamreiz padomā pirms veido par kādu secinājumus balstoties tikai uz ārējo izskatu (labi, ja vēl tas secinājums būtu kluss, bet vakar ņēmies kā klukste, cenšoties pierādīt, ka cita apgalvojums, ka Jeļena ir inteliģenta un rakstījusi pētījumu, ir nepareizs). Cilvēks var izskatīties un prezentēt sevi dajebkā, bet būt ar augstāko izglītību un normāli strādāt savā profesijā. Starp citu, zināšanai - ne visos birojos ir stingrs, oficiāls ģērbšanās stils. Citos labos darbos var arī halātā no mājām strādāt.
Te vēl viena gudriniece izlīda ar savu "pajautāju mākslīgajam intelektam, kas ir socioloģija". :D Varbūt pajautājiet mākslīgajam intelektam, kā attīstīt savu dabisko intelektu.
Nav_vispar @ 01.07.2026 10:18
Ne tikai Grencbergas gadījumā. Domā Kalniņai būs savādāk? Ja nu vienīgi nostrādās tas, ka Kalniņa ir krietni jaunāka un viņam vienmēr blakus būs "svaiga" sieva. Bet varbūt šoreiz būs otrādāk - Kalniņa Džili pametīs. Nu padomājiet, viņai pēc 10 gadi būs 40, viņam 70. Man ir 40 un es nespēju iedomāties sev blakus 70 gadīgu veci...
Tā kā tā @ 01.07.2026 15:55
Tas viņas māsas dēls, kura ar ģimeni dzīvo ārzemēs un reti atbrauc.
Fargerike @ 01.07.2026 17:01
Piekrītu. Te varētu būt tas variants, ka Džilis būs par vecu, vairs nestāvēs un šī varētu būt viņa pēdējā sieva. Tik te loģiski būtu, ka Kalniņa pacels cepuri, ja vien nav gatava 45 gados sākt nodoties vectētiņa, UPS, gribēju teikt- vīra aprūpei. Vēl jau variants, ka šis noliks karoti...
krmmm @ 01.07.2026 16:34Piekrītu, ka visiem jau pirms 10 gadiem bija skaidrs, kā beigsies arī sestās sievas stāsts. Ir jau nedaudz rēcīgi un ironiski, ka viņa tagad skandē "sieviete-sievietei" un sludina dāmu solidaritāti, ņemot vērā gadiem ilgo snaikstīšanos ap Džilindžeru. Vienlaikus gan jāatzīst, ka viņa pati teica - agrāk ir daudz darījusi pāri sievietēm. Un ir jau labi un tikai normāli, ka cilvēki mainās un atzīst savas kļūdas. Bet nu, kad viņa ar to veci sagāja, viņai nebija gluži 20 gadi, bet kādi 35, un tajā vecumā jau apmēram vajadzētu sākt tvert lauku attiecību jomā, tāpēc arī grūti izjust empātiju pret šo likumsakarīgo iznākumu.
krmmm @ 01.07.2026 16:34Piekrītu, ka visiem jau pirms 10 gadiem bija skaidrs, kā beigsies arī sestās sievas stāsts. Ir jau nedaudz rēcīgi un ironiski, ka viņa tagad skandē "sieviete-sievietei" un sludina dāmu solidaritāti, ņemot vērā gadiem ilgo snaikstīšanos ap Džilindžeru. Vienlaikus gan jāatzīst, ka viņa pati teica - agrāk ir daudz darījusi pāri sievietēm. Un ir jau labi un tikai normāli, ka cilvēki mainās un atzīst savas kļūdas. Bet nu, kad viņa ar to veci sagāja, viņai nebija gluži 20 gadi, bet kādi 35, un tajā vecumā jau apmēram vajadzētu sākt tvert lauku attiecību jomā, tāpēc arī grūti izjust empātiju pret šo likumsakarīgo iznākumu.
Maltā gaļa @ 01.07.2026 17:09
Drīzāk otrais, skatoties kā viņš dzer un pīpē vienā laidā.