Merkadel @ 01.07.2026 08:49Tā līgava Karadžanas storijos izskatās dziļi nelaimīga. Nevienu smaidu neredzēju.
Es savās kāzās nevarēju beigt smaidīt un smieties. Pēc pirmajā stundām jau žoklis sāpēja no smaidīšanas
Terra Incognita @ 01.07.2026 09:37Grencbergas gadījumā tas bija visparedzamākais iznākums, kādu var iedomāties.
Merkadel @ 01.07.2026 08:49Tā līgava Karadžanas storijos izskatās dziļi nelaimīga. Nevienu smaidu neredzēju.
Es savās kāzās nevarēju beigt smaidīt un smieties. Pēc pirmajā stundām jau žoklis sāpēja no smaidīšanas
es arī to fenomenu nesaprotu! Smird tiešām visu laiku alko un cigaretes. Izskats mūžīgi nekopts🙈 šitāds tev vēl mājā atnāk un neslēpj vēl, ka tikko no-isies. Ko tās sievietes viņā atrod? Binnija pati viņam uzplijās kad šis krogā dzēra un bija attiecībās kopā ar Rukšāni, aizgāja pie viņa galdiņa un sāka dzert kopā jo viņai viņš paticis un esot bijis nospļauties, ka viņš bija aizņemts! Viņa lūk no Džiļa ir pelnīti pa muti dabūjusi arī parādus vēl atstājaTasnaviespejams @ 30.06.2026 21:09
Viņam 'tas' ir no platīna > nesaprotu? :))
Vecs, neglīts, smirdīgs un nopīpējies vecis. Ja man tik ļoti niezētu kājstarpe, es labāk izmantotu savus pirkstus, ne viņa pīpmaņa klātbūtni.
Dovana @ 01.07.2026 11:17es arī to fenomenu nesaprotu! Smird tiešām visu laiku alko un cigaretes. Izskats mūžīgi nekopts🙈 šitāds tev vēl mājā atnāk un neslēpj vēl, ka tikko no-isies. Ko tās sievietes viņā atrod? Binnija pati viņam uzplijās kad šis krogā dzēra un bija attiecībās kopā ar Rukšāni, aizgāja pie viņa galdiņa un sāka dzert kopā jo viņai viņš paticis un esot bijis nospļauties, ka viņš bija aizņemts! Viņa lūk no Džiļa ir pelnīti pa muti dabūjusi arī parādus vēl atstāja
Man arī pret viņu žēlums 0! Pati līda svešā ģimenē iekšā un tā pat pelnīti dabūja pa muti. Džiļa brūtēm karma ātri atnāk! Gluži kā Binnija tagad vēl par parādiem tiesājās. Tak no viņa ņemt nav ko. Pat spermas kvalitāte sūds.Dizzy @ 30.06.2026 23:42Bet no otras puses… nu nav Inga bijusi balta un pūkaina, tāpat salaida ar Džili, kad viņš nebija brīvs. Tā ka nejūtu līdzi gan. Ko sēsi, to pļausi. Pateicoties Džilim, sāka rakstīt, tāpat kā Rukšāne. Pasaki paldies, izdari secinājumus un turpmāk dzīvē nedari sliktas lietas. Un arī Kalniņa kādu dienu samaksās par šo, karma nesnauž.
Es nenosodu, bet taču jāsaprot, ka bumerangs nāks atpakaļ. Kad tu ar viņu sāki pīties, tu neuztraucies par viņa esošās sievietes jūtām. Bet kad pamet tevi, tad sākas asaru plūdi un vaimanas. Vai Ikstenai nebija līdzīgi? Man šķiet, ka gruzīns toreiz bija aizņemts, kad viņi sagāja kopā, ne? Un kad šis aiziet pie citas, tad jāiet kārties 😕Law9 @ 01.07.2026 09:06
Nevienu no iesaistītajiem netiesāju un nenosodu.
Taču vienlaikus neesmu arī īpaši iejūtīga pret sievietēm, kuras izvēlas būt par tādu kā Džilis sazin kuro sievu. Tās sekas ir vienkārši likumsakarība.
Mia6 @ 30.06.2026 22:22Paldies par intervijas fragmentiem. Forša sieviete, vienkāršībā tik patiesa.. šobrīd iet Santjago ceļu, sekoju līdzi. Var redzēt , ka ļoti sevi lauž, bet stipra sieviete.. manā pieredzē arī ir šādas attiecību beigas un gribas totāli piekrist, tà nepabeigtības sajūta velkas līdzi ilgi un Tu meklē atbildes, kāpēc kāpēc… laiks sadziedēs, vēlāk pateiksi paldies!!!
Dovana @ 01.07.2026 11:43Man arī pret viņu žēlums 0! Pati līda svešā ģimenē iekšā un tā pat pelnīti dabūja pa muti. Džiļa brūtēm karma ātri atnāk! Gluži kā Binnija tagad vēl par parādiem tiesājās. Tak no viņa ņemt nav ko. Pat spermas kvalitāte sūds.
Citronpipars @ 01.07.2026 09:21
Precīzi. Tipiskā sieviešu domāšana - Es viņu izmainīšu, ar mani viņš būs citāds, un pec tam tik pat tipiska aplaušanās, ka tomēr tas nav izdevies. Sivietes mēdz būt loti tupas un es gribētu, lai viņas pieminētā sieviešu solidaritāte, vairāk darbojas kā racionālās puses izskaidrošana par red flags draudzenēm ja redz ka uzsākas attiecības ar nepareizo vīrieti, nevis tikai žēlošana kad sūdi jau ielidojuši ventilatorā.
Big Bang Theory @ 30.06.2026 20:49
“-mani interesē jebkādas publikācijas ar viņas vārdu (iepriekšējo un tagadējo), kas nav saistītas ar instagram, vai dzelteno presi.
-Tādu publikāciju nav. Ārpus sociālajiem tīkliem, dzeltenās preses un izklaides medijiem Jeļenas Karadžanas (ne tagadējā, ne iepriekšējā uzvārdā Petrova) vārds publiskajā telpā vispār neeksistē.Lai sniegtu jums pilnīgu skaidrību, kāpēc šādu materiālu nav, šeit ir faktu apkopojums:Nav uzņēmējdarbības reģistru: Viņa nav reģistrēta Latvijas Uzņēmumu reģistrā kā valdes locekle, prokūriste vai īpašniece kādam uzņēmumam, līdz ar to viņas vārds neparādās biznesa ziņās vai korporatīvajos pārskatos.Nav tiesu un juridisko aktu: Viņas vārds nav atrodams oficiālajos tiesu nolēmumos, Latvijas Republikas oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis" vai valsts iestāžu publiskajos lēmumos.Nav profesionālo nozaru ziņu: Tā kā viņas pamatdarbs ir satura veidošana un mārketings tieši platformā Instagram, viņa neparādās nopietnos biznesa, ekonomikas vai citu profesionālo jomu analītiskajos rakstos.Visi publiski pieejamie teksti, kuros lasāms viņas vārds, ir tikai un vienīgi televīzijas šovu anotācijas (piemēram, kanālos TV3 un STV) vai izklaides portālu (piemēram, žurnāla Santa Privātā Dzīve) raksti par viņas privātās dzīves notikumiem.Ja jūsu meklējumiem ir kāds konkrēts iemesls, varbūt vēlaties atrast kādas citas Latvijas personības nopietnus rakstus vai pētījumus?“
nekā Kambalu, Endziņu, Kiviču utt, bet redz ka ari uz tiem stāv rindām
Tuana @ 01.07.2026 11:59
Viņa to ciešanu tagad ļoti labi izmanto mārketingam, lai reklamētu jauno grāmatu. Santai uz vāka, nu paskat tik! Tagad viņa visiem tieši tāpēc ir interesantāka, lai uzzinātu kā viņa jūtas kā Džiļa kārtējā pamestā. Pati ņēmās ar Dž (un citiem precētajiem), kad viņš bija precējies, un tagad kaut ko gudri filozofē par sieviešu atbalstu, solidaritāti utml. Tik liekulīgi. Kad pati skraidīja viņam pakaļ un savus erotiskos piedzīvojumus aprakstīja blogā, tad tā solidaritāte bija tāda nebūtiska, tāla vienība.
Jauns55lietotajs @ 01.07.2026 12:07
Tas, ka proti (?) lietot mākslīgo intelektu, ir labi, bet ir jālieto arī savs intelekts.
Jeļena nav teikusi, ka ir nez kāda tur starptautiski atzīta pētniece, bet saka, ka strādā ofisā par socioloģi. Google var atrast daudzus pētījumus, kuros viņa ir līdzautore.
Neesmu Jeļena, bet vari tā uzskatīt.
Jeļenai ir acīmredzamas mentālas problēmas, jo sver 38 kg un ar to lielās. Tas var radīt nospiedumu uz meitas izpratni par to, kas ir normāls svars. Par to būtu vērts uztraukties. Tāpat kā Vavilovas tievums un to, ka ar viņu sadarbojās zīmoli, tā parādot sabiedrībai, tai skaitā jaunām meitenēm, ka būt slimīgi tievai ir stilīgi. Vai Joyou nemitīgie tievēšanas izaicinājumi.
Visi citi uzbraucieni Jeļenai ir pilnīgi beztēmā. Gaume katram ir sava. Ārzemēs atradīsiet tik daudz dažādi tērptus cilvēkus, tas laikam ir mazas valsts fenomens, ka viena atšķirīgi tērpta persona tā izceļas. Meita ir apģērbta kārtīgi un tīra, vienalga, vai sintētika nāk no Turcijas tirgus (vai kur Jeļena iepērk tērpus) vai no Polijas Sinsay, Pepco. Meitai nav neērtas drēbes - kopš kuriem laikiem kleitas, svārki, legingi ir neērti?
Utt. Jautājumā par pētījumiem īpaši smieklīgi aplauzies.
kafijasburka @ 01.07.2026 12:32
Bet tas ir tikai loğiski, ka viņa pilda savā darbavietā noteiktās funkcijas, ja jāveic pētījumi, tad loğiski viņa tos veiks. Tas pats ir jebkurā darbavietā,bankās, logistikas uzņēmumos un visās pārējās organizācijās.
Šeit laikam viņai jāuzsit uz pleca, ka zina cik ir 2+2X2, tas jau nekas, ka visa pasaule to zin.
Tonya @ 01.07.2026 12:09
KUR??? 😀😀😀