Es tiešām atvainojos par vilšanos bet neesmu Jeļena 😁 šis būs mans pēdējais komentārs šajā forumā tāpēc lasiet uzmanīgi - Es ceru ka gan jūs gan jūsu bērnus un bērnu bērnus šādi citi cilvēki aprunā, lai jūs beidzot iemācītos empātiju.Bumsi @ 28.06.2026 19:23
Čau Jeļena.
Cīlija @ 28.06.2026 18:38
Wow vispār nesekoju šīs..hmm...personības, sauksim tā, gaitām, bet paskatījos- pieaugusi sieviete pēta forumu un tērē savu laiku, lai radītu kontentu "izēd". Esmu mēma, ja godīgi. Par frizētavu gan nepiekritīšu, ietaupītā nauda tur nelīdzētu, esmu gandrīz pārliecināta, ka šos matus iestājoties tumsai noliek blakus gultai uz naktsskapīša, kāds nu tur frizieris.
publiski ieraksti nenozīmē ka nevajadzētu būt kauns par šādu aprunāšanu. Jums nepatiktu ka par jums šādi runātu cilvēki kurus jūs nemaz nepazīstat. Kāpēc par viņu šādi ir okey runāt? Mani vienmēr mācīja neteikt neko ja nav nekas labs ko teikt. Bet jums jau te forši par svešu cilvēku baumot, liekas vienīgais hobijs visām dāmām kas lasa šo forumu.Big Bang Theory @ 28.06.2026 19:16
No vienas puses Tev varbūt pat ir taisnība - nav smuki klačoties. No otras, te neviens neiet klāt uz ielas svešam cilvēkam un nekomentē viņa apģērbu. Karadžanas kundze pati visu savu fantāzijas dzīvi izliek publiskai apskatei un tad izrāda sašutumu, ka cilvēki to komentē.
P.S. Bilde ar čeku no veikala atrisinātu visu šo mistēriju;)
P.P.S. Nākamajām kurpēm iesaku uzlīmēt uz zoles līmlenti, būs nedaudz līdzīgāk orģinālam (veikalā šīm kurpēm apakšā ir aizsargplēve). Un luxus preču veikali nekad, Nekad, nelīmē uz zoles cenu zīmi.
xkara.w.x. @ 28.06.2026 19:44Es tiešām atvainojos par vilšanos bet neesmu Jeļena 😁 šis būs mans pēdējais komentārs šajā forumā tāpēc lasiet uzmanīgi - Es ceru ka gan jūs gan jūsu bērnus un bērnu bērnus šādi citi cilvēki aprunā, lai jūs beidzot iemācītos empātiju.
Liekas ka savādāk jūs nesaprotat, nu tad mācaties no negatīvās karmas.
Peace ✌🏻
Aurora22 @ 28.06.2026 19:49
Man tā viņas reakcijas liekas tik nesamērīgi crazy. Tāds wtf galīgs. "Čūskas" par to, ka kāds cilvēks izteica viedokli pa viņas apaviem? 😬
Influenceri ir interesanta suga, jo no vienas puses grib, lai viņus ievēro, viņiem seko un par viņiem runā, citādi netaisītu katru dienu kaudzi ar saturu, bet tanī pat laikā, nedod dievs tu pasaki kaut ko mazliet kristiku par viņiem, tad uzreiz sākas publiska gānīšanās.
Tā pati Karadžana taču pat nesen vairākas dienas taisīja saturu par to, ka grib atkal būt aktīvāka Instagramā un uzlabot algoritmu, lai viņas saturu rāda, pati vēl atbloķēja visus nobloķētos, lai viņai vairāk sekotāju 😀, bet ja viņu ievēro un par viņu runā - tad atkal slikti.
Nu tad necenties pa visām varītēm būt influencere, ja nespēj panest to, ka ne visi tev pa spalviņai glaudīs.
xkara.w.x. @ 28.06.2026 19:59publiski ieraksti nenozīmē ka nevajadzētu būt kauns par šādu aprunāšanu. Jums nepatiktu ka par jums šādi runātu cilvēki kurus jūs nemaz nepazīstat. Kāpēc par viņu šādi ir okey runāt? Mani vienmēr mācīja neteikt neko ja nav nekas labs ko teikt. Bet jums jau te forši par svešu cilvēku baumot, liekas vienīgais hobijs visām dāmām kas lasa šo forumu.
Novēlēt jūsu ģimenei tādu pašu attieksmi kādu jūs rādāt šeit pret svešu cilvēku ir pēkšņi draudi? 🤣Bumsi @ 28.06.2026 20:00
Ah ar tevi pasveicinājās
Un šeku reku draudi.
Ah Jeļena, baudi tikšanos ar vīru un radiem neviss telefonā dzīvo.
Un tāda inde tādā mazā cilvēciņā.
xkara.w.x. @ 28.06.2026 19:59publiski ieraksti nenozīmē ka nevajadzētu būt kauns par šādu aprunāšanu. Jums nepatiktu ka par jums šādi runātu cilvēki kurus jūs nemaz nepazīstat. Kāpēc par viņu šādi ir okey runāt? Mani vienmēr mācīja neteikt neko ja nav nekas labs ko teikt. Bet jums jau te forši par svešu cilvēku baumot, liekas vienīgais hobijs visām dāmām kas lasa šo forumu.
Saka cilvēks kurš uzskata karmu par draudiem! 🤣 Lūdzu, beidz smīdinātBumsi @ 28.06.2026 20:03
Mīlulīt, ir jāsaprot: ja esi publisks cilvēks, būs aprunāšana, komentāri un heits. Ja gribi būt publisks, audzē biezu ādu.
xkara.w.x. @ 28.06.2026 20:06Saka cilvēks kurš uzskata karmu par draudiem! 🤣 Lūdzu, beidz smīdināt
Mashka Kakashka @ 28.06.2026 20:19
Citēšu tevi “.. šis būs mans pēdējais komentārs šajā forumā…”, bet turpini komentēt Jeļena. 🤡
man asiņo acis no tās gramatikasxkara.w.x. @ 28.06.2026 19:44Es tiešām atvainojos par vilšanos bet neesmu Jeļena 😁 šis būs mans pēdējais komentārs šajā forumā tāpēc lasiet uzmanīgi - Es ceru ka gan jūs gan jūsu bērnus un bērnu bērnus šādi citi cilvēki aprunā, lai jūs beidzot iemācītos empātiju.
Liekas ka savādāk jūs nesaprotat, nu tad mācaties no negatīvās karmas.
Peace ✌🏻
xkara.w.x. @ 28.06.2026 20:04Novēlēt jūsu ģimenei tādu pašu attieksmi kādu jūs rādāt šeit pret svešu cilvēku ir pēkšņi draudi? 🤣
Nesmīdini. Es jums vienkārši novēlu to pašu indi ko jūs dodat citiem cilvēkiem 💕
xkara.w.x. @ 28.06.2026 20:06Saka cilvēks kurš uzskata karmu par draudiem! 🤣 Lūdzu, beidz smīdināt
Es fluently runāju 5 valodās, a jūs dāmas tikai čūsku valodu zināt 😘👌🏻Merkadel @ 28.06.2026 20:36man asiņo acis no tās gramatikas