IetekMeļu tops

Reitings 38
Reģ: 23.12.2018
Nu meičukiņi ??? to kādai vajadzēja izdarīt! ?
Šeit par visām ieteklmelēm + un -
vegānēm, nevegānēm, resnām un sportistēm
28.10.2019 18:36 |

Reitings 1089
Reģ: 09.11.2023
gii_star @ 18.06.2026 16:14
Es brīnos kā botoxu, šmotoksu, filleru un operāciju karaliene Ušakova/Lieņuks/Jesica nav padusēs salaidusi botoxu, pēdējā SBF sērijā iesvīdusi tajā poliestera kruzuļu kostīmiņā, pat rokas baidījās pacelt, tādi slapjie riņķi. Varēja jau nespiesties kā cīsiņš zeķubiksē un uzvilkt kko brīvāku no kokvilnas, lina.

Ārprāts es nebiju skatījusies šo sezonu un šodien ieslēdzu to sēriju. Viņa izskatās baisi, tie kantainie vaigi un zods kā tai lellei no Saw šausmenes jau paliek. Cik viņai daudz kompleksu lai sevi tā izķēmotu un vēl turpinātu to darīt.
18.06.2026 22:13 |

Reitings 1
Reģ: 18.06.2026
Krokoundils @ 18.06.2026 21:41
Viņš tā tiešām pateica? Džeks sacerējies bija ka draudzene pieņems viņa bērnus? Tiem bērniem taču māte ir! Lai pats tiek ar savu piekabi galā. Ko tādu Lelde varētu bērniem izdarīt? Tie taču viņai sveši cilvēki un pret svešiniekiem esam pieklājīgi. Ne viņai tur tuva mīlestība no bērniem jāmeklē, ne jāaudzina viņi. Ko ne tā paskatījās, ne tā pateica - uzreiz necieņa. Bet ja vecāks to pašu pasaka - tā skaitās robežu nospraušana

Nu, nu! Ja situācija būtu savādāka un Lelde būtu ar 2 bērniem, tad gan te visas ķērktu, ka Artūram jāciena viņas meitas.
Jau raidījumā Lelde caur puķītēm īdēja, ka viņiem maz laika divatā, jo meitas tur par daudz esot un es teikšu, ka cepuri nost Artūram-neatkarīgi no cik sievietēm ir bērni, ņem meitas pie sevis un darbojās ar viņām. Un jā-Leldei ir jāciena viņa “piekabe”, jo tā “piekabe” bija tur pirms visādām Leldēm, kura pati uzmetās par extra mammu :D
18.06.2026 22:57 |

Patīk
Reitings 3670
Reģ: 03.11.2023
influencere @ 18.06.2026 22:57

Nu, nu! Ja situācija būtu savādāka un Lelde būtu ar 2 bērniem, tad gan te visas ķērktu, ka Artūram jāciena viņas meitas.
Jau raidījumā Lelde caur puķītēm īdēja, ka viņiem maz laika divatā, jo meitas tur par daudz esot un es teikšu, ka cepuri nost Artūram-neatkarīgi no cik sievietēm ir bērni, ņem meitas pie sevis un darbojās ar viņām. Un jā-Leldei ir jāciena viņa “piekabe”, jo tā “piekabe” bija tur pirms visādām Leldēm, kura pati uzmetās par extra mammu :D

Cepuri nost par to, ka viņš pilda basic vecāka pienākumus? :D
18.06.2026 23:07 |

Reitings 49
Reģ: 11.10.2023
influencere @ 18.06.2026 22:57

Man liekas, ka vīrietim ir vieglāk ienākt ģimenē. Ja vien vīrietis ir daudz maz sakarīgs bez atkarībām. Un ja viņam nav bērnu - tad viņš tiek uzskatīts par superīgu čali - kurš redz audzina svešus bērnus. Pret bezbērnu sievieti tas ir skarbāk - viņai nav savu bērnu, viņa jau neko nesajēdz, nav mātišķo jūtu, ir egoiste un karjeriste. Bet jaunā sieviete nesaprot - viņai jāpielāgojas, nedrīkst pat iepīkstēties un jāsamierinās ka viss laiks un līdzekļi tiks novirzīti bērniem, kas nav un nebūs viņas. Un tad vīrietis pasaka - viņa neciena manus bērnus
18.06.2026 23:24 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (1)