IetekMeļu tops

Reitings 38
Reģ: 23.12.2018
Nu meičukiņi ??? to kādai vajadzēja izdarīt! ?
Šeit par visām ieteklmelēm + un -
vegānēm, nevegānēm, resnām un sportistēm
28.10.2019 18:36 |

10 gadi
Reitings 11711
Reģ: 17.09.2009
Ieva12345 @ 11.06.2026 13:21

Gan jau domā Rēvalde. Diemžēl, lielākoties pat cietums šos cilvēkus nemaina. Tur pašam cilvēkam ir jāgrib mainīties. Ğimene, draugi, radi var palīdzēt cik grib, bet ja cilvēks pats negrib, nevar tad diemžēl neko izdarīt nevar.
Jap! Alkoholismu (atkarību) tikai un vienīgi var ārstēt ar paša atkarīgā gribasspēku un raksturu. Punkts.
11.06.2026 13:35 |

Reitings 359
Reģ: 23.11.2022
Rumblerx @ 10.06.2026 10:33
Bet nu arī, es vairs nevarēšu normāli paskatīties uz viņu super bingo 😁 Prātā būs tie viņa jēlie teksti😁 Ja Tu esi tv seja, tad nu tomer japiedomā ko pļūtī publiski.
Tīri tā vispār, tas tomēr nav publiski, bet privāta saruna starp diviem vīriešiem, ko viens vīrietis ir publiskojis.
11.06.2026 14:00 |

Patīk
Reitings 3658
Reģ: 03.11.2023
Elemelekaramele @ 11.06.2026 14:00
Tīri tā vispār, tas tomēr nav publiski, bet privāta saruna starp diviem vīriešiem, ko viens vīrietis ir publiskojis.

Nu pēc tam, kad saruna tika pirmoreiz publiskota, tur pašam tomēr bija jāsaprot, ka arī visas turmākās ziņas tiks publiskotas. :D
11.06.2026 14:17 |

Reitings 359
Reģ: 23.11.2022
Džinga @ 11.06.2026 14:17

Nu pēc tam, kad saruna tika pirmoreiz publiskota, tur pašam tomēr bija jāsaprot, ka arī visas turmākās ziņas tiks publiskotas. :D
tas jau pavisam cits jautājums un arī tepat bija labs komentārs, ka diskutēt ar Gobzemu ir stulbi un būtu labāk paklusējis vnk, kam es apsolūti piekrītu. Bet kopumā šeit nevar apgalvot, ka Simsons ir publiski kaut ko sliktu pateicis, jo tā nav. Cilvēki mēdz dažādi strīdēties privāti un tādos privātos strīdos neviens vien no mums ir vēl sliktākus vārdus otram teikuši kā Simsons.
11.06.2026 15:11 |

Patīk
Reitings 3658
Reģ: 03.11.2023
Elemelekaramele @ 11.06.2026 15:11
tas jau pavisam cits jautājums un arī tepat bija labs komentārs, ka diskutēt ar Gobzemu ir stulbi un būtu labāk paklusējis vnk, kam es apsolūti piekrītu. Bet kopumā šeit nevar apgalvot, ka Simsons ir publiski kaut ko sliktu pateicis, jo tā nav. Cilvēki mēdz dažādi strīdēties privāti un tādos privātos strīdos neviens vien no mums ir vēl sliktākus vārdus otram teikuši kā Simsons.

Nu kā nav publiski neko pateicis? Viņš rakstīja lietas labi zinot, ka Gobzis visu pārpublicē, tas ir tas pats, kas pateikt publiski. Neredzu atšķirību.
11.06.2026 15:21 |

Reitings 21668
Reģ: 21.09.2023
Ak, vai! Šodien Vavilova gāja man pa priekšu. Īsā kažokā un legingos. Uzmanību piesaistīja tievās kājas, kas ir kā manas rokas. Un rokas man ir diezgan tievas. Gaita arī bija ļoti kusla. Izskatījās, ka velkās pēdējiem spēkiem. Tiešām ļoti skumjšs skats.
11.06.2026 15:27 |

Reitings 7640
Reģ: 23.08.2022
Otiiilija @ 11.06.2026 12:38
Es speciāli apskatīju vairākus viņas reeelus, tur nav par nekoptiem matiem, sliktu stāju vai briesmīgu apģērbu. Mati izskatās normāli, apģērbs ir ok un piemērots ikdienai, arī augums un stāja, īpaši pēc zaudētajiem 20 kg, man nešķiet problemātiski, lielākā daļa kritikas rodas sejas vaibstu dēļ, nevis stila vai kopšanas trūkuma dēļ. Viņai nav tie sejas vaibsti, kurus mūsdienās sociālajos tīklos bieži pasniedz kā skaistus, bet mazas acis, liels deguns, šauras lūpas, slikta āda un nesimetriski vaibsti. Taču tas nenozīmē, ka viņa ir nekopta vai ka ar viņu kaut kas nav kārtībā.
Visi vienkārši ir pieraduši pie Instagram un TikTok filtriem,nenomālās rediģēšanas un kosmētisko procedūru radītā izskata, tāpēc parasts cilvēks ar dabīgiem vaibstiem internetā nereti tiek vērtēts daudz skarbāk nekā reālajā dzīvē.

es vispār nerunāju par viņas vizuālo (seja, mati, ķermenis utt.), bet tieši par gaumi uz apģērbu. tie haul, kur atrāda nopirktās drēbes.... tās visas vienmēr ir tik specifiskas un nekomplimentējošas pašas par sevi, un kad vēl savelk kopā, tad vispār.. 😬
tagad no Japānas haul - tās sejas maskas, zvejnieku cepurīte un jocīgās nike kurpes (?) - pietrūkst tikai puķaini midi svārki ar strīpainu blūzi
11.06.2026 15:28 |

Reitings 1806
Reģ: 01.08.2021
be.beta @ 11.06.2026 15:28

es vispār nerunāju par viņas vizuālo (seja, mati, ķermenis utt.), bet tieši par gaumi uz apģērbu. tie haul, kur atrāda nopirktās drēbes.... tās visas vienmēr ir tik specifiskas un nekomplimentējošas pašas par sevi, un kad vēl savelk kopā, tad vispār.. 😬
tagad no Japānas haul - tās sejas maskas, zvejnieku cepurīte un jocīgās nike kurpes (?) - pietrūkst tikai puķaini midi svārki ar strīpainu blūzi

Man lidzīgas domas par viņas apģērbu un apavu izvēlēm. Viņai vajadzetu saprast kas viņai piestāv, kuri toņi viņai piestāv un tad no tiem izveidot kapsulas garderobi. Ar matiem arī kautkas būtu jādara. Tā jau viņas saturs ir ok, es bieži skatos, man patik. Protams, jo patīkamāks izskats, jo vairāk sekotāju.
11.06.2026 16:08 |

Reitings 612
Reģ: 05.08.2023
Endziņš un didriksons varētu uztaisīt sacensības uz neglītāko vīriešu titulu, nu reāli slikti paliek uz viņiem skatoties 🤮
11.06.2026 18:09 |

Reitings 8
Reģ: 10.03.2026
Hermiine89 @ 11.06.2026 15:27
Ak, vai! Šodien Vavilova gāja man pa priekšu. Īsā kažokā un legingos. Uzmanību piesaistīja tievās kājas, kas ir kā manas rokas. Un rokas man ir diezgan tievas. Gaita arī bija ļoti kusla. Izskatījās, ka velkās pēdējiem spēkiem. Tiešām ļoti skumjšs skats.
Es domāju, ka ja vien visi tie "brendi" kas viņu algo no viņas neatkratīsies, pati noteikti palīdzību nemeklēs... un gan jau viņa visiem savējiem tik stāsta kā ēd un gan jau arī kaut ko ēd, bet panāk ka tas viss uzreiz pēc tam iznāk ārā. Ļoti tipiska anoreksiķe.... Arī ar to, ka anamnēze viņai tāda, ka tiešām perfekcioniste. Diemžēl tieši tām ir tendence aizdoties ēšanas traucējumos
11.06.2026 18:12 |

10 gadi
Reitings 1695
Reģ: 31.01.2015
raja @ 11.06.2026 00:21
Vai kada zina ko vairak par tiktokeri kelliju un vinas attiecibam ar basketbolistu lasmani?
Kellija jau kadu gadu ik pa laikam piekapj pie mana kaimina, kopa nedzivo, bet diezgan neregulari es vinu tomer kapnu telpa vai piemajas veikala satieku. Tapat ieprieks miera iela kad gaju uz darbu tur ari abus redzu dzerot kafiju roketaa. Pagajuso nedelu vina bija basketbola krekla kad salidzinosi veelu vedu suni araa un vinai uzskreju kapnu telpa virsu.
Zinu, ka vina ar Lasmani izskiras pati to lika tiktokaa bet es vinus sodien abus redzeju kopaa pie luksafora sezot auto😀😀
Meginu saprast vai liek lasmanim ragus vai ir atvertas attiecibas?
P.S. un nee kaimins nav vinas bralens, jo esmu redzejusi kaa abi micas pa autinu😂

3x3 basketbolistu nesenās uzvaras sakarā tieši padomāju par abu attiecībām.😁 Kellija spēles skatījās divatā ar Lāča sievu un dikti fanoja, it kā jau var priecāties vienkārši tāpat, kā latvietei par latviešu uzvaru, bet nu it kā bijušais tomēr. Pamanīju viņu arī basketbolistu sagaidīšanas bildēs, un Kellijas māsa ielika storiju ar Lasmani un pierakstīja- Lepojamies. Tā jau tomēr tāda ģimenes lieta, tad sanāk😁
Nez vai atvērtās attiecības un nez vai viņai ar kādu vispār ir kas nopietns, varbūt tā arī ir- piestaigā pie vairākiem, atkarībā, kurš mājās😁😁
11.06.2026 18:48 |

Patīk
Reitings 11740
Reģ: 18.09.2021
Oriona @ 11.06.2026 18:48

3x3 basketbolistu nesenās uzvaras sakarā tieši padomāju par abu attiecībām.😁 Kellija spēles skatījās divatā ar Lāča sievu un dikti fanoja, it kā jau var priecāties vienkārši tāpat, kā latvietei par latviešu uzvaru, bet nu it kā bijušais tomēr. Pamanīju viņu arī basketbolistu sagaidīšanas bildēs, un Kellijas māsa ielika storiju ar Lasmani un pierakstīja- Lepojamies. Tā jau tomēr tāda ģimenes lieta, tad sanāk😁
Nez vai atvērtās attiecības un nez vai viņai ar kādu vispār ir kas nopietns, varbūt tā arī ir- piestaigā pie vairākiem, atkarībā, kurš mājās😁😁

"Atkarībā, kurš mājās" - 😁😁😁👍👍👍
11.06.2026 19:17 |

Reitings 335
Reģ: 13.06.2025
raja @ 11.06.2026 00:21
Vai kada zina ko vairak par tiktokeri kelliju un vinas attiecibam ar basketbolistu lasmani?
Kellija jau kadu gadu ik pa laikam piekapj pie mana kaimina, kopa nedzivo, bet diezgan neregulari es vinu tomer kapnu telpa vai piemajas veikala satieku. Tapat ieprieks miera iela kad gaju uz darbu tur ari abus redzu dzerot kafiju roketaa. Pagajuso nedelu vina bija basketbola krekla kad salidzinosi veelu vedu suni araa un vinai uzskreju kapnu telpa virsu.
Zinu, ka vina ar Lasmani izskiras pati to lika tiktokaa bet es vinus sodien abus redzeju kopaa pie luksafora sezot auto😀😀
Meginu saprast vai liek lasmanim ragus vai ir atvertas attiecibas?
P.S. un nee kaimins nav vinas bralens, jo esmu redzejusi kaa abi micas pa autinu😂

Man šķiet ka viņi šķiras un tad kopā, tā uz riņķi.
Kaut kad bija pie Lasmaņa Ķīna, nesen skatījos viens otram neseko Instagram
Domāju, kad ar Lasmani viss beidzas tad mierinājumu meklē kaimiņā, kad Lasmanis atbrauc tad gan jau skrien pie viņa
11.06.2026 19:40 |

Reitings 184
Reģ: 20.01.2025
Labue @ 11.06.2026 19:40

Man šķiet ka viņi šķiras un tad kopā, tā uz riņķi.
Kaut kad bija pie Lasmaņa Ķīna, nesen skatījos viens otram neseko Instagram
Domāju, kad ar Lasmani viss beidzas tad mierinājumu meklē kaimiņā, kad Lasmanis atbrauc tad gan jau skrien pie viņa
Kad viņiem bija lielā šķiršanās, tad viņa TikTok lika video, ka nožēlo, ka izlika savu dzīvi tik publiski par attiecībām, jo citi cilvēki tajās jaucās u.t.t. Tad toreiz tikās ar citiem vīriešiem un paralēli ar savu ex. Tagad pēc TikTok video redzams, ka atkal ievākusies Lasmaņa dzīvoklī, noteikti atkal ir kopā, vienkārši nepublisko to. Bet jau agrāk klīda runas par to, ka abiem slīd kājas.
11.06.2026 20:25 |

Reitings 641
Reģ: 29.11.2022
Dzenīte ir tik lielā izmisumā par sirsniņām un komentiem, ka jau gatava dot naudu (100€) par laikiem un komentāriem 😂 Laikam būs jānoreportē instagramam, ja pareizi atceros, uzpirkt sekotājus skaitījās nopietns IG kopienas noteikumu pārkāpums. Lai pasēž kādu laiku banā.
11.06.2026 20:26 |

Reitings 8181
Reģ: 10.01.2023
Ak dieniņās! Es šo profilu biju pazaudējusi🤭@trylailalaura jau topošā fitnesa trenere?
11.06.2026 21:07 |

10 gadi
Reitings 16047
Reģ: 15.03.2012
Sanāk, ka Danenbergsona brālis ir kaut kāds sporta derību "biznesmenis"? Gobzems šos atkal pieminēja, ielicis visas famīlijas bildi un raksta, ka skatoties uz redzamajām personām, viss skaidrs par finansiālo neatkarību. Edžulim tad laikam vēl tik labi kā brālim neiet, jo ar privāto lidmašīnu uz Parīzi nelidoja un villā ar skatu uz okeānu arī vēl nedzīvo, kaut gan tagad tieši pārvācas, tad jau varbūt tomēr ir ko sakruķījis.
11.06.2026 21:37 |

Reitings 11707
Reģ: 27.03.2024
Paskatoties Beitikas pēdējos storijus, viss ko redzu- reklāma, apmaksāts saturs, sadarbība, saturs iekļauj reklāmu. Tā jau viņa laikam dzīvo uz sadarbībām. Šī laikam nekad nevienam neko neatsaka. Ja dod, tad ņem. Nauda nesmird. Pat sūdu noreklamēs.
11.06.2026 22:22 |

Reitings 8181
Reģ: 10.01.2023
Ko jūs domājat par Gobzema vēstuli par Felipi? Nu gan laiž greizi. Salika storijus, kas neglaimo Felipem- ok, bet ko nu jāpiečakarējas pie finansēm?
Ok, ja tā ir narkatu naudu, tad es būtu tikai par, bet ja nu nav. Ja visur VIP?
11.06.2026 22:58 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online

Šobrīd nav neviens reģistrēts profils portālā!