Ances866 @ 10.06.2026 16:42
Vai drošais avots neminēja par to, ka arī Kristīne Stakena to sāka lietot?
Krizdole @ 10.06.2026 13:45
Īsts Beitikstyle! Vēl tikai vajag govi un var sēsties uz ķebļa un ar atņirgto smaidu slaukt. Interesanti, vai viņa pati uz sadarbībām uzprasās vai tiešām firmas pašas viņu uzrunā?
jā, varēja kāds viņai piedāvāt sadarbību - stila pārvērtības 🤓 diezgan švaki tur ar gaumi. Kgan saka, ka par gaumi nestrīdās...bet, laikam, ne šajā gadījumā 🫥be.beta @ 10.06.2026 19:28domāju, ka nezinu nevienu, kam būtu tik briesmīga stila izjūta kā Jushkaspadrushkas māsai Madarai Martini. šausminos katru reizi, goda vārds :D
GlorijaGrevcova @ 10.06.2026 20:09Jeļas stulbums ir apbrīnojams. Ozempiku kopā ar pāris pudelēm šampja? Tad vienu brīdi rij kā gadu neēdusi katru dienu restorānos, citu brīdi ēd 2 putras karotes brokastīs un ķērc par veselīgo pārtiku. Pa virsu vēl ierauj pulverīšus zarnu mikroflorai. Sejā ar špricē nu visu, ko kāds piedāvā iešpricēt. Nez cik ilgi Koķiks pacietīs to pusjukušo mātīti.
Un kur tad retrīti? Kur lielais bizness un pasākumu rīkošana? Bez Fiļa nevienam nav vajadzīga ar visām savām auKstākajām izglītībām un “caur gultu” muižkundzes darba pieredzi.
be.beta @ 10.06.2026 19:28domāju, ka nezinu nevienu, kam būtu tik briesmīga stila izjūta kā Jushkaspadrushkas māsai Madarai Martini. šausminos katru reizi, goda vārds :D
yay @ 06.06.2026 10:34
Man vispār nesauļojas "loki" zem acīm. Bet tā tante bonusā baltajiem lokiem vēl uzkrāso baltas acu ēnas uz plakstiem + šķibs laineris.. hehehehe
be.beta @ 10.06.2026 19:28domāju, ka nezinu nevienu, kam būtu tik briesmīga stila izjūta kā Jushkaspadrushkas māsai Madarai Martini. šausminos katru reizi, goda vārds :D
Apple of my eye @ 10.06.2026 20:55Par Ozempic, starp citu, ir valstis, kurās var bez receptes dabūt.
Pati neesmu lietojusi un nav aktuāli, bet kaut kad uzleca YT video blakusefektiem un intereses pēc fonā paklausījos vairākus viedokļus par šo tēmu. Man liekas viens bija no šī konta: https://www.youtube.com/watch?v=u2XVNT-BHVM&t=844s
Domāju par Ozempic mēs vēl dzirdēsim blakusefektu sāstus nākotnē.
Mans uzskats ir, ka uz veselīgu un labu formu īsti shortcut vai burvju nūjiņas nav
EmilijaArm @ 10.06.2026 21:29
Mani arī viņa pārsteidz katru reizi, kā ieraugu kaut kur tiktokos. Un vienmēr man jādomā, tieši KAS ir tas, kas šo sievieti vērš tik.. es nez, pāķisku? kā cilvēku no deviņdesmito gadu sākuma? seja, mati, drēbes - tur viss vienmēr ir tik neveikli un wrong... un trakākais, ka šo pāķes vaibu neņonemtu arī tas, ja viņa nonāktu labākā stilsta rokās. Vienkārši tāds cilvēks. Pat nezinu, kā šādu auru varētu "noņemt".
GlorijaGrevcova @ 10.06.2026 20:09Jeļas stulbums ir apbrīnojams. Ozempiku kopā ar pāris pudelēm šampja? Tad vienu brīdi rij kā gadu neēdusi katru dienu restorānos, citu brīdi ēd 2 putras karotes brokastīs un ķērc par veselīgo pārtiku. Pa virsu vēl ierauj pulverīšus zarnu mikroflorai. Sejā ar špricē nu visu, ko kāds piedāvā iešpricēt. Nez cik ilgi Koķiks pacietīs to pusjukušo mātīti.
Un kur tad retrīti? Kur lielais bizness un pasākumu rīkošana? Bez Fiļa nevienam nav vajadzīga ar visām savām auKstākajām izglītībām un “caur gultu” muižkundzes darba pieredzi.
Nesen uzdūros pec ilgiem alien vinas profilam un neatpazinu! Tiesam Ozempic? Nevarêju saprast kas viņ ā mainījies, bet šķiet simpātiskāka nekā pirms kāda laika.Ances866 @ 10.06.2026 16:42
Vai drošais avots neminēja par to, ka arī Kristīne Stakena to sāka lietot?
ir ir tā, Stakena, arī diemžēl Vavilova un arī Beitikai beidzot pārmaiņas pateicoties OzempikamKrizdole @ 10.06.2026 16:59
Pat nebrīnītos. Visi influenceri ir viena liela komūna, viens otru atbalsta, viens otra biznesu reklamē, nu tad zvans influencerdakterei Janai un zāles rokā!