IetekMeļu tops

Reitings 38
Reģ: 23.12.2018
Nu meičukiņi ??? to kādai vajadzēja izdarīt! ?
Šeit par visām ieteklmelēm + un -
vegānēm, nevegānēm, resnām un sportistēm
28.10.2019 18:36 |

Reitings 103
Reģ: 25.04.2026
MTY @ 28.05.2026 15:15

Man pilnīgi pretēji, Marta malacis aizgāja prom no tā dīvaina džeka un pat pie daudz reizes simpātiskāka vīrieša. Bokāne vispār manās acīs zaudējusi cieņu :D Tās abu attiecības vienkārši ir dīvainas.
Vispār teikšu ka Marta ir daudz pieaugušāka prāta ziņā kā Bokāne. Var redzēt ka Endziņš cenšas Bokāni padarīt līdzīgu Martai- daudz mākslīgāku uztaisīt un galvenais ka pašai Bokānei tas patīk :D

Ronalds ir daudz reiz simpātiskāks par Endziņu? Viņi abi nav simpātiski, tādi nolaizīti un ar cukuru apbērti un nedaudz tāds netradicionāļa vaibs, bet nu par gaumi nestrīdās 😁.
Tāda sajūta, ka Marta pati raksta. Viņām abām ir nepieauguša cilvēka prāts. Martai par prāta spējām vēl var piedot, jo vēl jauna. Bokāne jau bija mākslīga pirms sagāja ar Endziņu.
28.05.2026 15:35 |

10 gadi
Reitings 102
Reģ: 04.05.2013
MTY @ 28.05.2026 15:15

Man pilnīgi pretēji, Marta malacis aizgāja prom no tā dīvaina džeka un pat pie daudz reizes simpātiskāka vīrieša. Bokāne vispār manās acīs zaudējusi cieņu :D Tās abu attiecības vienkārši ir dīvainas.
Vispār teikšu ka Marta ir daudz pieaugušāka prāta ziņā kā Bokāne. Var redzēt ka Endziņš cenšas Bokāni padarīt līdzīgu Martai- daudz mākslīgāku uztaisīt un galvenais ka pašai Bokānei tas patīk :D

Nu simpātsikums vispār tāds individuāls viedoklis..Abi nepatīk😃
Bet runa bija par to sausumu, vnk Endziņš vairāk spēlē storijos, tādēļ man šķita dzīvāks.
Tas Martas džeks tāds vēss, vienaldzīgs šķiet pret daudzām lietām.
Aizbraukši romantiskā ceļojuma, bet sēž abi telefonos...🤷🏻‍♀️ok, mūsdienās laikam norma.
Man jau liekas, ja big love, negribas tos telefonus vispār vilkt ārā...
28.05.2026 16:07 |

Reitings 190
Reģ: 21.09.2025
Marta79 @ 28.05.2026 14:46
Skatījos Endžiņa un Sindijas storijus un pieķēru sevi pie domas, nu man viņi vairāk patīk kā Marta ar savējo, nezinu, dzīvāki vai.😃 bet tā viss viens un tas pats, pupi, dīvāni, mašīnu numuri.
Marta ielika vlogu no Itālijas, noskatījos...kur tur romantika?! Nu tāds sausiņš tas viņas vecis.😃😃

Mani vairāk mulsina tas, vai Niks ir ticis pāri Martai. Jo, ja tā būtu, tad viņš taču necenstos kopēt visu no savas bijušās draudzenes? Marta ar Rolandu aizbrauc ceļojumā, Niks ar Sindiju arī. Marta uztaisa krūtis, tagad Niks arī Sindijai taisīs. Martai uzdāvina personalizētu mašīnas numuru, tagad Niks tādu dāvinās arī Sindijai. Un tā visu laiku.. nezinu cik tur laimīgas attiecības 😀
28.05.2026 16:37 |

Reitings 342
Reģ: 06.09.2024
Abi tie jaunie pāri ir parodijas, bet laikam ja jaizvelas, tiešam labak Marta un Burnickis nekā cietumnieks un muždien atņirgtiem zobiem Vanderluste 😅 Endzins man tiesam škiet nepatikam visos aspektos, sakot no kriminalās dzīves beidzot ar izskatu un stilu. Endzins izskatās netīrs un tāds kurš nelabi ož 😅 Bet tas ka abiem ir netradicionals vaibs vot tas toč. Un vel Didras Nauris trešais tāds pats kandidāts.
28.05.2026 17:12 |

Reitings 103
Reģ: 25.04.2026
Anncha @ 28.05.2026 16:37

Mani vairāk mulsina tas, vai Niks ir ticis pāri Martai. Jo, ja tā būtu, tad viņš taču necenstos kopēt visu no savas bijušās draudzenes? Marta ar Rolandu aizbrauc ceļojumā, Niks ar Sindiju arī. Marta uztaisa krūtis, tagad Niks arī Sindijai taisīs. Martai uzdāvina personalizētu mašīnas numuru, tagad Niks tādu dāvinās arī Sindijai. Un tā visu laiku.. nezinu cik tur laimīgas attiecības 😀

Domāju, ka nē, jo kad bija SBF vienmēr runāja par iepriekšējām attiecībām. 😁
28.05.2026 17:21 |

Reitings 1133
Reģ: 31.12.2022
Citronpipars @ 28.05.2026 17:12
Abi tie jaunie pāri ir parodijas, bet laikam ja jaizvelas, tiešam labak Marta un Burnickis nekā cietumnieks un muždien atņirgtiem zobiem Vanderluste 😅 Endzins man tiesam škiet nepatikam visos aspektos, sakot no kriminalās dzīves beidzot ar izskatu un stilu. Endzins izskatās netīrs un tāds kurš nelabi ož 😅 Bet tas ka abiem ir netradicionals vaibs vot tas toč. Un vel Didras Nauris trešais tāds pats kandidāts.

Vispār jāpiekrīt 😀 viņiem visiem toč ir tas netradicionālais vaibs un visi apsēsti ar nebeidzamu savu partneru uzlabošanu.
28.05.2026 17:27 |

Reitings 1133
Reģ: 31.12.2022
Hubabuba @ 28.05.2026 12:15

Viņa taču istenibā ir samerā jauna. Visu laiku dzivojas pa saloniem, veic uzlabojumus, bet tapat nevar dabūt to jaunības svaigumu. Liela daļa sieviešu, viņas vecumā, bez visām tām proceduram izskatās jaunākas. Protams, liela daļa arī tik vulgāri neģerbjas..

Es šo vairākām esmu pamanījusi, ka tā filleru špricēšana un visa pēc kārtas uzlabošana tikai padara vecāku. Sanāk dzenies pēc jaunības bet padari sevi vecāku..
Kaut vai paņemam Ušakovu- tērēt tik daudz naudas, lai izskatītos pēc kodējas.. turpretī tā viņas draudzene ar garajiem matiem, kas neko “neuzlabo” izskatās 1000x labāk.
28.05.2026 17:35 |

Reitings 428
Reģ: 01.05.2022
Endzins izskatās netīrs un tāds kurš nelabi ož 😅 Bet tas ka abiem ir netradicionals vaibs vot tas toč. Un vel Didras Nauris trešais tāds pats kandidāts

Jāa, man tieši tā pat Endziņš liekas vienmēr netīrs un smirdīgs 😀
Bet nuu braukāt pa ausīm solīt dāmam kāzas un ģimeni prot!
28.05.2026 17:47 |

Patīk
Reitings 63772
Reģ: 12.10.2022
Apple of my eye @ 27.05.2026 19:27

Paskatījos - wtf is that!!! Man viņa nekad nav patikusi un vienmēr licies, ka izmisīgi cenšas iekļūt forumā, domāju, ka viņai te ir pāris profili, no kuriem sev kurina skatījumus.
Un viņa iekšēji ir sajūsmā par to, ka Gobzis viņu ir pacēlis - to tik viņai vajag - atpazīstamību. Vienalga kādiem līdzekļiem.
Un jā, par to banku te teica - pārspīlēti tie "nepietrūkst" storiji, ja nepietrūktu, tad aizmirstu, nevis liktu regulāri IG
Anete savā ceļojumā sēž forumā. Cik jaukas izklaides. :D Sauc te lietotājas par šļondrām, vai kā viņa tur rakstīja, bet pati būvē savus storijus uz to, ko šeit raksta tās, kuras seko ikdienā līdzi Anetei. Iegāju paskatīties, bet izskatās bēdīgi un muļķīgi vienlaikus.
28.05.2026 18:45 |

10 gadi
Reitings 5576
Reģ: 29.01.2009
A ko šitā Eva Blanšētā tagad vislaik krieviski rakstīs storijos? Biju domājusi, ka latviete..
28.05.2026 19:42 |

Patīk
Reitings 11704
Reģ: 18.09.2021
CallMeAnnika @ 28.05.2026 18:45
Anete savā ceļojumā sēž forumā. Cik jaukas izklaides. :D Sauc te lietotājas par šļondrām, vai kā viņa tur rakstīja, bet pati būvē savus storijus uz to, ko šeit raksta tās, kuras seko ikdienā līdzi Anetei. Iegāju paskatīties, bet izskatās bēdīgi un muļķīgi vienlaikus.

Precīzi - pati būvē savus storijus uz to, ko šeit raksta!
Es, piemēram, “kāri netveru” katru viņas soli. Reti kad paskatos, ja te kaut kas extra stulbs par viņu pateikts.
Un tagad pat - kas tas bija - salika debilus un nesmieklīgus AI prikolus no ceļojuma pie tam ar rupjām piebildēm, bet pēc tam pateica, lai neticot visam, ko liek IG. Jocīga sieviete ar man nesaprotamu humora izjūtu
28.05.2026 19:43 |

Reitings 1575
Reģ: 11.08.2022
Kā Endziņš naudu pelna?
28.05.2026 20:14 |

Reitings 2
Reģ: 01.12.2025
Skatoties pēdējo "Laimīgie laiku(s) neskaita" epizodu, šoks par Līvu Gobu. Viņa nejūtoties kā īsti dzemdējusi/izpildījusi savu uzdevumu, jo esot bijis vajadzīgs ķeizargrieziens. Kad meita beidzot pielikta klāt, viņa esot dīvaini smaržojusi. Pirmkārt, par māti nepadara konkrēts dzemdību veids, bet mīlestība pret bērnu un audzināšana. Savas rētas ir gan dabiskajām dzemdībām, gan ķeizaram. Un tā pirmā mātes "satikšanās" ar bērnu, manuprāt, ir tik emocionāla, ka sūdzēšanās par "dīvainu smaržu" ir, maigi sakot, ārkārtīgi dīvaina.
28.05.2026 20:26 |

Patīk
Reitings 3625
Reģ: 03.11.2023
Perfekcioniste @ 28.05.2026 20:26
Skatoties pēdējo "Laimīgie laiku(s) neskaita" epizodu, šoks par Līvu Gobu. Viņa nejūtoties kā īsti dzemdējusi/izpildījusi savu uzdevumu, jo esot bijis vajadzīgs ķeizargrieziens. Kad meita beidzot pielikta klāt, viņa esot dīvaini smaržojusi. Pirmkārt, par māti nepadara konkrēts dzemdību veids, bet mīlestība pret bērnu un audzināšana. Savas rētas ir gan dabiskajām dzemdībām, gan ķeizaram. Un tā pirmā mātes "satikšanās" ar bērnu, manuprāt, ir tik emocionāla, ka sūdzēšanās par "dīvainu smaržu" ir, maigi sakot, ārkārtīgi dīvaina.

nu labi labi, nedžadžosim cilvēku par dzemdību pieredzi un sajūtām. Manai draudzenei bija tieši tāpat pēc ķeizara, pēc tam vēl kādu laiku jutās tā itkā būtu kaut ko izdarījusi nepareizi, nepilnvērtīgi, lai arī pati zināja, ka tā doma nav racionāla.
28.05.2026 20:33 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits