MTY @ 28.05.2026 15:15
Man pilnīgi pretēji, Marta malacis aizgāja prom no tā dīvaina džeka un pat pie daudz reizes simpātiskāka vīrieša. Bokāne vispār manās acīs zaudējusi cieņu :D Tās abu attiecības vienkārši ir dīvainas.
Vispār teikšu ka Marta ir daudz pieaugušāka prāta ziņā kā Bokāne. Var redzēt ka Endziņš cenšas Bokāni padarīt līdzīgu Martai- daudz mākslīgāku uztaisīt un galvenais ka pašai Bokānei tas patīk :D
MTY @ 28.05.2026 15:15
Man pilnīgi pretēji, Marta malacis aizgāja prom no tā dīvaina džeka un pat pie daudz reizes simpātiskāka vīrieša. Bokāne vispār manās acīs zaudējusi cieņu :D Tās abu attiecības vienkārši ir dīvainas.
Vispār teikšu ka Marta ir daudz pieaugušāka prāta ziņā kā Bokāne. Var redzēt ka Endziņš cenšas Bokāni padarīt līdzīgu Martai- daudz mākslīgāku uztaisīt un galvenais ka pašai Bokānei tas patīk :D
Marta79 @ 28.05.2026 14:46Skatījos Endžiņa un Sindijas storijus un pieķēru sevi pie domas, nu man viņi vairāk patīk kā Marta ar savējo, nezinu, dzīvāki vai.😃 bet tā viss viens un tas pats, pupi, dīvāni, mašīnu numuri.
Marta ielika vlogu no Itālijas, noskatījos...kur tur romantika?! Nu tāds sausiņš tas viņas vecis.😃😃
Anncha @ 28.05.2026 16:37
Mani vairāk mulsina tas, vai Niks ir ticis pāri Martai. Jo, ja tā būtu, tad viņš taču necenstos kopēt visu no savas bijušās draudzenes? Marta ar Rolandu aizbrauc ceļojumā, Niks ar Sindiju arī. Marta uztaisa krūtis, tagad Niks arī Sindijai taisīs. Martai uzdāvina personalizētu mašīnas numuru, tagad Niks tādu dāvinās arī Sindijai. Un tā visu laiku.. nezinu cik tur laimīgas attiecības 😀
Citronpipars @ 28.05.2026 17:12Abi tie jaunie pāri ir parodijas, bet laikam ja jaizvelas, tiešam labak Marta un Burnickis nekā cietumnieks un muždien atņirgtiem zobiem Vanderluste 😅 Endzins man tiesam škiet nepatikam visos aspektos, sakot no kriminalās dzīves beidzot ar izskatu un stilu. Endzins izskatās netīrs un tāds kurš nelabi ož 😅 Bet tas ka abiem ir netradicionals vaibs vot tas toč. Un vel Didras Nauris trešais tāds pats kandidāts.
Hubabuba @ 28.05.2026 12:15
Viņa taču istenibā ir samerā jauna. Visu laiku dzivojas pa saloniem, veic uzlabojumus, bet tapat nevar dabūt to jaunības svaigumu. Liela daļa sieviešu, viņas vecumā, bez visām tām proceduram izskatās jaunākas. Protams, liela daļa arī tik vulgāri neģerbjas..
Endzins izskatās netīrs un tāds kurš nelabi ož 😅 Bet tas ka abiem ir netradicionals vaibs vot tas toč. Un vel Didras Nauris trešais tāds pats kandidāts
Anete savā ceļojumā sēž forumā. Cik jaukas izklaides. :D Sauc te lietotājas par šļondrām, vai kā viņa tur rakstīja, bet pati būvē savus storijus uz to, ko šeit raksta tās, kuras seko ikdienā līdzi Anetei. Iegāju paskatīties, bet izskatās bēdīgi un muļķīgi vienlaikus.Apple of my eye @ 27.05.2026 19:27
Paskatījos - wtf is that!!! Man viņa nekad nav patikusi un vienmēr licies, ka izmisīgi cenšas iekļūt forumā, domāju, ka viņai te ir pāris profili, no kuriem sev kurina skatījumus.
Un viņa iekšēji ir sajūsmā par to, ka Gobzis viņu ir pacēlis - to tik viņai vajag - atpazīstamību. Vienalga kādiem līdzekļiem.
Un jā, par to banku te teica - pārspīlēti tie "nepietrūkst" storiji, ja nepietrūktu, tad aizmirstu, nevis liktu regulāri IG
CallMeAnnika @ 28.05.2026 18:45Anete savā ceļojumā sēž forumā. Cik jaukas izklaides. :D Sauc te lietotājas par šļondrām, vai kā viņa tur rakstīja, bet pati būvē savus storijus uz to, ko šeit raksta tās, kuras seko ikdienā līdzi Anetei. Iegāju paskatīties, bet izskatās bēdīgi un muļķīgi vienlaikus.
Perfekcioniste @ 28.05.2026 20:26Skatoties pēdējo "Laimīgie laiku(s) neskaita" epizodu, šoks par Līvu Gobu. Viņa nejūtoties kā īsti dzemdējusi/izpildījusi savu uzdevumu, jo esot bijis vajadzīgs ķeizargrieziens. Kad meita beidzot pielikta klāt, viņa esot dīvaini smaržojusi. Pirmkārt, par māti nepadara konkrēts dzemdību veids, bet mīlestība pret bērnu un audzināšana. Savas rētas ir gan dabiskajām dzemdībām, gan ķeizaram. Un tā pirmā mātes "satikšanās" ar bērnu, manuprāt, ir tik emocionāla, ka sūdzēšanās par "dīvainu smaržu" ir, maigi sakot, ārkārtīgi dīvaina.