IetekMeļu tops

Reitings 38
Reģ: 23.12.2018
Nu meičukiņi ??? to kādai vajadzēja izdarīt! ?
Šeit par visām ieteklmelēm + un -
vegānēm, nevegānēm, resnām un sportistēm
28.10.2019 18:36 |

Reitings 3980
Reģ: 09.06.2024
Mathilde @ 27.05.2026 03:19

ne visām ir jādzīvo kā Tu dzīvo un uzskati, ka tā ir pareizi un skaisti. Ir daudzi iemesli, kāpēc ir tā kā ir Tev vai viņām.
Izklausās, ka Tev kāds vīrietis tika nocelts..
Kas vainas Signei? Bērni ir, savs darbs arī, par pārējām īsti nezinu, bet Kristīnei ir 2 izglītības, dzīves pieredze- dzīve ar miljonāru, kas ir visnotaļ noderīga, jo pavēra ne tikai kājas ka Tu minēji, bet apvāršņus, par Katrīnu nezinu neko.
Ne visiem sanāk atrast to īsto vai strādāt darbu ofisā no 9-17. Un tas nemaz nav vajadzīgs.
Man piem. mēle neceļās kādu citu sievieti saukt par nolietotu, jo redz viņai bērns agri piedzima vai patika tusiņi. Blakus tēmā bieži piefiksēju, ka Lieni regulāri par mauku sauc. WTF? Jā, viņa ir daudz sava dzīvē izvēlējusies ne tos labākos variantus, bet vnk runāt par cilveku un saukt vārda vietā par mauku?? Mūsdienas, kad sievietei sex nozīmē tieši tikpat kā vīrietim, un nevajag tāpēc precēties?!
Dzīve ir viena un, ja nu Tev gribās viņu nodzīvot tik pareizi un mietpilsoniski, tad dari tā.
“ Plikās pakaļas” ir tās citas, bet te drukā miljonāres.😁
Kādēļ Tu domā, ka es tik skaisti un viegli dzīvoju? 😅 Tu pat iedomāties nevari cik daudz naudas esmu ielikusi izglītībās par ko maksāju pati! Visu esmu pirkusi iepriekš par savu naudu kura nekrita no debesīm, izmisīgi strādāju uz sevi un mans darbs nebeidzās ofisā no 9-17, bet viss dubultā arī darbs brīvdienās. Esmu ļoti daudz ko sev atteikusi izņemot ceļojumus iespēju robežās. Toties zinu, ka man būs jumts virs galvas un ne viens vien. Mani vecis neizmetīs ārā kāpņu telpā piekautu ar asarām ja viņam būs slikts noskaņojums. Jo man ir kur iet, tad arī vīrieši skatās un domā savādāk. Man nav uz vīrieti jāskatās ar suņa acīm, nolaztu asti. Lai iedotu man naudiņu. Tie ir milzīgi ieguldījumi un nežēlīgs darbs!
27.05.2026 12:35 |

Reitings 2933
Reģ: 19.05.2022
Dovana @ 27.05.2026 12:35
Kādēļ Tu domā, ka es tik skaisti un viegli dzīvoju? 😅 Tu pat iedomāties nevari cik daudz naudas esmu ielikusi izglītībās par ko maksāju pati! Visu esmu pirkusi iepriekš par savu naudu kura nekrita no debesīm, izmisīgi strādāju uz sevi un mans darbs nebeidzās ofisā no 9-17, bet viss dubultā arī darbs brīvdienās. Esmu ļoti daudz ko sev atteikusi izņemot ceļojumus iespēju robežās. Toties zinu, ka man būs jumts virs galvas un ne viens vien. Mani vecis neizmetīs ārā kāpņu telpā piekautu ar asarām ja viņam būs slikts noskaņojums. Jo man ir kur iet, tad arī vīrieši skatās un domā savādāk. Man nav uz vīrieti jāskatās ar suņa acīm, nolaztu asti. Lai iedotu man naudiņu. Tie ir milzīgi ieguldījumi un nežēlīgs darbs!

Nu ļoti labi, ka Tu visu proti un visu dari pati, un nīsti tos šausmīgos vīriešus.
Bet sadisti jau var klapēt arī tādas izglītotas sievietes kā Tu, viņiem izglītība nav noteicošā, ā, bet Tev jau nav vīrieša, tā, ka Tu esi drošībā!
Mans dialogs ar Tevi ir beidzies! Adiós!
27.05.2026 12:55 |

Reitings 98
Reģ: 25.04.2026
Mathilde @ 27.05.2026 12:55

Nu ļoti labi, ka Tu visu proti un visu dari pati, un nīsti tos šausmīgos vīriešus.
Bet sadisti jau var klapēt arī tādas izglītotas sievietes kā Tu, viņiem izglītība nav noteicošā, ā, bet Tev jau nav vīrieša, tā, ka Tu esi drošībā!
Mans dialogs ar Tevi ir beidzies! Adiós!

Vīrieši klapē par sevi nepārliecinātas sievietes, kurām nav sava viedokļa un ar izglītību tam nekāda sakara.
27.05.2026 12:59 |

Reitings 1125
Reģ: 31.12.2022
Astarte @ 27.05.2026 12:59

Vīrieši klapē par sevi nepārliecinātas sievietes, kurām nav sava viedokļa un ar izglītību tam nekāda sakara.

Klapē tās, kas to atļauj un piedod.
Diemžēl finansiālā atkarība ir visbiežākais iemesls, kādēļ piedod un neiet prom. Tieši tādām krīzēm jau “Marta” paredzēta. Ja nepalīdzēja un nodeva atpakaļ “gādīgajās rokās”, tad ļoti skumji ar to centru..
Teikšu godīgi- ir dienas, kad tā zb visu laiku strādāt un nest atbildību un liekas, ka būtu forši “sēdēt uz kakla” un domāt tikai par somiņām un procedūrām. Bet tad ir šādi gadījumi un saproti, ka darbs, ieguldīšana savās prasmēs un drošības spilvena izveidošana tomēr dod stabilitātes un drošības sajūtu, par ko varbūt ikdienā pat piemirstam. Un to es tomēr nemainītu pret kārtējo dizaineru somiņu vai vairāk brīvām stundām kafijošanai.
27.05.2026 13:36 |

Reitings 425
Reģ: 01.05.2022

Jāa 100%!! Es arī esmu tik daudz liegusi sev un upurējusies, bet tas viss ir tā vērts bijis, ka spēj sevi finansiāli nodrošināt un nekad nebūtu no kāda atkarīga, kā arī varu iet ar paceltu galvu un nevienam nekas nav jālūdz!
27.05.2026 13:56 |

Reitings 340
Reģ: 06.09.2024
Ani23 @ 27.05.2026 13:36

Klapē tās, kas to atļauj un piedod.
Diemžēl finansiālā atkarība ir visbiežākais iemesls, kādēļ piedod un neiet prom. Tieši tādām krīzēm jau “Marta” paredzēta. Ja nepalīdzēja un nodeva atpakaļ “gādīgajās rokās”, tad ļoti skumji ar to centru..
Teikšu godīgi- ir dienas, kad tā zb visu laiku strādāt un nest atbildību un liekas, ka būtu forši “sēdēt uz kakla” un domāt tikai par somiņām un procedūrām. Bet tad ir šādi gadījumi un saproti, ka darbs, ieguldīšana savās prasmēs un drošības spilvena izveidošana tomēr dod stabilitātes un drošības sajūtu, par ko varbūt ikdienā pat piemirstam. Un to es tomēr nemainītu pret kārtējo dizaineru somiņu vai vairāk brīvām stundām kafijošanai.

Pilnigi piekrītu, katram vārdam. Baigi gribeyos sedet pie baseina ne 20dienas gadā bet visu gadu 😅 bet ja padomā kāds var but iznākums - o nē. Pie tam nevajag nemaz sist un but kretinam vīrietim, vnk satiek ceļā citu sievieti ko iemīl un vēlas škirties, ne jau visi kas škiras ir cūkas un lopi, bet nu busim reali, ne jau škietais virs uzturees bijušo tikai tapec ka vinai nav darba iespēju 😅
27.05.2026 13:59 |

Reitings 3739
Reģ: 11.04.2023
Pirmais pārskatīt vīriešu izvēles kritērijus, kur mūsdienās var izrakt tādus kretīnus? Šobrīd vismaz reproduktīvajā vecumā sievietes ir noteicējas, kādus vīriešus izvēlas.
27.05.2026 14:07 |

Reitings 1572
Reģ: 11.08.2022
Visvieglāk sist ir tás, kuràm nav kur iet.
27.05.2026 14:30 |

Reitings 2077
Reģ: 04.11.2022
Atkal Anete sevi kārtējo reizi parāda kā visprastāko zābaku. Ja es šādi uzvestos, piedevām publiski, maniem bērniem būtu milzu kauns par tādu māti. Viņa pati varbūt domā, ka prot izcili jokot, ir humora pavēlniece, taču vajadzētu paskatīties uz sevi no malas - savītusi pojene ar valodu kā Dārziņu bomžiem
27.05.2026 14:35 |

10 gadi
Reitings 186
Reģ: 19.09.2012
VissIrSlikti @ 27.05.2026 14:35
Atkal Anete sevi kārtējo reizi parāda kā visprastāko zābaku. Ja es šādi uzvestos, piedevām publiski, maniem bērniem būtu milzu kauns par tādu māti. Viņa pati varbūt domā, ka prot izcili jokot, ir humora pavēlniece, taču vajadzētu paskatīties uz sevi no malas - savītusi pojene ar valodu kā Dārziņu bomžiem

Tas ir prikols vai viņa nopietni šo dara? 🫣
Drausmas 😬
27.05.2026 14:46 |

Reitings 1790
Reģ: 01.08.2021
Angelette @ 27.05.2026 14:46

Tas ir prikols vai viņa nopietni šo dara? 🫣
Drausmas 😬

Ar MI taisitas bildes.
27.05.2026 15:00 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits