Jeļa ar dzer nonstop šampjus..un?Dovana @ 01.05.2026 00:35Starp citu Drāke vispār ir alkoholiķis ar riktīgu stāžu! Kādreiz arī krogos strādājusi, no Fīlinga Vecrīgā par dzeršanu izmeta. Tad pievērsās vairāk jogai. Tagad pat savus dzerstiņus pozicionē kā dvēselisko attīrīšanos utt. Kāda tur retrīta vadītāja!
Tak iepriekš runāja un rakstīja arī par alkoholu - cik ilgi nelieto utt. Tagad ķērās pie cukura.KrūzīteDūzīte @ 01.05.2026 05:37
Es gan neko tādu nenolasīju. Mums katram ir savas vājības, un katrs cīnās ar tām kā prot. Ja būtu posts par cigaretēm vai alkoholu- tad ganjau visi uztvertu ok, bet cukurs?- oj, beidz🤦♀️
Cilvēks sev pieņēma šādu lēmumu un ar to padalījās- kas tieši tur slikts?
Sveiciens @ 01.05.2026 08:51Tak iepriekš runāja un rakstīja arī par alkoholu - cik ilgi nelieto utt. Tagad ķērās pie cukura.
Tak Nurmuiža viņu neapdirš! Tu domā kāds vispār tur zināja kas ir Elita Drāke es arī nezinātu. Tai alkaškai retrīts Nurmuižā galvā sakāpa, jau tā ir iedomības kalngals. Uzkrita uz nerviem ar savu žūpošanu un smalki atteica. Viņas skatījumā tā gan nav žūpošana, bet kaut kāda ezotēriska garīga prakse un attīrīšanās.VistaVita @ 01.05.2026 06:34Jeļa ar dzer nonstop šampjus..un?
Ibio ko tad aicina uz muižu? Ko tad sarunā un tad pārdomā un apdirš.
Labi, ka es līdz grāmatai tikusi neesmu, bet viņa ir tieši tāda kā Tu raksti putnu kāši galvā, narcisisms, iedomība un "garīgums". Zvaigžņu slimība un nostāja, ka visi viņai ir parādā. Tur tāds kokteilis🔥 pareizi ir, ka Nurmuiža atteica. Iedomājies kā viņa tur visiem prātu jau bija iznesusi.Otiiilija @ 01.05.2026 07:48Man rokās nonāca viņas grāmata - rets sūds, kurā paštīksmināšanās un tādi putni galvā. Dāma tēlojas nez kāds garīgais guru, bet tas alkoholisms spraucas pa visām malām, pat stāvokli regulāri redz. Īstie apmēri, domāju, ir daudz lielāki, nekā publiski raksta.
Tak gadus atpakaļ bija pašķīrušies tad atkal tomēr sagāja kopāKrizdole @ 01.05.2026 09:37
Kaut kā jau tā interese par sevi jāuztur. Pēc laika varbūt paziņos, ka šķiras, jo par to arī visu lauku runā.
Nastja32 @ 01.05.2026 12:08Zeltiņu medicīnas izmeklējumu reklāma kkā liekas neētiskas. Ja kkas būtu atrasts, arī publicētu rezultātus?
VistaVita @ 01.05.2026 06:34Jeļa ar dzer nonstop šampjus..un?
Ibio ko tad aicina uz muižu? Ko tad sarunā un tad pārdomā un apdirš.
Diemžēl man tāda pat sajūta… Īpaši mūsdienās, ka daudzviet runā par medicīnas nepieejamību, garajām rindām utt. Fui, Zeltiņi. Šoreiz esmu vīlusiesNastja32 @ 01.05.2026 12:08Zeltiņu medicīnas izmeklējumu reklāma kkā liekas neētiskas. Ja kkas būtu atrasts, arī publicētu rezultātus?
Sveiciens @ 01.05.2026 11:29Vai Kristīne Jelinska diez pati lasa, ko publicē? Bija tik izdegusi… Tagad beidzot pelnītā atpūtā! Un foto ar datoru, kur strādā??? Jeb es nesaprotu, ko nozīmē atpūta?
Liene Kiviča netiks uz retrītu😔🤣Dovana @ 30.04.2026 23:46Es brīnījos kādēļ tur Drāku vajag? Tā tak tāda pati nodzerta vīna pudele kā Kristinka. Kāds tur retrīts ar to žūpu dzērāju🙈 vai viņa vispār kādreiz skaidrā mēdz būt?