Law9 @ 14.04.2026 10:42https://www.santa.lv/raksts/privatadzive/ja-driz-mums-bus-bernins-kristapa-porzinga-tevs-izstasta-visu-patiesibu-82059/
Porziņga 69 gadus vecajam tēvam būšot vēl viens bērns.
Mathilde @ 14.04.2026 13:32
Pastalkoju. Nu, ļoti smuka tā Zane, uzņēmīga. Ir bilde ar viņas tēvu. Līdzīgs Porzinģim senioram.
Varbūt būs māsiņa Porziņģiem?
Annie @ 14.04.2026 13:49
Pasaule tiešām jūk prātā. Pēc vairāk nekā 30 gadiem laulībā šķirties no sievas citas sievietes dēļ un 70 gados kļūt par tēvu. Cerams, ka sieviete ir pietiekami izturīga, ja bērns būs jāaudzina vienai.
Labi gan tie dēli, ja turpina kontaktu ar tēvu, jo es noteikti neko tādu nepiedotu.
Mathilde @ 14.04.2026 13:53
Ko viņš izdarīja nepareizi? Izšķīrās? Arī 70 g cilvēks var iemīlēties, izmainīt dzīvi un audzināt bērnus.
Labāk Porziņģa gēni un audzināšana, nekā tos jūsu trakos un no UGF.
LV ir uzskats, ka pēc 40 sex nepastāv, 70 gados jātinās palagā uz krematorija pusi, bet pasaulē seniori sāk tikai tērēt naudu, ceļot, šķirties, precēties utt.
Un, ja Tu izšķirsies, tad Tavi bērni Tev nepiedos??? Cik stulba ideja!
Annie @ 14.04.2026 13:58
Jā, jā, esmu stulba. Nu nemaz netaisos saprast tos pārus, kas šķiras pēc 30 gadiem laulībā. Un vēl 60 - 70 gados rada bērnus. Bet es drīkstu izteikt savas domas. Tu domā savādāk. Katram ir tiesības uz savu viedokli.
Ko man piedos vai nepiedos mani bērni, to pagaidām nezinu, vēl mazi. Bet noteikti kādreiz uzzināšu.
Annie @ 14.04.2026 14:26Kāpēc tad te forumā tik aktīvi tiek nosodīti jauni vīrieši, kas šķiras un pamet bērnus, jo ar sievu vairs nav interesanti? Ja Porziņģa dēli jau ir izauguši, tad ir ok? Visticamāk viņiem drīz būs jārūpējas par tēvu un vēl jāpalīdz brālis/ māsa izaudzināt. Nē, nu varbūt te cilvēkam ir super veselība, būs sprauns līdz 100 gadiem. Bet tā būtu izņēmuma situācija. Prātīgi cilvēki nerada bērnus 70 gados, jo bērns ir arī jāizaudzina.
Annie @ 14.04.2026 14:26Kāpēc tad te forumā tik aktīvi tiek nosodīti jauni vīrieši, kas šķiras un pamet bērnus, jo ar sievu vairs nav interesanti? Ja Porziņģa dēli jau ir izauguši, tad ir ok? Visticamāk viņiem drīz būs jārūpējas par tēvu un vēl jāpalīdz brālis/ māsa izaudzināt. Nē, nu varbūt te cilvēkam ir super veselība, būs sprauns līdz 100 gadiem. Bet tā būtu izņēmuma situācija. Prātīgi cilvēki nerada bērnus 70 gados, jo bērns ir arī jāizaudzina.
Schokolaade @ 14.04.2026 14:38
Normāli, bērns beigs 12. klasi un uz izlaidumu būs sveikt tētis- 90 gadīgs večuks 😀 ja būs pie dzīvības vēl..
Annie @ 14.04.2026 14:47Es uzrakstīju savas domas, ka MAN tas nešķiet pieņemami. Un, jā, es savus vecākus nesaprastu. Sevišķi bērna radīšanu tādā vecumā.
Man nevienam nekas nav jāpierāda vai jāizdomā kādi argumenti.
Ja jums tas liekas forši, tad arī labi.
šķirties var arī pēc 50 kopā nodzīvotiem gadiem, ja nevar vairs sadzīvot, jo cilvēki ar gadiem mainās raksturā, tad labāk šķirties. Bet es brīnos par to jauno sievieti. Atceros sevi 39 gados, man nomira omamma, un tikai tajā vasarā sajutu, ka neesmu vairs maza meitene... kaut gan biju jau šķīrusies un ar 3 pusaugu bērniem Ja man tolaik būtu jāiet dzīvot kopā ar tādu onkuli (lai gan viņš neizskatās slikti savam vecumam), labprātīgi uz to neparakstītos., pat prātā nenāktu! Ā, starp citu manam tēvam arī tad bija 69 gadi, bet viņš izskatījās krietni jaunāks, ar kupliem "nesirmiem" matiem... Nu jā, mēs visas esam dažādas un tas arī labi 😀smūtijs @ 14.04.2026 14:43
Vienmēr apakšā ir konteksts, kāpēc tiek nosodīti vīrieši, kuri pamet bērnus un sievu. Nu argumenti tādi nepārliecinoši, kāpēc pēc 30 gadiem laulībā, kad bērni jau lieli un vairs nav jaaudzina, nevar šķirties.
Domā, ka jaunā draudzene neapzinās faktu, ka viņš ir gados? 😁
Mathilde @ 14.04.2026 14:40
un?
Tev vecāki izskatās kā fitnesa modeļi un tāpēc Tu viņus mīli?
Vecākus mīl par to, ka viņi ir vecāki, jebkādā vecumā un izskatā.
LV tiešām ir totāls jauno cilvēku kults, un tie paši ir maz un puse sastāv sarakstos par alimentiem.
Schokolaade @ 14.04.2026 15:23
Kurā galā es teicu par to, ka bērns to tēvu nemīl? Lasīt arī vajag mācēt, nevis ārdīties par katru komentāru.
Mathilde @ 14.04.2026 15:44
Kāpēc Tu manus komentāris sauc par ārdīšanos?
Tieši no Tavas puses ož pēc stagnācijas un totālas netolerances.
Tēvs Kristapam ir devis savus gēnus un daudz arī ieguldījis, lai Kristaps un brāļi būtu tie, kas ir tagad, un tagad vecumdienās viņu izsvītrot no dzīves, jo viņš izšķīrās?! WTF