BellaCiao @ 31.03.2026 10:13
Klau, forumnieces, es šo kukušku atceros vēl no draugiem.lv laikiem, arī tad tur nebija pilns rublis… Kas tā par skolu, kur viņa strādā? Vai tiešām tas ir normāli, ka šādas personas darbojās izglītības iestādē? Kādai ir vairāk info, ko viņa pasniedz? Ik pa laikam posto no klases, fonā pavīd bērni, dažreiz prasa tiem filmēt viņu…
Tiktok konts
ilzite_marija_shaidorova
Īstenībā var tikai papriecāties. Ilzīte Princesīte ir labs piemērs tādiem cilvēkiem, kuriem varbūt ir kāda viegla mentāla kaite, bet viņi nav izslēgti no sabiedrības. Vienmēr kaut kur strādāja, cik zinu ir juridiskā izglītība, reliģioza, dzīvoja Anglijā un tur pat skolā strādāja. Ir kaut kāds savs sociālais loks, piedalās pasākumos. Par attiecībām nezinu gan, vai viņai izdevās kādu atrast. Kopumā man neliekas smuki viņu tagad apsmiet un vadīties tikai no tā, ka viņa ir dīvaina. Ko viņa var iemācīt? Es domāju daudz ko, jo tādiem cilvēkiem ir daudz vairāk cilvēciskuma nekā tādiem, kas te forumā ar indi spļaudās un visu vērtē naudā un izskatā. Cinisms. Domāju, ka viņa pasniedz vai nu angļu valodu vai arī kaut ko saistītu ar reliģiju.