sauliiite.paula @ 16.03.2026 14:26Turpinājums vēl sekos no Dukuru, Vasiļevsku puses, būs sulīgi:D
VistaVita @ 16.03.2026 14:35precīzi kā kivičaliene arī bļāva ka visi ex seksā nulles.
Vispār absurds dzīvot 7 gadus ar veci kam nestāv un maza pipel...jeļa galīgi debila jau palikusi!
Mrs.True @ 16.03.2026 14:58Nezinu kā jums, bet man patika Kalendy pēdējie storiji. Nezinu, cik daudz viņas teiktajā ir patiesības, bet izklausījās spēcīgi un pārliecinoši. No malas.
Rumblerx @ 16.03.2026 14:51Nē nu Rutulis likās tāds dievgosniņš ar savām mīlas balādēm un cāļiem rudenī , a te 3 promilles un pašla nahui pizda 🤣🤣oi, nevaru, cirks gatavais 🤣🤣
Man arī patika !Mrs.True @ 16.03.2026 14:58Nezinu kā jums, bet man patika Kalendy pēdējie storiji. Nezinu, cik daudz viņas teiktajā ir patiesības, bet izklausījās spēcīgi un pārliecinoši. No malas.
Mrs.True @ 16.03.2026 15:01
+++ diezgan nelietīgi ir zemtekstā visai sabiedrībai likt saprast par ex-drauga locekļa izmēru xs, ja pašai krūtis palielinātas ar silikoniem, jo arī ir kādreiz bijušas xs izmērā.
sandrute @ 16.03.2026 15:16
Rutulim bija 2.01 promile, tas apstiprināts policijas teiktajā, Gobzems tomēr nepatiesi izplata, ka tuvu 3 promilēm, jo tā ir loti liela starpība.
Omniva55 @ 16.03.2026 14:56Par queen Katrina 👑(lol ) manuprat , ka vinas saucamaas “draudzenes” egita un inga paslaik eed popkornu lasot/ redzot kalyndi storijus . Jo tadas matites bullying vienmer nak atkapak. Ar uzviju… nu tad lai sakas queen kritiens
VistaVita @ 16.03.2026 15:17Man arī patika !
Malacis meitene!
Go go girls👍
VistaVita @ 16.03.2026 15:17Man arī patika !
Malacis meitene!
Go go girls👍
Tepat @ 16.03.2026 15:20Interesanti, ka par 1500 € alimentiem divu bērnu uzturam visvairāk uztraucas nevis vecāki, bet vīriešu jaunās draudzenes.
Psiholoģijā tas ir diezgan labi zināms mehānisms: ja sieviete jūtas nedroša savā attiecībā, viņa sāk uztvert vīrieša bērnus un viņa pienākumus kā konkurenci par viņa resursiem.
Tāpēc rodas absurda situācija – sveša sieviete sāk skaitīt 1500 €, kas paredzēti bērniem, kuriem ar viņu nav pilnīgi nekādas saistības.
Bet realitāte ir vienkārša: tie nav “bijušās sievas alimenti”.
Tie ir tēva pienākumi pret saviem bērniem.
kapec sveši berni jāpieskata?queen2820 @ 16.03.2026 15:26
Kas tieši ? Ka viņa atklāti pateica ,ka viņai riebjas Mika bērni un viņi vairs netaisās viņus ņemt pie sevis? Skaļi bļaut ,ka viņa bērns nav viņa ? Vai tiešām tā ir informācija , ar kuru lepoties un publiski dalīties ? Saprotu ka bijusī laikam ļoti viņai traucē ,bet vai tad šādas lietas nebūtu jākārto pašam Mikam ,nevis viņa piegulētājai?
Tepat @ 16.03.2026 15:20Interesanti, ka par 1500 € alimentiem divu bērnu uzturam visvairāk uztraucas nevis vecāki, bet vīriešu jaunās draudzenes.
Psiholoģijā tas ir diezgan labi zināms mehānisms: ja sieviete jūtas nedroša savā attiecībā, viņa sāk uztvert vīrieša bērnus un viņa pienākumus kā konkurenci par viņa resursiem.
Tāpēc rodas absurda situācija – sveša sieviete sāk skaitīt 1500 €, kas paredzēti bērniem, kuriem ar viņu nav pilnīgi nekādas saistības.
Bet realitāte ir vienkārša: tie nav “bijušās sievas alimenti”.
Tie ir tēva pienākumi pret saviem bērniem.