TeaPot @ 08.02.2021 15:10Ceru, ka Līva nekad mūžā neņems nevienu mājdzīvnieku ? vispirms video par suņiem, tagad storiji instā ar kaķi, kurš dzīvoja ar viņu 10 gadus, bet atstāja mammai, jo "naktīs ņaud un vīram neļauj gulēt" ??♀️ a ko darīs, kad mājās būs raudošs zīdainis, to arī mammai aizvedīs ? tā bezatbildība ir šausmīga
Mjau777 @ 08.02.2021 15:40Meituki..
Mesh mamma man atbildeja par kurpitem : nebus tik letas , ka silueta! Perkiet silueta
?
Bellatresa @ 08.02.2021 15:39
Tiešām, ko darīs, kad būs bērni? Vīram arī traucēs gulēt! Šausmas ar tādu vīru!
Mums ir 3 kaķi. Divus no tiem saimnieki vienkārši atdeva(pameta mums), jo pēkšņi vairs nebija vajadzīgi un bērniem arī! It kā situēti cilvēki, bet tas ir maldīgs uzskats, ka tikai bērna prātā, tā dara. Arī pieaugušie nedomā līdzi. Mums cik puķu podi saplēsti, aizkari, pietaisīta grīda, spalvas visās malās, pa nakti trokšņo , kaujas. Iet visādi ar kaķiem, bet nesitam, kā to darīja iepriekšējie saimnieki. Vairs no slotas nebaidās! Mīlam,lolojumu un visas nekārtības savācām un dzīvojam tālāk. 100% , ka tādi cilvēki, kā Līvas vīrs, brutāli izmestu no mājām!
Grenarda @ 08.02.2021 14:39Man ļoti liekas nesmuki tās grumbiņas, kas rodas abās pusēs pie mutes. Jo tajās vietās rodas lūzumi, jo āda ir mīksta, bet filleris ciets. Un āda "ielūst", radot tās grumbiņas. Uzreiz paliek tāds vecišķs izskats
Grenarda @ 08.02.2021 14:39Man ļoti liekas nesmuki tās grumbiņas, kas rodas abās pusēs pie mutes. Jo tajās vietās rodas lūzumi, jo āda ir mīksta, bet filleris ciets. Un āda "ielūst", radot tās grumbiņas. Uzreiz paliek tāds vecišķs izskats
Laylla @ 08.02.2021 19:20
Laylla @ 08.02.2021 19:20
Lizavay @ 08.02.2021 21:32Es vienīgā pamanīju skatoties Ģimene burkā, ka Kaspars Saulietis dzīvo dzīvoklī kur bija pārvākusies un dzīvoja Katrīne pēc šķiršanās no viņa? :D Man laikam jocīgi liekas, ka bijušais dzīvo turpat kur tu tikko dzīvoji :D
Katz @ 08.02.2021 21:42
Paskatijos to postu, kurš vispār pērk tik neglītus apavus un tās bezgaumīgās lupatas? Visas šitās kreisās bodes izskatās vienādi, tad jau pie Didrihsones kaut ko smukāku var atrast.