tur jsu tā lieta. Saprot, ka ir tupikā. Un atpakaļ ceļa vairs nav 😬 būtu gudra, klusībā visu kārtotu, tad varētu atlīdt uz vēderaatpakaļ.Tasnaviespejams @ 04.03.2026 22:00Kad šķiet, ka zemāk vairs nav kur krist, KJ mums demonstrē paraugklasi ar to, ka vaR!!!
Kāda šeit visu laiku šaustinās - ko var katru dienu par viņu runāt...Un jāsaka - nevar runāt, bet sanāk....jo viņa visu laiku dod tam pamatu. Un cilvēkam, kurš draudzējas ar prātu, veselo saprātu un loģiku, dāmas publiski izliktie posti šķiet kā nonsenssun vājprāts. Kāds atkal teiks - neej viņas insta un nelasi. Bet es, piemēram, tur arī neeju. Taču, tāpat katru dienu presē redzu tos atgremojumus par viņu. UN brīnos par žurnālistiem (bet tiem jau tikai skaļus virsrakstus vajag), kas par viņu rakstu.
KJ droši vien teiktu, ka man skauž. Nē, te nav ko skaust. Nemīlēta, negribēta sieviete viņa ir, kas izmisīgi meklē uzmanību. Un sekas būs dramatiskas, jo tam jaunajam jāklim viņu nevajag. Ja viņa domā, ka tagad ir baigā mīla, tad lai jau.... ilūzijas dažreiz palīdz uzturēt agoniju...
Jā, jeļas bravūra instagramā parāda cik nelaimīga viņa ir.Tasnaviespejams @ 04.03.2026 22:00Kad šķiet, ka zemāk vairs nav kur krist, KJ mums demonstrē paraugklasi ar to, ka vaR!!!
Kāda šeit visu laiku šaustinās - ko var katru dienu par viņu runāt...Un jāsaka - nevar runāt, bet sanāk....jo viņa visu laiku dod tam pamatu. Un cilvēkam, kurš draudzējas ar prātu, veselo saprātu un loģiku, dāmas publiski izliktie posti šķiet kā nonsenssun vājprāts. Kāds atkal teiks - neej viņas insta un nelasi. Bet es, piemēram, tur arī neeju. Taču, tāpat katru dienu presē redzu tos atgremojumus par viņu. UN brīnos par žurnālistiem (bet tiem jau tikai skaļus virsrakstus vajag), kas par viņu rakstu.
KJ droši vien teiktu, ka man skauž. Nē, te nav ko skaust. Nemīlēta, negribēta sieviete viņa ir, kas izmisīgi meklē uzmanību. Un sekas būs dramatiskas, jo tam jaunajam jāklim viņu nevajag. Ja viņa domā, ka tagad ir baigā mīla, tad lai jau.... ilūzijas dažreiz palīdz uzturēt agoniju...
ocory @ 04.03.2026 20:24
Nu kāds tev vēl PSRS dzelzs priekškars ap 2000šo gadu sākumu, ja tu man teiktu, ka visi Misāni iepazina, kad Latvijā sāka parādīties tādas internetu ziņu lapas, kā delfi, apollo un vipi lv, kur bija ntie raksti par tā laika sabiedrības ziedu, kad uzdzīvoja uz nebēdu, tad izklausītos ticamāk. Viņa pazīstama kļuva kā tajā laikā populārā Rikija Mārtina potenciālā draudzene, nevis dēļ tiesas prāvas. Turklāt tu laikam neesi pazīstama ar nevainīguma prezumciju, ka ikviena persona ir nevainīga, līdz tās vaina nav pierādīta. Līdz ar to nevis man ir jāpierāda, ka nepastāv ieraksti par Misāni ASV cietumos, bet tev jāpierāda, ka tāds ieraksts ir, lai tu te tik pārliecinoši varētu mētāties ar tādiem faktiem.
Malibu māju Misāne pārdeva par cik? Par kādiem pāris miljoniem? Nu jā, var jau teikt, ka pakāsaLavie @ 04.03.2026 20:33
Nezinu, ko Gobzems bija rakstījis, bet Inese alkohola reibumā notrieca cilvēku un bēga no notikuma vietas. Šī ir ticama info no cilvēkiem, las agrāk mēdza ciemoties pie viņas Malibu mājā, ko arī "pakāsa"..
Konkrēto cietumsodu un gadu skaitu nepateikšu, bet sēž jau vismaz 5 + gadus un sēdēs vēl...
Lavie @ 04.03.2026 20:33
Nezinu, ko Gobzems bija rakstījis, bet Inese alkohola reibumā notrieca cilvēku un bēga no notikuma vietas. Šī ir ticama info no cilvēkiem, las agrāk mēdza ciemoties pie viņas Malibu mājā, ko arī "pakāsa"..
Konkrēto cietumsodu un gadu skaitu nepateikšu, bet sēž jau vismaz 5 + gadus un sēdēs vēl...
sandrute @ 05.03.2026 00:30Par Inesi Misāni šeit sarakstītas sliktās lietas nevar būt taisnība, jo agrāk mācījos astroloģijas skolā pie zināma astrologa un viņš teica, ka Misānei šī ir atvaļinājuma dzīve - tādā nozīmē, ja dvēsele atnākusi tiksi atpūsties, baudīt un saņemt labumus.