Hermiine89 @ 02.03.2026 17:27Precīzi! Ja jau tik sabeigti, nogriez un audzē pa jaunu. Nesaprotu šito fanātisko turēšanos pie garajiem matiem. Tāpat visas balinātās šķipsnas aplūzīs.
Tasnaviespejams @ 02.03.2026 18:24Es vispār nesaprotu. Nesaprotu un punkts.....atpgaismojiet mani. Kas tie tādi retrīti ir? Vārda tulkojumu zinu, bet jēga? Kāda ir jēga? Kāda tieši ir tā pievienotā vērtība? A ļa kāda gudrā viedā sevi iedomājas par viedokļu vai zināšanu līderi un pakaļastes blēj pakaļ 'ir kruti, ir kruti?' Tieši ko tie retrīti pienes indivīdam? Man šķiet, ka tas tāds trends, ne? Zelta smēlējām nav ar ko izdaiļot savu dienu, tad nu tēlos intelektuāles? Lasīju par tādu Šulci. Vedot pastaigu retrītos uz Toskānu. Nauda ap 1000 un vairāk. Tieši par ko? (Jeb atražojam 'ir aitas - ir cirpēji''?)
Tasnaviespejams @ 02.03.2026 18:24Es vispār nesaprotu. Nesaprotu un punkts.....atpgaismojiet mani. Kas tie tādi retrīti ir? Vārda tulkojumu zinu, bet jēga? Kāda ir jēga? Kāda tieši ir tā pievienotā vērtība? A ļa kāda gudrā viedā sevi iedomājas par viedokļu vai zināšanu līderi un pakaļastes blēj pakaļ 'ir kruti, ir kruti?' Tieši ko tie retrīti pienes indivīdam? Man šķiet, ka tas tāds trends, ne? Zelta smēlējām nav ar ko izdaiļot savu dienu, tad nu tēlos intelektuāles? Lasīju par tādu Šulci. Vedot pastaigu retrītos uz Toskānu. Nauda ap 1000 un vairāk. Tieši par ko? (Jeb atražojam 'ir aitas - ir cirpēji''?)
Lavii @ 02.03.2026 18:10
Bet tā lielījās ar savu friezieri Maijas salonā. Nu jeļai viss tip top, apzeltīts.. bet, kad naudiņa beigusues tad uzrādās kantoris Jelgavā labākais un pagraba masāžas salons arī orīmā. Ko tik neteiksi, kad bezmaksas aprūpe jāreklamē. Viņas vārdiem tak ticamības nekādas.
Julies @ 02.03.2026 19:48
Protams, ka tas viss ir bizness un modes lieta. Agrāk visas turīgas entuziastes ņēmās būt par fig zin kādiem koučiem, tagad pārslēdzas uz retrītiem. Galvenais, ka vajag modernu vārdu, tip, lai skan baigi prestiži un lietderīgi. ;)
Ir, ir aitas, kurām liekas, kas ir tā vērts, ka noteikti bez tā neizdzīvos. :D It kā pats nevar sev noorganizēt atpūtu kādā spā, obligāti vajag, lai tas ir citu organizēts un vēl kolektīvi.
Jā, un vēl jo vairāk Internetā un AI nu noteikti nedos to informārciju par veselīgu uzturu, dzīvesveidu utt. Noteikti vajag to uzticēt kādam citam, kurš to pašu informāciju iebaros ar karotīti mutē par 500-1000 eur.
Ani23 @ 02.03.2026 20:36
Ja godīgi, man Maijas salonā arī sabojāja matus ar skipsnu balināšanu. Pats krāsojums kā tāds bija labs, bet mati nenormāli saka lūst, šķelties un palika sausi. Kad sākās Covids un ierobežojumi, viņi arī baigi pacēla cenas (apm 100 EUR pieaugums gada/pusotra laikā par to pašu pakalpojumu), izdomāju, ka pati mājās piekrāsošu, tāpat nekur nedrīkstēja iet. Un man riktīgi uzlabojās matu stavoklis- izauga baigi gari, vairs nešķeļas un esmu daudz komplimentus par matiem saņēmusi. Ja godīgi jocīgi, ka salonā, kur par to pakalpojumu maksā pieklājīgi ciparu, var tā sabojāt matus…
man liekas, ka pēdējās reizes viņa negāja vairs Maija salonu. Likās tās vietas iekārtojums savādākas nekā Maijā. Gan jau aizgāja uz kkadu lētāku vietu, naudas tak nebij😁Lavii @ 02.03.2026 18:10
Bet tā lielījās ar savu friezieri Maijas salonā. Nu jeļai viss tip top, apzeltīts.. bet, kad naudiņa beigusues tad uzrādās kantoris Jelgavā labākais un pagraba masāžas salons arī orīmā. Ko tik neteiksi, kad bezmaksas aprūpe jāreklamē. Viņas vārdiem tak ticamības nekādas.
Mathilde @ 03.03.2026 01:51Sedakova IG uzklupusi Mārcim.
Negribu iedziļināties, bet kāda viņai ir daļa gar Mārci, lai kāds viņš būtu vai nebūtu?
Viņai tiesa ir par pilnīgi citu tēmu.
Tikai ND Sana sāks visu no sākuma.
Man arī Maijas salonā šausmīgi sabojāja matus balinot ar air touch tehniku, vēl nekaunējās paprasīt €230 par darbu. Nācās pieaudzēt, lai vispār kaut kas sakarīgs būtu uz galvas.Ani23 @ 02.03.2026 20:36
Ja godīgi, man Maijas salonā arī sabojāja matus ar skipsnu balināšanu. Pats krāsojums kā tāds bija labs, bet mati nenormāli saka lūst, šķelties un palika sausi. Kad sākās Covids un ierobežojumi, viņi arī baigi pacēla cenas (apm 100 EUR pieaugums gada/pusotra laikā par to pašu pakalpojumu), izdomāju, ka pati mājās piekrāsošu, tāpat nekur nedrīkstēja iet. Un man riktīgi uzlabojās matu stavoklis- izauga baigi gari, vairs nešķeļas un esmu daudz komplimentus par matiem saņēmusi. Ja godīgi jocīgi, ka salonā, kur par to pakalpojumu maksā pieklājīgi ciparu, var tā sabojāt matus…
Hermiine89 @ 03.03.2026 07:51Man arī Maijas salonā šausmīgi sabojāja matus balinot ar air touch tehniku, vēl nekaunējās paprasīt €230 par darbu. Nācās pieaudzēt, lai vispār kaut kas sakarīgs būtu uz galvas.
gii_star @ 03.03.2026 07:49
Aizgāju paskatījos(domāju kāds vēl Mārcis). Viņa ielikusi, ka Mārcis Oss viņu stalko, skatās visus storijus :D Tas gan ir interesanti...
LabaDabaDa @ 03.03.2026 08:12
Gan jau Sana caur vīra profilu skatās. Vai arī Sedakova brutāli melo... Nebūtu jau pirmā reize. Kaut kā taču publicitāti un pašapziņu jāceļ.
Nav tā slāvu govs tāda visu latviešu sportistu sapņu sieviete kā pašai liekas...
LabaDabaDa @ 03.03.2026 08:12
Gan jau Sana caur vīra profilu skatās. Vai arī Sedakova brutāli melo... Nebūtu jau pirmā reize. Kaut kā taču publicitāti un pašapziņu jāceļ.
Nav tā slāvu govs tāda visu latviešu sportistu sapņu sieviete kā pašai liekas...
Merilda @ 03.03.2026 08:20
Kāda jēga viņai melot par kkādu no name Mārci? Visu pareizi viņa raksta - Mārcis dzīvo Jāņa pirktajā dzīvoklī un pilda degvielu Jāņa pirktajā auto.
Vispār Mārcis sen nozudis no Sanas kadriem, pat kopīgu ceļojumu nav.