akul12 @ 28.02.2026 10:56
Un miljonāram 500 euro ir tas pats, kas Latgales bezdarbniekam 5 eiro krūzītes no pepko, kuras pircis par retās haltūras naudu... Nav jābūt naivam un jāatstāj viss, bet šāda matu skaldīšana liecina, ka vīrietis ir skops, kā minimums.
Kāda kopdzīve? 😁 Tur tak ir skaidrs ka nav un nebūs. Šitādu tik purināt un purināt, izpurinās, palaidīs tālēs zilajās 😁Hermiine89 @ 28.02.2026 11:18Pēc Jeļas teksta pedējā storijā par to, ka Koķiks vēl nezina to, ka šī slikti gatavo. Tātad viņiem nav vēl kopdzīves pieredzes nekādas, tikai viesnīcas un randiņošana. Uj! Bet Minhauzenei jau top piecgades plāns par viņu attiecībām. Nu tiešām 34 gados sieviete spēj būt tik infantila?!
Krizdole @ 28.02.2026 11:31
Kāpēc tāds uzskats, ka miljonāri mētājas ar naudu? Arī viņiem tie 500€ ir jānopelna un arī viņiem mēdz būt principi. Tur godīgi nepameta, bet turpināja nekaunīgi izmantot materiāli, vaļājoties citā gultā.
Jo viņa domā ka visi ir labsirdīgi kā Oļegs (jo paveicās pirms 7 gadiem). Nav vēl salauzta kārtigi bijusi.Hermiine89 @ 28.02.2026 11:18Pēc Jeļas teksta pedējā storijā par to, ka Koķiks vēl nezina to, ka šī slikti gatavo. Tātad viņiem nav vēl kopdzīves pieredzes nekādas, tikai viesnīcas un randiņošana. Uj! Bet Minhauzenei jau top piecgades plāns par viņu attiecībām. Nu tiešām 34 gados sieviete spēj būt tik infantila?!
Mathilde @ 28.02.2026 11:46
bet varbūt viņam nepatika, ka katlus aizveda uz AsV un gatavo bajubēzes tagad amītim.
Sveiciens @ 28.02.2026 12:06Viņai atlidojis tas džeks un viņa vienkārši sēž un turpina likt storijus par bijušo? Tas taču paņem baigo laiku. Sevi cienošs vīrietis to pieļautu? Domāju, ka nē.
Sveiciens @ 28.02.2026 12:06Viņai atlidojis tas džeks un viņa vienkārši sēž un turpina likt storijus par bijušo? Tas taču paņem baigo laiku. Sevi cienošs vīrietis to pieļautu? Domāju, ka nē.
Man žēl Kaspara Jelinska par to, ka viņa uzvārdu izsmej šitā lēkātāja pa gultām. Krisa, tev taču blakus beidzot ir īsta mīlestība, nauda, poršs 🤑. Izbaudi savus helihoptera lidojumus un luksus dzīvi un aizmirsti kaut kādu IG lapu un kaut kādu nieka 30K kompensāciju. Tava īstā mīlestība taču var to visu nosegt un daudz vairāk. Izbaudi 😘Ani23 @ 28.02.2026 12:11
Precīzi to pašu nodomāju! Tev atlidojis mīļotais vīrietis, ar kuru ir attāluma attiecības, bet visu laiku sēdi IG un drukā tekstus par bijušo! Ja būtu tiešām laimīga un iemīlējusies, pofig šādā brīdī būtu uz bijušo.
Un kurš viņai piedāvāja tādu pašu summu, lai atlaiž un dzīvo tālāk- koķiks?
Ariete @ 28.02.2026 12:17Man žēl Kaspara Jelinska par to, ka viņa uzvārdu izsmej šitā lēkātāja pa gultām. Krisa, tev taču blakus beidzot ir īsta mīlestība, nauda, poršs ?. Izbaudi savus helihoptera lidojumus un luksus dzīvi un aizmirsti kaut kādu IG lapu un kaut kādu nieka 30K kompensāciju. Tava īstā mīlestība taču var to visu nosegt un daudz vairāk. Izbaudi ?
balstoties uz somiņu cenām, tiek pieļauts, ka tik naudiņas viņa gribēja izspiest no O par IG kontuMathilde @ 28.02.2026 12:25
viņai tika 30 tk?
Un viņa viņus izšķiez kautkādos kosmētiskos kabinetos un Dubaijas lidojumos???
Ja attiecības neizdevās, tad vīrietim exdraudzene ir jāuztur visu dzīvi un aizejot jānopako ar poršiem, šaneliem un le creusetiem???
Jūs pasakām ticiet???
Te pat nebija ne laulība, ne bērni, nekas. Abi labi padzīvoja kopā, tālāk- katrs atsevišķi.
Izskatās, ka K un viņas aizstāvēm šķiet, ka bagātie vīrieši ir vienradži, kuri turpinās skaitīt peso uz exenes kontu un izteikt komplimentus par visiem turpmākajiem koķikiem.
To es arí nevaru saprast. Ja nu vienígi koķiks tajā laikā sarakstās ar citām koškām🤔Sveiciens @ 28.02.2026 12:06Viņai atlidojis tas džeks un viņa vienkārši sēž un turpina likt storijus par bijušo? Tas taču paņem baigo laiku. Sevi cienošs vīrietis to pieļautu? Domāju, ka nē.
Kā Voločkovai, bet Voločkovai vismaz pamats zem kājām.Hermiine89 @ 28.02.2026 12:24Es nevaru ar to Jeļu. Tagad obligāti jāatrāda storijā, kā stūrē Poršu. Nekādas pasaules bagātības neglābs šo sievišķi. Man ir slikta priekšnojauta, ka viss beigsies ar nodzeršanos. Viņa nav spējīga tikt galā ar aizvainojumu/sakāvi. Un tas ir ļoti kaitīgi veselībai kopumā.
Hermiine89 @ 28.02.2026 12:24Es nevaru ar to Jeļu. Tagad obligāti jāatrāda storijā, kā stūrē Poršu. Nekādas pasaules bagātības neglābs šo sievišķi. Man ir slikta priekšnojauta, ka viss beigsies ar nodzeršanos. Viņa nav spējīga tikt galā ar aizvainojumu/sakāvi. Un tas ir ļoti kaitīgi veselībai kopumā.
tieši par šo pasu domāju?! Oļegs vispār pirms Nurmuizas IG konta neteica ne vārda..Anncha @ 28.02.2026 11:49Viņai tiešām kaut kas nav kārtībā ar galvu. Kāds sakars tiem storijiem un tekstiem, kuros tagad visi brūk Oļegam virsū? Es nesaprotu. Ne jau viņš aizgāja, bet Kristīne pati aizgāja, turklāt vēl pie cita. Ne jau Oļegs 24/7 liek kaut kādus muļķīgus storijus.Un vēl tas teksts: “Viņš taču teica, ka izšķirsies cieņpilni.” Un Kristīne to dara????? Nu, piedod, bet tas ir vienkārši sviests.
Vai tiešām viņa pati to visu raksta sev, vai arī cilvēki vienkārši ir stulbi?
akul12 @ 28.02.2026 11:59
Šitas nav nekāds taupīgais, viena poršē ķīmiskā uzpucēšana vien maksā ap 500... ?
Slikti principi, bet ja sievietes saka, ka labi principi, tad ok. Tik nav jābrīnās, ka joberis pēc pāris gadiem aizskrien pie citas ar visu, ko pircis un nepircis... Ne gluži miljonāra gadījums, bet...
Vidusmēra kopdzīvē ar joberi notiek tā, kamēr joberis par savu naudu pērk mantu, tikmēr sieviete joberi baro par savu naudu... Bet pie šķiršanās noēsto nevar piedzīt, bet joberis paņemt nopirkto mantu gan.
bija domāts somiņa, kuru viņa nekad nav dabūjusi- Hermes birkin. Viena ap 15t, divas 30t un no lētā gala. Kurtka maksà ap 3t, desmit kurtkas 30t😂Annie @ 28.02.2026 05:27Jā, par tām somiņām skanēja smieklīgi. Es te nesen uz atlaidēm nopirku ādas somiņu par 150 eur. Nu lai atmet Fiļs viņai 300 eur ?