IetekMeļu tops

Reitings 38
Reģ: 23.12.2018
Nu meičukiņi ??? to kādai vajadzēja izdarīt! ?
Šeit par visām ieteklmelēm + un -
vegānēm, nevegānēm, resnām un sportistēm
28.10.2019 18:36 |

10 gadi
Reitings 13754
Reģ: 29.01.2009
Jā, par tām somiņām skanēja smieklīgi. Es te nesen uz atlaidēm nopirku ādas somiņu par 150 eur. Nu lai atmet Fiļs viņai 300 eur 😀
28.02.2026 05:27 |

Reitings 3653
Reģ: 11.04.2023
Castorella @ 28.02.2026 00:23
Tie kastroļi jau arī nebija nekādi lielveikala trauki, labs vara katls maksā sp pustūkstoti un uz augšu

Ja katls maksājis pustūkstoti nedod attaisnojumu savākt... Ja tā dara, tad viņš ir vienā līmenī ar 1eiro vērtu šķīvju dalītājiem, lai vai kas viņa naudas kontā atrastos...
28.02.2026 07:17 |

Reitings 15
Reģ: 13.08.2024
Parasti nemēdzu komentēt, BET , kristīne, ja tu šo lasi.. (apzināti kristīne ne Kristīne). Tev šķiet, ka Tu roc bedri Oļegam, publiski apkaunojot cilvēku savos soc. tīklos, bet patiesībā bedre jau tika izraksta Tev pašai.. Tu to šobrīd dari lieliski un bedre top dziļāka ar katru Tavu storiju.
Kad beigsies šīs attiecības, kas noteikti beigsies, maz ticams, ka kāds cienošs vīrietis Tevi gribēs precēt. Turīgi un saprātīgi vīrieši no šādām sievietēm kā Tu- bēg pa gabalu.
Tā vietā, lai klusībā pateiktos par to, kas piedzīvots un par to, cik daudz Tu redzēji pasauli, esot attiecībās, Tu lej samazgas uz cilvēku PUBLISKI, kas noteikti NE Oļegam liek izskatīties slikti.. Tas tikai un vienīgi met ēnu uz Tevi pašu.. Tagad un nākotnē. Izteikumi par to, cik pēkšņi Tev žēl Santa.. nu kā cilvēks tik daudz reizes var iet pretrunā ar sevi? Atceries, ka zeme ir apaļa. What goes around -comes around
28.02.2026 08:21 |

Reitings 255
Reģ: 23.05.2023
Fascinē, ka Jeļa kā sabojājusies plate visu laiku "es- dvēsele", vēl liek tās feikās ziņas, ka Nurmuiža bez viņas nebūs tas utt. Ko viņa ar to grib panākt? Tas , vai nekas, bet Nurmuiža ir Oļega īpašums un viņš būs tas, kas tur noteiks dvēseles kārtību.
Arī tie murgi par sāpīgās vietas atrašanu, nu piedodiet man, katra šķiršanās pat paša gribēta nes līdzi zaudējumus, kurus varbūt nemaz negribētos, tas tak ir jāsaprot, reizēm tu pzaudē draugus, reizēm fantastisku vīra māti, citreiz kādas materiālas lietas. Viņai tiešām likās, ka var izšķirties, bet Oļegs pret viņu turpina izturēties tieši tāpat kā, kad bija kopā? Es vienkāŗši nesaprotu, cilvēkam it kā pāri 30, bet domāšana kaut kur 16 apstājusies. Galu galā cilvēks vispār nav sapratis ar ko bijis kopā 90.to biznesmeņi ir īpašā suga, tur bija jābūt ļoti cietam, veiklam un pat nežēlīgam, lai izsistos, bet viņai reāli liekas, ka viņš ir kaut kāds pamuļķa onkuliņš, ko var maniplēt instagramā. Reāli- viņai šis viss ļoti bēdīgi beigsies un lielos vilcienos bedri viņa sev izraks pati.
28.02.2026 08:30 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits