Fascinē, ka Jeļa kā sabojājusies plate visu laiku "es- dvēsele", vēl liek tās feikās ziņas, ka Nurmuiža bez viņas nebūs tas utt. Ko viņa ar to grib panākt? Tas , vai nekas, bet Nurmuiža ir Oļega īpašums un viņš būs tas, kas tur noteiks dvēseles kārtību.
Arī tie murgi par sāpīgās vietas atrašanu, nu piedodiet man, katra šķiršanās pat paša gribēta nes līdzi zaudējumus, kurus varbūt nemaz negribētos, tas tak ir jāsaprot, reizēm tu pzaudē draugus, reizēm fantastisku vīra māti, citreiz kādas materiālas lietas. Viņai tiešām likās, ka var izšķirties, bet Oļegs pret viņu turpina izturēties tieši tāpat kā, kad bija kopā? Es vienkāŗši nesaprotu, cilvēkam it kā pāri 30, bet domāšana kaut kur 16 apstājusies. Galu galā cilvēks vispār nav sapratis ar ko bijis kopā 90.to biznesmeņi ir īpašā suga, tur bija jābūt ļoti cietam, veiklam un pat nežēlīgam, lai izsistos, bet viņai reāli liekas, ka viņš ir kaut kāds pamuļķa onkuliņš, ko var maniplēt instagramā. Reāli- viņai šis viss ļoti bēdīgi beigsies un lielos vilcienos bedri viņa sev izraks pati.