blacke @ 05.02.2021 17:44
ak jel, tik labs un precīzs salīdzinājums :D
to arī pamanīju, vins zobus ar kapēm taisno?core @ 05.02.2021 21:41Jap. :DUn tie, kas seko viņam zina kādi zobi viņam bija pirms tam un pagājis salīdzinoši īss laiks un tagad jau tik taisni:o elīna varēja ņemt piemēru :D :D
CariDee @ 06.02.2021 02:17Šodien noskatījos visas 4 ģimene burkā sērijas un patika gan Saulietes ģimene, gan. Naura ( lai gan Nauris iepriekš nepatika). Bet kkā neaizgāja trešā ģimene, jo likās ka nolika tur tēti. Ka vīņš pārāk maz uzmanības velta ģimenei...
bet šie sieva pati ar viņu sataisa tik daudz bērnus, un gan jau prasa ikdienā naudu viņam ģimenes uzturēšanai un tagad nav labi ka vīrs pavada laiku darbā + ēst taisa un tad vēl par maz laika velta ģimenei ? un vēl sūdzas kko par laulības gredzenu. Būtu priecājusies ka viņai tāds vispār ir!!!
Shayk @ 06.02.2021 12:01Es nesaprotu, kapec vinas no NL nevar pareikt cik apmeram menesi pelna. Pateica kaut kadas tur summas, cik sakuma pelnija. 5 ciparu summu it ka tagad pelnot menesi.
SantaD @ 06.02.2021 13:45Varbūt kāda jau ir atradusi ar ko Indras Salcevičas Kaspars tagad ir kopā? Visu laiku liek storijus, ka vakariņas divatā, bet pašu netago. Detektīves, lūdzu pastāstiet man! ?
blacke @ 06.02.2021 13:51
Es nezinu vai tas ir šis gadījums, bet es zinu cilvēkus kuriem patīk storijos nolikt divas vīna glāzes, lai visi domātu,ka ir it kā ar kādu divatā, bet beigās viens pats vien izdzer savas abas glāzes :D