nekur neesmu minējusi, ka vēlos kkur piedalīties 😊 intereses pēc pajautaju vai tā ir kā runā .Man pat nebūtu laika lai cilvēkiem uzbāztos un teiktu, ka lai pērk no manis kko vai sēdēt ig un stulbi reklamētmiegainaa @ 05.02.2021 01:48Silla - droši! Vismaz tagad zināsi, vai gribi vai nē piedalīties viņu "tīkla mārketingā" :D
Silla @ 05.02.2021 01:47Par nl vēl , ja jau pieskāros tai tēmai, interesē kāpēc tās “apaļās” sieviete dzerot tos visus pulverīšus nekas nemainās.kādas bija tādas ir. Bildes arī ar tievēšanām visas ņem vienas un tās pašas bildes ? bezmazvai es ielikšu bildi no 2020.gada kur esmu nokritusies svarā un Tu vai Tu to pārpublicē sava storijā ar tekstu cik lieliski rezultāti
ak tad tāpēc nl čiepas katru dienu liek storijus arī , kad ir nodarbības kaut kādas video zvanaGoodForYou @ 05.02.2021 12:07Man māsa pirms pāris gadiem arī izplatīja kosmētiku, kas bija piramīda, bet viņa, protams, to neatzina. Nedzīvo LV, tā kā jūs nezināsiet, šeit tādu brendu neesmu dzirdējusi. Tas ir tiešām tā, ka viss atkarīgs no tā, cik tev daudz paziņu un cik vari ap sevi radīt to sajūtu, ka tev grib sekot sociālos tīklos utt. Viņiem arī bija tur kaut kādas apmācības, tika stāstīts, ka katru dienu jāliek kāda bilde ar sevi, savu ģimeni, brīvā laika pavadīšanu - nevar veidot tikai uz reklāmām balstītu kontu, cilvēkiem jābūt saiknei ar tevi, jāstāsta par savu ģimeni, jārada laimīgs piemērs. Tika stāstīts, kādos laikos jāliek materiāli, lai labāk sasniegtu auditoriju utt. Ja neesi tāds cilvēks, kas grib katru dienu likt bildes sociālos tīklos, un reāli dzīvot tajos, atbildot laipni uz vēstulēm, taisot mītingus, čatus utt, tad šādi darbi tiešām nav piemēroti. Māsai sanāca nopelnīt normālu tās valsts algu, bet viņa tiešām bija ļoti aktīva. Pēc tam gan pārtrauca, citas prioritātes bija.
Shayk @ 05.02.2021 12:35Man liekas, tiesi tagad vinas tur NL (a) berze rokas, jo daudzas bus ieinteresetas del pandemijas.
* pēc slikti gulētas nakts.Bellatresa @ 05.02.2021 14:06Kāda no jums te ir mēģinājusi NL drainus un pačus?? Es nekad neko tādu neesmu mēģinājusi un tādi maisiņi zem acīm nekad nav bijuši, pat pēc slikti gulētàm naktī.