Gobzems ir ka čivauva krūmos,kas kvankšķ,kvankšķ un tad pienāk lielais suns un kvankšķim pilnas bikses. Ja atbildētu par saviem vārdiem,neslēptos no visiem,viņš kā anonīmo komentāru rakstītājs😁vnk cik viņam gadi,ja piesienas Endziņa un Sindijas vannas ūdens daudzumam🙈😂un viņš kā jurists esot pilnīgs sūds,par viņu ierēcot tiesas sēdēs viņš pat nemākot juridiski pareizi dokumentus noformulēt,nu riktîgs kvankšķis, bet viņam kā Didrai sekotāji daudz,bet lielākajai daļai viņš besī un par viņu ieņirdz, Bet nu negribas vēl atsekot,nez cik tālu vēl ies.Džinga @ 18.02.2026 12:33
Modris vismaz par to naudu atpūšās, Gobzis nodirš un apmelo cilvēkus :D
Nākusi no turīgas ģimenes. Vīra navRudzuzāle @ 18.02.2026 21:38Nesen piesekoju Evelīna Ķimene. Kas viņa ir? Loccitane īpašniece? Dzīvo klusajā centrā, cik noprotu pēc storijiem, un pērk visu, un nežēlo naudu, vai arī es varu uztaisīt savu kosmetikas brandu un tā dzivot? ??❤️
Kas ir viņas vīrs? Ja ir ?
Tieši viņas dzīvesveida dēļ, kad nauda tiek šķiesta pa labi un pa kreisi, Loccitane kosmētiku nemaz negribas pirkt, jo rodas iespaids, ka tā ir ļoti pārcenotaRudzuzāle @ 18.02.2026 21:38Nesen piesekoju Evelīna Ķimene. Kas viņa ir? Loccitane īpašniece? Dzīvo klusajā centrā, cik noprotu pēc storijiem, un pērk visu, un nežēlo naudu, vai arī es varu uztaisīt savu kosmetikas brandu un tā dzivot? ??❤️
haha izvilkusi vecos Oļega maisiņus 😁Ariete @ 18.02.2026 20:09Zinot jelinsku, nemaz nebrīnos ka pati tur salikusi tukšas kastes vai nopirkusi kvalitatīvus fake. ? Viņa taču ir tupa un gatava uz visu lai izskatītos kruta.
CoCoBoom @ 18.02.2026 22:35Jelinskas apmātās,Jums nepietiek?Katram teikumam,vai bildei tiek meklēts "sprungulis" bāc cik var,kā te ienāk,tā Jelinska.Tak nomierinaties!No malas un neiesaistoties tajā balagānā,sajūta,ka apsēstība,te kaut kāda.Tak dzīvo savu dzīvi!Citas tēmas nav?
VissIrSlikti @ 18.02.2026 22:00Tieši viņas dzīvesveida dēļ, kad nauda tiek šķiesta pa labi un pa kreisi, Loccitane kosmētiku nemaz negribas pirkt, jo rodas iespaids, ka tā ir ļoti pārcenota
Dovana @ 18.02.2026 22:54Gobzis ielicis, ka burkas Janiševam lieta ierosināta.
CoCoBoom @ 18.02.2026 23:14OK!Pie šī komentāra iespējams mētāties ar īkšķīšiem.Kurai no Jums šī tēma par Jelinsku šķiet pārmērīgi parvilcināta un vilkta garumā,itsevišķi,ja sāk iesākta kāda jauna interesanta tēma starpā ir -"Jelinska nomainījusi zobupast?Par ko tas varētu liecināt:o Vai arī mani interesē viss par viņu esmu gatava par to vien runāt.Īkšķīšu skaits pasaka visu.
Rudzuzāle @ 18.02.2026 21:38Nesen piesekoju Evelīna Ķimene. Kas viņa ir? Loccitane īpašniece? Dzīvo klusajā centrā, cik noprotu pēc storijiem, un pērk visu, un nežēlo naudu, vai arī es varu uztaisīt savu kosmetikas brandu un tā dzivot? ??❤️