117453 @ 04.02.2021 23:10Danenbergsones story šodienas. Ak jeziņ, liekas viņa ar tādu naidu skaidro ka nav Ali Expres baloni. 5 storijos kaut ko taisnojas un pati cepas, vispār nemāk uzņemt kritiku. Uzreiz ir janozaaka, kaut kadi random komentētaji, neko labu jau tas par viņu neliecina. Fu
truedeee @ 05.02.2021 00:39Ko Sauliete pirms NL darija? kur stradaja?
tīri intereses pēc pajautāju, jo sauliete jau pateica ka 5 ciparu summa sanāk 👍🏼😊 tad nodomāju cik ļoti Tev jāstrādā lai tur nonāktu , nu nav jau brīnums, ka visas baigi cenšas ig reklamēt tos nl 😊 bet ka ar tam kvalifikācijām, to neizprotumiegainaa @ 05.02.2021 01:15Silla - ar piramīdām var nopelnīt tikai tad, ja esi augšgalā, jo visi no tevis pērk. Ja esi apakšā, nu nekas nesanāks.
kas tas ir par video? Tikko atcerējos ka man tak kaut kad rakstīja viena meitene no NL un teica lai reģistrējos utt, jo pamanīja ka es Ikpalaikam skatos viņas storijus kaut vai nesekoju un ļoti uzbāzīgi prasīja lai reģistrējos , lai pamēģinu😂miegainaa @ 05.02.2021 01:24Silla - zem Saulietes noteikti ir daudz cilvēku. Un daudz cilvēku vēl zem tiem cilvēkiem un kaut kāds % atkrīt, protams, arī Saulietei no katra pirkuma. Darba tik vien, cik cilvēkus iesaistīt un pārliecināt, ka viņiem izdosies zem tevis pārdot. Tad vēl un vēl. Īsāk sakot, ja esi pirmā draugu lokā, ir vērts, taču tāpat riskanti. Ja saproti krievu valodu, ir viens čalis Youtube, kurš iefiltrējās visādos darbos un tad rāda realitāti, viens video ir tieši par NL
Silla @ 05.02.2021 01:19tīri intereses pēc pajautāju, jo sauliete jau pateica ka 5 ciparu summa sanāk ??? tad nodomāju cik ļoti Tev jāstrādā lai tur nonāktu , nu nav jau brīnums, ka visas baigi cenšas ig reklamēt tos nl ? bet ka ar tam kvalifikācijām, to neizprotu
Silla @ 05.02.2021 01:32kas tas ir par video? Tikko atcerējos ka man tak kaut kad rakstīja viena meitene no NL un teica lai reģistrējos utt, jo pamanīja ka es Ikpalaikam skatos viņas storijus kaut vai nesekoju un ļoti uzbāzīgi prasīja lai reģistrējos , lai pamēģinu?
Silla @ 05.02.2021 01:32kas tas ir par video? Tikko atcerējos ka man tak kaut kad rakstīja viena meitene no NL un teica lai reģistrējos utt, jo pamanīja ka es Ikpalaikam skatos viņas storijus kaut vai nesekoju un ļoti uzbāzīgi prasīja lai reģistrējos , lai pamēģinu?
man ar vienu dienu viņa uzrakstīja kkadu garu tekstu vai velos pamēģināt NL , jo esot viņas aptauja ig uzspiedusi ka gribu kko zinat par NL un es skaidri zināju , ka es neko nevarēju uzspiest , kaut vai netisam , jo tajā diena neskatījos storijus 😁 biju mazā šokā, nolaikoju ziņu un viss 🤣👍🏼C00L Dzipsy @ 05.02.2021 01:35
Es sekoju Vucēnai, līdz brīdim, kad viņa man sāka sūtīt, lai iesaistos NL, utt. Uztakstīju, lai netraucē mani ar saviem piedāvājumiem. Viņa mani uzreiz nobloķēja. ?
oo nezināju par tādiem nl video 👍🏼 Noskatîšos 👍🏼miegainaa @ 05.02.2021 01:37Silla - rekur krievu valodā. Izskaidrots arī viss par Mersedesiem, kuri tiek solīti un tā. Man patika, lielu daļu jau zināju, taču tāpat interesanti noskatīties bija.
https://www.youtube.com/watch?v=LV1n-kncgp0&t=1119s
miegainaa @ 05.02.2021 01:38C00L Dzipsy ielika video no tā paša kanālu, taču citu, bet nu princips jau tām visām piramīdām viens un tas pats.