guccibabe @ 01.02.2026 01:31Patiesībā to, kā viss ir bijis, var zināt tikai tieši iesaistītās personas. Personīgi man Tavi norādītie linki nesniedz pārliecinošu informāciju. Savukārt visi failos minētie cilvēki, izņemot cietušos, šajā kontekstā ir uzskatāmi par līdzdalībniekiem.
Šis bija domāts Gizem komentāram?
GlorijaGrevcova @ 01.02.2026 08:34Tas Gobzems galvu iespiedis durvīs. Jau cik profilus nopublicējis, pēc tam - ai, laikam tā nebija. Jums pašām patiktu, ka vārda vai foto līdzības dēļ tas lohs nopublicētu jūsu datus, to izlasītu jūsu bērni, māte, vīramāte, tante, kaimiņiene, un nu tik sāktos tracis, ka “anniņa” bij mauka, ka laikam nebija, to jau neviens vairs neizlasītu. Un tik diedelē piķi kā tuneļa ubags, es tur neredzu neko tādu, ko google un sociālajos tīklos nevarētu atrast, ja kādam interesē. Strādāt būtu vilcies, skumji, ka vecis pusmūžā ubago. Vismaz kaut ko jēdzīgu publicētu, mani, piemēram neinteresē, ar ko un kā pieauguši cilvēki drāžas. Savukārt info par nolaupītām vai piespiestām nepilngadīgajām viņa garadarbos neredzu.
Jā, es atceros, ka viņa bija precējusies ar to amerikāņu biznesmeni Adam Hock, kas varētu būt viņa tēvs pēc gadiem. Man tā izskstījās vistīrākā aprēķina laulība. Cik zinu, tam vecim arī pārējās bija gados ļoti jaunas modeles. Tā nu Ginta veidoja karjeru, kā mācēja. Bet jāatzīst, ka bez attiecīgiem sakariem un protežē to ir diezgan neiespējami izdarīt. Toties bija spoža karjera un tagad var dzīvot kā pašai tīk.leldinjaaa @ 31.01.2026 22:10Par Gintu tā divējādi - viņas laulība ar to Adam Hock jau bija aizdomīga.
Bet nu kosmoss, kāds zirnekļa tīkls tas viss.
guccibabe @ 01.02.2026 01:31Patiesībā to, kā viss ir bijis, var zināt tikai tieši iesaistītās personas. Personīgi man Tavi norādītie linki nesniedz pārliecinošu informāciju. Savukārt visi failos minētie cilvēki, izņemot cietušos, šajā kontekstā ir uzskatāmi par līdzdalībniekiem.
Šis bija domāts Gizem komentāram?
Dizzy @ 31.01.2026 11:44Anetes prognozes jau piepildījās? Ne tikai ārste, bet arī politoloģe!?https://failiem.lv/u/525qegzhkz
Sundance @ 01.02.2026 10:41Tieši tā- visas šokējas par Gintu,bet varbūt neatceras vai bija pārāk jaunas laikos,kad Ginta bija portālos zem elkoņa savam krieeeeetni vecākajam vīram, diez vai aiz milzu mīlestības, ja jau par šo savu dzīves chapter nekad nav īsti runājusi.
iesūdzēs Ginta pamuļķi par neslavas celšanu, tad ar ubagošanu vairs nepietiks😬GlorijaGrevcova @ 01.02.2026 08:34Tas Gobzems galvu iespiedis durvīs. Jau cik profilus nopublicējis, pēc tam - ai, laikam tā nebija. Jums pašām patiktu, ka vārda vai foto līdzības dēļ tas lohs nopublicētu jūsu datus, to izlasītu jūsu bērni, māte, vīramāte, tante, kaimiņiene, un nu tik sāktos tracis, ka “anniņa” bij mauka, ka laikam nebija, to jau neviens vairs neizlasītu. Un tik diedelē piķi kā tuneļa ubags, es tur neredzu neko tādu, ko google un sociālajos tīklos nevarētu atrast, ja kādam interesē. Strādāt būtu vilcies, skumji, ka vecis pusmūžā ubago. Vismaz kaut ko jēdzīgu publicētu, mani, piemēram neinteresē, ar ko un kā pieauguši cilvēki drāžas. Savukārt info par nolaupītām vai piespiestām nepilngadīgajām viņa garadarbos neredzu.
Epstīna mekletājā var visādus Latvian’s vārdus iemest paskatīties. Man sanāca ar Liga, Marta, KarlinaLaw9 @ 01.02.2026 11:00Kam pieejams tviteris- tur Epstīna kontekstā Hi Ragana Laura aprakstījusi tādu Lāsmu Kuhtarsku.
Visvairāk atrodama Lana Zakocela. Daudzus, daudzus gadus bijusi viņa gultas biedrene, sākuši tikties ap 2010 gadu, vismaz 2 gadu garumā, tad aprecējusies ar citu, pēc tam šķīrusies un 2017 gadā atkal tikušies .. Gintas draudzene, starpcituVegas @ 01.02.2026 14:20Epstīna mekletājā var visādus Latvian’s vārdus iemest paskatīties. Man sanāca ar Liga, Marta, Karlina