Grenarda @ 28.01.2021 11:23
Pavisam nejauši uzgāju Evelīnas kontu (iepriekš nekad nebiju viņu redzējusi), un jūs variet man, lūdzu, paskaidrot, ar ko tieši viņa kļuvusi pamanāma, un kāpēc viņai pieseko? Kas viņa ir?
Man viņa asociējas ar 15-16 gadīgo tīni, ar japāņu multfilmu varoņiem, kas skraida apkārt ar 2 astītēm, zobenu un īsiem svārciņiem. Izskata ziņā parasta pusaudze, skolā tādu nemaz nepamanītu. Pavisam neasociējas ar tipiskajām, bagātajām ietekmelēm. Un tie zilie mati vecākajās bildēs izskatās drausmīgi. 2000.gada emo meiteņu stils.
WTF, kur ir bijis robs, ka viņai cilvēki sāka piesekot???
Es nespēju vairs izsekot šai (un Butterfly) diskusijai, tāpēc lasu ar kavēšanos un gribu ielikt savas 5 kapeikas par tēmu, kas varbūt jau aizvērta. :D
Kā jau citas teica, YT Evelīna ir jau ļoti sen, tāpēc sekotāji salasījušies pa šiem visiem gadiem. Tieši ar ko piesaista, nemācēšu pateikt. Es reizēm arī noskatos viņas video. Agrāk man viņa tā īsti nepatika, bet pēc Kiviča (stulbā) raidījuma pavisam mainījies viedoklis. Likās ļoti sakarīga. Tādu cilvēku dēļ kā tu, Grenarda, Evelīnai bija grūti skolas gadi, pārgāja uz tālmācību, jo vairs nevarēja izturēt klasesbiedru apsmiešanu gan sava stila, gan YT video dēļ. Soo, es ceru, ka tu tagad jūties par sevi lepna. :)
.
Runājot par mašīnu - nezinu, laikam te visas baigās bagātnieces savākušās. Neteiktu, ka mēs ar draugu esam super bagāti, bet nedzīvojam arī no algas līdz algai, un tomēr uzskatu, ka mašīnu pa tiem pašiem 25k atļauties nevarētu. Nu, teorētiski naudas pietiktu, lai maksātu kredītu, arī pāri paliktu, ja neko papildus nepirktu (tikai maksātu rēķinus un pirktu ēdienu, lietu degvielu), bet pirkums būtu stulbs. Tā ka - malacis Evelīna, ka savā vecumā spēj atļauties nopirkt šādu mašīnu, kaut vai kredītā.