Džinga @ 19.01.2026 10:53
Nu diez vai kāds pa kluso brauc uz svingeru ballīti ar logo apdrukātu firmas auto. :D
Prātiņ nāc mājās, cilvēki ir tiesīgi uz privāto dzīvi. Nu tur 1 no tiem 15 krāpj sievu, tāpēc arī visus pārējos jāpublicē?
selestine @ 19.01.2026 11:47skatos,ka Modris uz menesi brauks prom un pardomas ko darit talak dzive.Liekas,ka vins tos laukus pardos...bet nez vai kads pirks,kad tur balkus ta traka vecene
mans minējums - ne tikai suņu nāve, bet visa tā situācija ar policiju, dumjajiem kaimiņiem, visu to publisko drāmu un pārējo paņem no cilvēka emocionālus spēkus un, iespējams, tas viss vienkārši kopumā sakrājies cilvēkam un ir par daudz.smūtijs @ 19.01.2026 12:03
Viņam izskatās, ka ir kaut kādas mentālās problēmas. Jā, ir smagi, kad nomirst tev mīļi mājdzīvnieki un diemžēl šausmīgā nāvē, bet dēļ tā vairākus mēnešus no vietas raudāt sociālajos tīklos? Tas nav ok, ka dēļ šī cilvēks apstādina savu dzīvi.
Mangosaldejums @ 19.01.2026 17:49mans minējums - ne tikai suņu nāve, bet visa tā situācija ar policiju, dumjajiem kaimiņiem, visu to publisko drāmu un pārējo paņem no cilvēka emocionālus spēkus un, iespējams, tas viss vienkārši kopumā sakrājies cilvēkam un ir par daudz.
Man vienalga kā viņi tur ierodās, bet es kā ģimenes cilvēks tādus draugus un draudzenes savā mājā nevēlētos ielaist kur nu vēl trakāk ja kāds atvestulottinja @ 19.01.2026 09:55parasti svingeri ierodas pa pāriem. Tātad ar sievu vai draudzeni.
Ceriņš tak svingoja, diez ko klusi viņš to nedarīja. Vai tad viņš Leldi līdzi ņēma?Džinga @ 19.01.2026 10:53
Nu diez vai kāds pa kluso brauc uz svingeru ballīti ar logo apdrukātu firmas auto. :D
Prātiņ nāc mājās, cilvēki ir tiesīgi uz privāto dzīvi. Nu tur 1 no tiem 15 krāpj sievu, tāpēc arī visus pārējos jāpublicē?
Dovana @ 20.01.2026 00:19Ceriņš tak svingoja, diez ko klusi viņš to nedarīja. Vai tad viņš Leldi līdzi ņēma?
lottinja @ 19.01.2026 09:55parasti svingeri ierodas pa pāriem. Tātad ar sievu vai draudzeni.
Magnolija @ 20.01.2026 08:40Tomēr Jelinska, kura vairākus gadus sekmīgi organizēja pasākumus Nurmuižā un gribēja to darīt arī turpmāk, ir sarūgtināta par Oļega lēmumu šo sadarbību pātraukt: «Diemžēl vairs neturpināšu darbu sevis radītajā projektā. Ļoti žēl, jo visu uzbūvēju no nulles – sākot no logo un e-pasta, beidzot ar komandu un klientu bāzi. Man tā visa ļoti pietrūks. Joprojām gan par to notiek diskusijas, tādēļ savas pēdējās darba dienas datumu pateikt nevaru. Vēl palīdzēšu sarīkot Valentīndienas vakariņas, kādu laiku pastrādāšu, jo man ir daudz pienākumu, par kuriem esmu atbildīga.»
Viņa gan ir pārliecināta, ka atradīs pielietojumu saviem talantiem citur. «Man ir daudz ideju, ko darīt, un man daudz kas padodas. Noteikti būs dažādi citi projekti, idejas un piedāvājumi
Dovana @ 20.01.2026 00:19Ceriņš tak svingoja, diez ko klusi viņš to nedarīja. Vai tad viņš Leldi līdzi ņēma?
Loģiski ka izmeta ārā nav ko dirst virsū muižas īpašniekam. Psihā piebrēc visus soc tīklus un žurnālus. Izvicina visas apenes .akul12 @ 20.01.2026 08:54Ko tad cerēja, ka mākslīgi radītā darba vieta ar nesamērīgi lielu atalgojumu tikai sagadīšanās, nevis dēļ draudzenes statusa.
Draudzība beidzas, darba nav... viss tik vienkārši!
neviens jēdzīgs DD darbā tādu apeņu vicinātāju neņems. Muļķe sēdētu blakus Fiļam un muti turētu.Kamēr bērni vismaz sāk studēt. Sāktu krāt naudu dzīvoklim ko nopirkt.Nevis sapērk sūda somiņas un tagad īrētā koka būcenī jādzīvo. Pilnīga aita..Magnolija @ 20.01.2026 08:40Tomēr Jelinska, kura vairākus gadus sekmīgi organizēja pasākumus Nurmuižā un gribēja to darīt arī turpmāk, ir sarūgtināta par Oļega lēmumu šo sadarbību pātraukt: «Diemžēl vairs neturpināšu darbu sevis radītajā projektā. Ļoti žēl, jo visu uzbūvēju no nulles – sākot no logo un e-pasta, beidzot ar komandu un klientu bāzi. Man tā visa ļoti pietrūks. Joprojām gan par to notiek diskusijas, tādēļ savas pēdējās darba dienas datumu pateikt nevaru. Vēl palīdzēšu sarīkot Valentīndienas vakariņas, kādu laiku pastrādāšu, jo man ir daudz pienākumu, par kuriem esmu atbildīga.»
Viņa gan ir pārliecināta, ka atradīs pielietojumu saviem talantiem citur. «Man ir daudz ideju, ko darīt, un man daudz kas padodas. Noteikti būs dažādi citi projekti, idejas un piedāvājumi
Nav jau obligāti sieva jāņem, gan jau šim netrūka kompānijasDovana @ 20.01.2026 00:19Ceriņš tak svingoja, diez ko klusi viņš to nedarīja. Vai tad viņš Leldi līdzi ņēma?