Ja sieva aizgāja ar diviem maziem bērniem, tad nekas labs tur nav. Parasti no labiem vīriešiem neaiziet.qwe @ 06.12.2025 15:31Visdrīzāk tas Zabirko nekad nav bijis izdzēsies no tā tindera .. kaut kāds glums tips izskatās
Ariete @ 06.12.2025 15:19Adriana jauna, protams, vēl daudz ko mācīties.
Bet tas Oļegs arī nav stabils. Izskatās pēc pusmūža krīzes skarta vīreļa uzvedības.
Atvelk jaunu meiteni ar bērnu uz Latviju, aizskrien uz žurnālu, solot skaistu mīlasstāstu un balstīt Adrianu. Vēl tikko bija ceļojums uz Lietuvu un pēkšņi jau Tinderī.
Tagad Gobzemam raksta cik apskaužama ir viņa dzīve un kaut kādus dīvainus palagus.
Viņa suņa vietā meitai varētu lūpu balzāmu nopirkt. Bildēs var redzēt, ka visas lūpas izžuvušasNastja32 @ 06.12.2025 14:54Atkal Anete tāda liekule (nav jau pārsteigums) - mudina cilvēkus ņemt no patversmes viņas vecāku (radinieku?) suni, kamēr pati gatavojas pirkt trešo šķirnes suni. Viss ok, man arī šķirnes suņi patīk, bet tāpēc es neizliekos, ka man baigi rūpētu patversmes suņi. Practise what you preach!
Mi mi @ 06.12.2025 17:13Jesus marija, vai tiešām kāds tic jerjomina pasakām? ? tāds biznesmenis ....bagātnieks...utt. Muģila vnk ??? šiziks pilnīgākais!
loija @ 06.12.2025 17:31
Adrianai vajag palīdzību nevis ņirgāšanos par viņu. Nopietna kaite. Te jau daudzas influenceres slīkst alkoholismā un kultivē burbuļu dzeršanu un vinčiku kā normu ikdienā. Jaunās saskatās un sačakarē savu dzīvi un uztveri par to.
LabaDabaDa @ 06.12.2025 18:05
Protams, ka vajag palīdzību. Bet viņai pašai to jāmeklē. Un ne jau nu internetā vai pie tādiem padzīvojušiem plēsējiem kā viņas bijušais.
nenobriedis prātsGizem @ 06.12.2025 18:41
Kamēr viņa nesakārtos pati sevi un visu savu būtību vērsīs uz vīrieti - glābēju, tad pie katrām izjukušajām attiecībām arvien vairāk slīks bezdibenī, meklēs mierinājumu atkarībās un visādos pesteļos, eņģeļos utml.
Skaidrs, ka viņai tas vīrs krāpējs nodarīja milzīgu traumu, iepriekš bija pozitīva, laimīga, ticēja mīlestībai un ģimenei. Noteikti arī tāpēc tik ātrs svara pieaugums, ēšanas problēmas + alko, lai aizmirstos. Sagrauta pašapziņa - pilnīgi bezjēdzīgie ķermeņa uzlabojumi. Nezinu, nu man žēl meitenes, kā visādi kretīni sačakarē tādas jaunas, simpātiskas, maigas, naivas būtnes..
tieši tā. Tas parāda, ka nopietnos atkarības apmērus pat nenojaušs un sliktākajā gadījumā pat neatzīst. Nodzīvot 1-2 mēnešus skaidrā, nenozīmē stbrīvotiee no stkarības.Ieva12345 @ 06.12.2025 07:51
Visvairāk patīk šī frāze: “ Bet nu jau tas beidzās un es lepojos ar sevi, ka tiku tam pāri.”
Kam viņa ir tikusi pāri? Pirms mēneša vēl dzēra un avāriju uztaisīja. Alkoholismu nevar tā izārstēt, vienā nedēļā, ja tā jau ir atkarība. Tas ir ilgs, mērķtiecīgs darbs ar sevi. Tas nav iespējams, šodien esmu dzērāja un rīt vairs nebūšu.
parādi, lūdzu, kur ar rokām adīts Latvijā džemperis no mohēras maksā lētāk? 😁Dita.D @ 06.12.2025 22:19Es atvainojos, bet Maritas Dinsbergas adītie džemperi pa 100€???
Pirmkārt tā ir lētākā mohēra. 150grami dzijas izmaksa 30€
Otrkart tie džemperi ir adīti bez jebkādas konstrukcijas. Jebkura, kas māk adit netamborēs kopā savus džemperus.
Tādi paši un glītāki ar rokām adītie džemperi, kas ir adīti vienā konstrukcijā, citur maksā lētāk
Siredzho @ 06.12.2025 23:33parādi, lūdzu, kur ar rokām adīts Latvijā džemperis no mohēras maksā lētāk? ?