Grenarda @ 28.01.2021 11:23Pavisam nejauši uzgāju Evelīnas kontu (iepriekš nekad nebiju viņu redzējusi), un jūs variet man, lūdzu, paskaidrot, ar ko tieši viņa kļuvusi pamanāma, un kāpēc viņai pieseko? Kas viņa ir?
Man viņa asociējas ar 15-16 gadīgo tīni, ar japāņu multfilmu varoņiem, kas skraida apkārt ar 2 astītēm, zobenu un īsiem svārciņiem. Izskata ziņā parasta pusaudze, skolā tādu nemaz nepamanītu. Pavisam neasociējas ar tipiskajām, bagātajām ietekmelēm. Un tie zilie mati vecākajās bildēs izskatās drausmīgi. 2000.gada emo meiteņu stils.
WTF, kur ir bijis robs, ka viņai cilvēki sāka piesekot???
Piekūns @ 28.01.2021 10:45
Lētāk pat. Nesen skatījos konkrētās paaudzes GS modeļus, bija arī wesā balts zem 20k (~18, ja nemaldos). Tagad vairs nav ?
Līdz mājai tur tālu. Ja vēl tur kāds deal apaksā, tad nekas ārprātējs.
Grenarda @ 28.01.2021 12:19Tikko tieši izlasīju rakstu Delfos par Evelīnas auto. Godīgi sakot, palika bišku žēl tās meitenes, jo rakstā tik liels uzsvars tika liks uz to, ka auto ir "lietots", "iepriekšējās paaudzes auto", "tika ražots periodā no 2011. līdz 2015. gadam", "pieejami no 17 līdz 25 tūkstošiem", utt., kas tik ļoti metās acīs, ka Delfi redaktori gribēja "iedzelst" ar to, ka auto nav jauns. Muļķīgino viņu puses, kāda starpība, kādā stāvoklī ir auto, un vai tas ir jauns vai lietots. Tiešām kaut kāda rakņāšanās svešā apakšveļā sanāk :(
Tikko tieši izlasīju rakstu Delfos par Evelīnas auto. Godīgi sakot, palika bišku žēl tās meitenes, jo rakstā tik liels uzsvars tika liks uz to, ka auto ir "lietots", "iepriekšējās paaudzes auto", "tika ražots periodā no 2011. līdz 2015. gadam", "pieejami no 17 līdz 25 tūkstošiem", utt., kas tik ļoti metās acīs, ka Delfi redaktori gribēja "iedzelst" ar to, ka auto nav jauns. Muļķīgino viņu puses, kāda starpība, kādā stāvoklī ir auto, un vai tas ir jauns vai lietots. Tiešām kaut kāda rakņāšanās svešā apakšveļā sanāk
bet to pārklāju noņēma salonscore @ 28.01.2021 13:01Bet Evelīna jau arī to mašīnas pirkšanu tā pasniedza, kā pirktu nezin ko par miljonu ar visu pārklāja noraušanu :D
GhostGG @ 28.01.2021 12:52
Tas tāpēc, ka cilvēkiem, it sevišķi, stipri vecākiem par pašu Evelīnu nepatīk, ka jauni cilvēki pelna normālu naudu, viņuprāt, "neko nedarot". Tie, kas tik šausmīgi šausminās par viņas auto vienkārši skauž, tas arī viss. Man viņas saturs arī galīgi neuzrunā, nav vairs priekš mana vecuma, bet ticu, ka jaunāka auditorija uz to ļoti pavelkas un tas ir tikai normāli.
Sabiedrības Dāma @ 28.01.2021 11:14Tak beidzat apspriest Evelīnas leksusiņu, man ir prieks, ka savos jauniešu gados, spēja sakrāt šādam automobīlim , dažas jaunietes pat nevar sakrāt priekš jaunāka iphone, bet gudri nod*rš Evelīnas par to, ka iegādajas leksus, viņa to naudu jums ir nozagusi? ka ir jāapsriež, cik tā mašīna viņai izmaksāja?
Evelīna ir jauka un atklāta meitene, pati jau sāka dzīvot atsevišķi no vecākiem 16-17 gadu vecumā, pat dažas jaunietes pie vecākiem dzīvo līdz 20-30 gadiem. ??
Katz @ 28.01.2021 11:57
Piekūns ?? :D hi!?
Es tik to tā, nejauši te ieklīdu un redzēju, ka gandrīz vai baigā ažiotāža, ka auto teju pils vērtē. Normāls, komfortabls premium auto, ko principā jebkurš virs vidējā pelnošais var atļauties.
GhostGG @ 28.01.2021 13:43
Nesaki gan tā. Jāskatās jau ir uz to, par kādu vecumu grupu tiek runāts. Cik jaunieši Latvijā 20 gadu vecumā paši tādu var nopirkt? Es teiktu, ka ļoti maz. Nu es vismaz tā domāju, ka viņa to ir pati pirkusi, bez vecāku palīdzības.
sweetbalon @ 28.01.2021 10:18Arī, ja tā ir taisnība par to, ko teica. Tad liekas interesanti, cik daudz ir jāpārdod, lai varētu tā dzīvot. Jo vai tad šie pārdevēji šausmīgi "uzvārās"? Bet, vienalga kā, Karlīna ir forša un, lai viņai veicās! :)