Lupinlups @ 19.10.2025 00:27Sadauskas meita arī varavīksne. Vjek pilnīgi kā mode tur ārzemes liekas
akul12 @ 18.10.2025 21:34
Tulkojās, bet forumietes "crush" izmanto, tad kāpēc nevaru rakstīt "fame"
Džinga @ 19.10.2025 01:29
nu, ja mēs tā sīkumaini, tad crush angliski izklausās labāk kā latviešu analogs, fame gan ne
Dita.D @ 17.10.2025 23:08
Var redzēt, ka viņai pēcdzemdību depresija ir, bet negrib to atzīt. Par katru aizrādījumu vai komentāru sprakšķ un sprēgā pretī.
Un es vienmēr atcerēšos kā viņa “Zilonis studijā” teica, ka ir tik ļoti gatava bērnam, ka grūtības viņu nebiedē un nesagādās.
Siredzho @ 18.10.2025 19:36jūū, nošēroja un pateica, ka viņas uzslavas un pateicības nepieņem. Ka viņam liekas pretīgas un derdzas. Ja nemāk cieņpilni izteikties, tad lai labāk paklusē. Vēl viņai uzrakstīja, ka nepieņem viņas liekulīgo "pateicību".
protams, ka speciāli. Jo Alma ielika pateicību par Gobzemu un Gobzems ļoti pateicīga bija un tur daudz teksta veltīja. Bet Alma arī rīkoja to piketu ne tikai internetā, savā profilā paraudāja. Kamēr Agnese izvēlējas fotosesijas bildi un tad to garo tekstu 😁Profils2 @ 19.10.2025 08:46
Es nebrīnîtos ja viņa speciāli rakstīja to memuāru , pieminot Gobzi, izskatās ka daudzi grib noķert haipu uz to visu situāciju
Villanelle @ 19.10.2025 14:21Pilnīgi nagi niez, lai Gobzemam uzrakstītu par Martu Taurīti, kuras visa karjera veidota caur gultu. Visi viņas kursa biedri un ne tikai to zina.
Villanelle @ 19.10.2025 14:21Pilnīgi nagi niez, lai Gobzemam uzrakstītu par Martu Taurīti, kuras visa karjera veidota caur gultu. Visi viņas kursa biedri un ne tikai to zina.
Neliela protekcija varētu būt. Bet ja ķirurgs ir sū****, tad pat gulta neglābs.Villanelle @ 19.10.2025 14:21Pilnīgi nagi niez, lai Gobzemam uzrakstītu par Martu Taurīti, kuras visa karjera veidota caur gultu. Visi viņas kursa biedri un ne tikai to zina.
Siredzho @ 19.10.2025 15:47protams, ka speciāli. Jo Alma ielika pateicību par Gobzemu un Gobzems ļoti pateicīga bija un tur daudz teksta veltīja. Bet Alma arī rīkoja to piketu ne tikai internetā, savā profilā paraudāja. Kamēr Agnese izvēlējas fotosesijas bildi un tad to garo tekstu ?
Viņai jau noteikti gribētos pareklamēties 113tk diez gan īstu profilu auditorijai. Bet šitā izgāzās ?
Vēl vajadzēja Gobzemam nosūtīt, kā Agnese ar savu vīru ņirgājās un nenormāli dusmojās, kad viņu vecais suns netīšām kaut kur pieķēzīja aiz vecuma un slimības, ne aiz spīta. Baigi labi vairs neatceros, jo baigi viņai nekad neesmu sekojusi tai Agnesei, bet arī šeit tas tika apspriests.
Dovana @ 18.10.2025 22:28Izskatās, ka Fiļs tomēr pats pa IG saimniekot arī prot. Šodien Kuldīgā ir bijis, var būt kāds romantiskais randiņš?
GlorijaGrevcova @ 19.10.2025 21:58
Fiļs Kristīnes suņus staidzina. Kristīne Dubajā bij ar draudzeni, foto neatrādīja, lai vnk paņirgātos par sekotājiem. Vot i viss stāsts. Gobzems var paraudāt stūrī.
icebreath @ 19.10.2025 15:32Vai kāda ir piedalījusies tajos Trishas bombshell projektos? Viņai šobrīd iet pēdējās dienas, kad var pieteikties un es nevaru izdomāt, vai tie 100 eur ir tā vērti, varbūt kāda var padalīties pieredzē no iepriekšējiem projektiem? Trishai profilā visi slavē, bet es gribētu dzirdēt kādu reālu cilvēku no malas :) paldies
icebreath @ 19.10.2025 15:32Vai kāda ir piedalījusies tajos Trishas bombshell projektos? Viņai šobrīd iet pēdējās dienas, kad var pieteikties un es nevaru izdomāt, vai tie 100 eur ir tā vērti, varbūt kāda var padalīties pieredzē no iepriekšējiem projektiem? Trishai profilā visi slavē, bet es gribētu dzirdēt kādu reālu cilvēku no malas :) paldies
Nastja32 @ 20.10.2025 10:23Jeļai krūtis jau kā Didrihsonei. Cik reižu jau pārtaisītas..
Bumblebee123 @ 20.10.2025 03:33
Šoreiz tev nav taisnība. 100% ir ar savu mīļāko. Par viņas attiecībām ar Fiļu, skaidri redzams, ka tas ir tikai perfektais “Nurmuižas pils” PR, kurš nezinu cik ilgi tiks turpināts (laikam tik ilgi, kamēr būs ticētāji tam?). Viss taču ir skaidri redzams.