IetekMeļu tops

Reitings 38
Reģ: 23.12.2018
Nu meičukiņi ??? to kādai vajadzēja izdarīt! ?
Šeit par visām ieteklmelēm + un -
vegānēm, nevegānēm, resnām un sportistēm
28.10.2019 18:36 |

Reitings 1939
Reģ: 25.01.2023
IceCream @ 11.10.2025 22:58

Mana teorija ir, ka klaiņojoši suņi ir tikai debiloīdiem saimniekiem, kas nozīmē, ka tas suns arī ir tikpat dumjš un neaudzināts. Nu neiet tas kopā, ka stulbam saimniekam ir labi audzināts, dresēts suns.
Es gan neticu arī, kā te tagad raksta, ka 4 mēnešus vecs kucēns būtu "kaujas mašīna", kuru vajadzētu likvidēt. Vēl man nedaudz absurdi liekas, ka aicina izsaukt kaut kādus dzīvnieku ķērājus ar sedatīviem. Kur tu lauku čuhņā pie tādiem tiksi? No kurienes viņi brauks? Kamēr atbrauks sen jau visi svešie lopi būs apkosti, un suņi gabalā.
Ja vēl kādai ir jautājumi, iegūglējiet, kas notiek, kad suņi sākt trenkt aitas aplokā. Viss ganāmpulks var iet bojā.
Suņi prom, svētie influenceri Modri plikšķina acis un neko nezina.
A tu redzeji to bildi,ka bija ielikta tipa pirms nosaušanas tajā biedribas lapā.?Tā esot pēdejā foto.Abi kuceni izskatijās agresīvi,asinim noklāti,tikko noplukājuši stirnu?!Un ltv ziņās komentārus no pašvaldības policijas un tās pašas biedrības?Tipa kautko ,zin ,neko nezin,nezin kurā momentā pieņemts lemums šaut,tad viņi velāk atbrauca,tad viņiem uzbruka,tad tā ,tad šitā.Un vienigā bilde no iespējamiem materialiem ir fotoshopēta bilde!Modrim iespējams, jā bija japadomā par papildus drošibu braucot prom no saimniecibas,bet tāpat.Nošāva gaišā dienas laikā Mammu ar diviem kucēniem! Velkautkā pieņemot, ka Boru nošāva pirmo, attaisnojot kā traki agresīvu suni.Bruno un Čipisļipis pārbijās un skrēja prom,un vēl divas reizes šaut apzināti mērķejot uz pārbijušiem kucēniem?!Jūs to vizuāli varat iedomāties? Man nav akmens,sirds vietā.Atvainojiet,ka nespēju atbalstīt suņu nošaušanu
12.10.2025 00:41 |

Patīk
Reitings 26112
Reģ: 09.12.2015
fifinators @ 11.10.2025 15:06

Organizācijai, kas sevi sauc par dzīvnieku glābšanas dienestu, ir dumji spriedelēt FB, kura dzīvnieka dzīvība ir bijusi svarīgāka, ja cilvēku darbības rezultātā ir 4 dzīvnieku līķi. Tā vietā jāpievēršas tam, ka ATKAL kaut kādi dalbajobi vienkārši ņem un šauj visu, kas pagadās.

Nope, jāpievēršas tam, ka ATKAL un ATKAL kaut kādi dalbajobi nav spējīgi nodrošināt, ka viņu agresīvie dzīvnieki neplanē pa svešām teritorijām!!!
......
Mums arī reiz bija situācija, kad radu sētā ieskrēja kaimiņa suns un gribēja uzbrukt bērnam, kas sēdēja smilšukastē, tēvs ar kāju aizspēra suni prom un būtu arī nositis, ja vajadzētu, lai aizstāvētu savu ģimeni. Kaimiņš tika brīdināts, ka nākamā reizē žēlastības nebūs. Un pilnīgi pareizi. Ikvienam ir tiesības justies droši savā sētā. Un punkts.
12.10.2025 00:44 |

Reitings 2694
Reģ: 19.05.2022
Man ir suņi, kuri mierīgi dzīvojās teritorijā ap māju, bet pa perimetru ir norobežojoša sēta, speciāli celta, lai suņiem nebūtu ne mazākā iespēja izlausties. Ir bijis gadījums, ka bērnu draugs atstāj vaļā vārtus un viens suns izgāja ārpusē, bet uzreiz telefonā signalizē, ka suns pametis teritoriju. Suņu uzturēšanā ir krietni materiāli jāueguldās, nevis nopērc suni un palaid pagalmā padzīvoties. Cik tādu sludinājumu nav bijis- no pagalma pazuda suns. Kā var pazust regulāri un masveidā? Kā arī ņem līdzi uz uguņošanu un pēc tam brīnās, ka suņuks ir pazudis.
Situācija šaušanu traģiska, bet suņi ir jāpieskata un jādara max viss, lai neklaiņotu un neapdraudētu citas dzīvas būtnes, cilvēkus ieskaitot.
Tam olupuisim jau nebija borderkolliji vai labradori, cik sapratu. Un tas arī ir svarīgi. Sargsuņi var pārvērsties par agresoriem.
BET, kurš tad ir Ķimenes Pupsis? Bļ_ nu kur var tā slēpt viņu? Adresi parādija, meitu skolas arī, visu sensitīvo drošības info par sevi publiski ir izklāstījusi, bet Pupsis slēpjās. Ja tas nebūs vismaz kāds Tom Hardy vai Jude Lowe, es būšu krietni vīlusies. Šito slēpšanu!
12.10.2025 00:48 |

Patīk
Reitings 26112
Reģ: 09.12.2015
..
12.10.2025 00:58 |

Reitings 1939
Reģ: 25.01.2023
Kenty @ 12.10.2025 00:41
A tu redzeji to bildi,ka bija ielikta tipa pirms nosaušanas tajā biedribas lapā.?Tā esot pēdejā foto.Abi kuceni izskatijās agresīvi,asinim noklāti,tikko noplukājuši stirnu?!Un ltv ziņās komentārus no pašvaldības policijas un tās pašas biedrības?Tipa kautko ,zin ,neko nezin,nezin kurā momentā pieņemts lemums šaut,tad viņi velāk atbrauca,tad viņiem uzbruka,tad tā ,tad šitā.Un vienigā bilde no iespējamiem materialiem ir fotoshopēta bilde!Modrim iespējams, jā bija japadomā par papildus drošibu braucot prom no saimniecibas,bet tāpat.Nošāva gaišā dienas laikā Mammu ar diviem kucēniem! Velkautkā pieņemot, ka Boru nošāva pirmo, attaisnojot kā traki agresīvu suni.Bruno un Čipisļipis pārbijās un skrēja prom,un vēl divas reizes šaut apzināti mērķejot uz pārbijušiem kucēniem?!Jūs to vizuāli varat iedomāties? Man nav akmens,sirds vietā.Atvainojiet,ka nespēju atbalstīt suņu nošaušanu
A un arī es esmu pusaudzu vecumā piedzivojusi divu mūsu suņu gandrīz vienlaicigu nāvi no dalbajoba kam bija bise,un kurš bija nezināms.Vienu suni nošava pie ķēdes,kas mums sargāja fermu,no lielā šāviena parbijās majas suns,kas bija pavadā izrāvas un atskaneja otrs šāviens,kanēr mēs skrējām viņam pakaļ arī viņš tika nošauts.Par ko?!Tāpēc ka kādam tika dota ieroču atļauja?!
12.10.2025 01:02 |

Reitings 29435
Reģ: 07.06.2022
Mathilde @ 12.10.2025 00:48
Man ir suņi, kuri mierīgi dzīvojās teritorijā ap māju, bet pa perimetru ir norobežojoša sēta, speciāli celta, lai suņiem nebūtu ne mazākā iespēja izlausties. Ir bijis gadījums, ka bērnu draugs atstāj vaļā vārtus un viens suns izgāja ārpusē, bet uzreiz telefonā signalizē, ka suns pametis teritoriju. Suņu uzturēšanā ir krietni materiāli jāueguldās, nevis nopērc suni un palaid pagalmā padzīvoties. Cik tādu sludinājumu nav bijis- no pagalma pazuda suns. Kā var pazust regulāri un masveidā? Kā arī ņem līdzi uz uguņošanu un pēc tam brīnās, ka suņuks ir pazudis.
Situācija šaušanu traģiska, bet suņi ir jāpieskata un jādara max viss, lai neklaiņotu un neapdraudētu citas dzīvas būtnes, cilvēkus ieskaitot.
Tam olupuisim jau nebija borderkolliji vai labradori, cik sapratu. Un tas arī ir svarīgi. Sargsuņi var pārvērsties par agresoriem.
BET, kurš tad ir Ķimenes Pupsis? Bļ_ nu kur var tā slēpt viņu? Adresi parādija, meitu skolas arī, visu sensitīvo drošības info par sevi publiski ir izklāstījusi, bet Pupsis slēpjās. Ja tas nebūs vismaz kāds Tom Hardy vai Jude Lowe, es būšu krietni vīlusies. Šito slēpšanu!
man arī tas pats jautājums 🤣 teica, ka ejot uz visiem restūžiem bez maskēšanās - slikti strādā mūsu paparaci 🤣
12.10.2025 01:14 |

10 gadi
Reitings 341
Reģ: 29.03.2010
IceCream @ 11.10.2025 20:51

Tev ir bijis tā, ka Tu kāp ārā no mašīnas, lai atvērtu sava īpašuma vārtus, bet Tev nez no kurienes virsū metas pusteļa lieluma zvērs?
Man ir. Knapi paspēju ielēkt atpakaļ auto. Tas lops pēc tam lēca ar ķepām virsū mašīnai un koda riepās.
Tādi barā medījuši suņi ir ļoti bīstami jebkuram kaimiņu kaķim, mazajiem meža zīdītājiem.
Infuenceri jau a priori nekad nekur nav vainīgi, visur heiteri, tikai paši par savu stulbumi nekad neatbildēs.
Viņš vnk pofigā kaut kur devies prom, atstājot suņus klaiņojam.

Nejauc baru suņu ar vienu pieaugušu suni un diviem kucēniem.🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🌞
12.10.2025 02:15 |

10 gadi
Reitings 341
Reģ: 29.03.2010
Inelle @ 10.10.2025 22:30
Bija ielikts links. Kuru var ig storiju anonīmi apskkatīr.
Vai var ielikt???

Nopietni? Divas, trīs , četras "lapas" atpakaļ ir ielikts links kur var apskatīt 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️
12.10.2025 02:19 |

Reitings 2694
Reģ: 19.05.2022
guccibabe @ 12.10.2025 02:15

Nejauc baru suņu ar vienu pieaugušu suni un diviem kucēniem.?‍♀️?‍♀️?‍♀️?

Dažu šķirņu kucēns pāris mēnešos galīgi neizskatās kā kucēns maza vai vidēja lieluma šķirnēm. Te izskatās, ka bijis kautkāds alabajs vai vidusāzietis, kura kucēns izskatās kā normāls vidējs suns.
Visām aizstāvēm- Jūs nenobītos no bara vidusāziešu savā pagalmā, kuri plucina stirnu un kaujās savā starpā?
12.10.2025 02:45 |

Reitings 1451
Reģ: 18.04.2025
Kenty @ 12.10.2025 00:41

“Mamma ar diviem kucēniem”. Tad mēs tomēr pieskarsimies faktam, ka Modris ir tieši tik labs un gādīgs saimnieks, ka ļāva nesterelizētai kucei klaiņot pa rajonu un tikt pie metieniem veselas divas reizes? Un tikai tad sterelizēt, bet klaiņošana turpinājās…
Ja Modris rūpētos par saviem dzīvniekiem tā, kā pienāktos, šāda situācija vispār neizveidotos.
12.10.2025 06:15 |

Reitings 3345
Reģ: 11.04.2023
Suņa tikumus grūti mainīt un ja arī tikai kucēni sākuši medīt, tad to darītu arī turpmāk. Tākā iznākums tur būtu bēdīgs, tikai jautājums, kā un kad. Ja nenošautu, tad tāpat nāktos iemidzināt.
12.10.2025 07:37 |

Reitings 9284
Reģ: 27.03.2024
Mathilde @ 12.10.2025 02:45

Dažu šķirņu kucēns pāris mēnešos galīgi neizskatās kā kucēns maza vai vidēja lieluma šķirnēm. Te izskatās, ka bijis kautkāds alabajs vai vidusāzietis, kura kucēns izskatās kā normāls vidējs suns.
Visām aizstāvēm- Jūs nenobītos no bara vidusāziešu savā pagalmā, kuri plucina stirnu un kaujās savā starpā?
Jūs visas pirms te gudri spriežat pēc tā viena raksta, paskatieties no sākuma uz to bildi, kas ir pieejama publiskai apskatei. Skaidri redzams, ka ir fotošopēts. Suņu kājas nu galīgi ir nogrieztas un ķipa ieliktas zālē. Otrais, suņi ir tīri bez asinīm, jo viņi itkā ir tikko saplosījuši stirnu, kura guļ tur netālu. Kas jūs to neredzat??? Un tas ko tas poliscists tur gudri runā , nu vispār neizklausās pēc patiesības. Viss ir tik neskaidri un bezsakarīgi, galīgi neiet kopā. Gobzema story ir sīkāk viss izlikts. Un daļa patiesības tur ir. Ne jūs zināt kā tur bija, cik agresīvi, vai mierīgi. Beidziet te gudri spriedelēt!!!
12.10.2025 07:48 |

Reitings 3345
Reģ: 11.04.2023
lieniite2015 @ 12.10.2025 07:48
Jūs visas pirms te gudri spriežat pēc tā viena raksta, paskatieties no sākuma uz to bildi, kas ir pieejama publiskai apskatei. Skaidri redzams, ka ir fotošopēts. Suņu kājas nu galīgi ir nogrieztas un ķipa ieliktas zālē. Otrais, suņi ir tīri bez asinīm, jo viņi itkā ir tikko saplosījuši stirnu, kura guļ tur netālu. Kas jūs to neredzat??? Un tas ko tas poliscists tur gudri runā , nu vispār neizklausās pēc patiesības. Viss ir tik neskaidri un bezsakarīgi, galīgi neiet kopā. Gobzema story ir sīkāk viss izlikts. Un daļa patiesības tur ir. Ne jūs zināt kā tur bija, cik agresīvi, vai mierīgi. Beidziet te gudri spriedelēt!!!

Viņi atradās svešā īpašumā jau!
Nez vai paši būtu sajūsmā, ka pie jūsu durvīm sež kaimiņu klaiņojošie suņi?
12.10.2025 07:53 |

Reitings 993
Reģ: 02.08.2022
Neesmu vetārsts vai policists, bet vai iemidzināt iešaujot kkādas zāles suņiem nav opcija 21.gadsimtā?
12.10.2025 08:50 |

10 gadi
Reitings 176
Reģ: 28.01.2013
Tas, ka viņi var kļūt agresīvi, tā var būt. Jo tas vecākais suns Bora ( abu pārejo mắte) senāk
ar savu māsu apslaktēja daudz Modra vistas. Tad nācās no māsas atbrīvoties un tad tā Bora palika normālaka. Bet tad, kad piedzima atkal kucēni, bija
divi dēli atstāti Bruno un Faks. Tad viņi trijatā arī sūdus vārija ar tām vistām. Tad no tā Faka atbrīvojās. Un tad atkal piedzima un sev paturēja Čipi Ļipi, kura
kucēns būdam arī pa kādai vistai nobeidza. Bet nu vai tajā pagalmā tiešām tādi notikumu risnājās
grūti pateikt. Ja būtu kāds video, tad jau būtu ticamāk. Nevis bilde, par kuru chat gpt ari saka, ka nav reāla.
Mans rezumē-medniekiem mūsu valsti ir pārāk liela vara, var šaut pa labi un kreisi. Suņiem nepaveicās nonākot tajā mājā un nepaveicās, ka pašu saimnieks
pienācīgi nepieskatīja. Es ceru, ka visi dabūs pec nopelniem, gan tie krutie šāvēji, gan pocijai kurai nav teikšanas par medniekiem( kā paši video apgalvo) gan Modrim kurš pieļāva regulāru suņu klaiņošanu.
12.10.2025 08:53 |

Reitings 92
Reģ: 19.11.2021
nez, izskatās, ka tur ir naids pret pašu Modri..
apskataties Gobzems stories kā uzvedās šāvējs, meitas, kas tur pie Modra pagalmā fočējās un tā saimniece
12.10.2025 08:54 |

10 gadi
Reitings 176
Reģ: 28.01.2013
https://www.facebook.com/share/v/17L96rpxxz/ te viens jurists skaidro, kā tā lieta varētu beigties.
12.10.2025 09:03 |

Reitings 7664
Reģ: 10.01.2023
Pareizais @ 12.10.2025 08:50
Neesmu vetārsts vai policists, bet vai iemidzināt iešaujot kkādas zāles suņiem nav opcija 21.gadsimtā?
mums Latvijā nav iespēja. Es vispār par neko vairs nebrīnos. Alkoholiķi mednieki, alkoholiķi šoferi. Šaujam dzīvniekus no braucošām automašīnām. Šaujam pēc kārtējās balzāma glāzes.
Ja paglmā ienāk lācis un plosa tavu suni vai citus mājdzīvniekus- tu nedrīksti šaut- sēdēsi ķurķī. Ja lācis sāk kost tev pašam- tikai tad drīkst!
Uzskatu, ka medniekiem vismaz reizi divos gados tāpat kā policistiem būtu nepieciešama psiholoģiskā ekspertīze. Atceroties to lietu, kad mednieks nošāva divus cilvēkus dzērumā…. Slikti paliek.
12.10.2025 09:22 |

Reitings 4124
Reģ: 03.07.2024
Es ceru, ka Modris saprot, ka tā ir 100% viņa paša atbildība. Un šeit nav darbs juristam. Dzīvo kaut kādā savā rozā vienradžu pasaulē. Modra suņi klaiņo apkārt, kož vistas, bet viņš vāc ziedojumus juristam? Ja izrādīsies, ka tie mīlulīši ir apdraudējuši kādu bērnu, ko tad? Tad arī nesīs atbildību par to? Protams, ka nē. Un reāli viņam nav ne jausmas kas notika, jo nav ne jausmas ar ko un kur tie suņi nodarbojās.
Jā, man nav iecietības pret tādiem. Kad manu bērnu sakoda klaiņojošs suns, nevienu tas neinteresēja. Vēl bija kaut kas jāpierāda, jo, redz, nevarot būt, esot tāds ğimenes mīlulītis.
12.10.2025 09:30 |

Reitings 2048
Reģ: 06.07.2024
Man teica,ka tā sieviete sētas īpašniece+mednieks ir zinājuši,kam pieder suņi! Un suņus nošāva aiz atriebības,riebuma pret Modra seksuālo,netradicionālo orientāciju!! Izdevību nošat tā geja suņus!
12.10.2025 09:30 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits