A tu redzeji to bildi,ka bija ielikta tipa pirms nosaušanas tajā biedribas lapā.?Tā esot pēdejā foto.Abi kuceni izskatijās agresīvi,asinim noklāti,tikko noplukājuši stirnu?!Un ltv ziņās komentārus no pašvaldības policijas un tās pašas biedrības?Tipa kautko ,zin ,neko nezin,nezin kurā momentā pieņemts lemums šaut,tad viņi velāk atbrauca,tad viņiem uzbruka,tad tā ,tad šitā.Un vienigā bilde no iespējamiem materialiem ir fotoshopēta bilde!Modrim iespējams, jā bija japadomā par papildus drošibu braucot prom no saimniecibas,bet tāpat.Nošāva gaišā dienas laikā Mammu ar diviem kucēniem! Velkautkā pieņemot, ka Boru nošāva pirmo, attaisnojot kā traki agresīvu suni.Bruno un Čipisļipis pārbijās un skrēja prom,un vēl divas reizes šaut apzināti mērķejot uz pārbijušiem kucēniem?!Jūs to vizuāli varat iedomāties? Man nav akmens,sirds vietā.Atvainojiet,ka nespēju atbalstīt suņu nošaušanuIceCream @ 11.10.2025 22:58
Mana teorija ir, ka klaiņojoši suņi ir tikai debiloīdiem saimniekiem, kas nozīmē, ka tas suns arī ir tikpat dumjš un neaudzināts. Nu neiet tas kopā, ka stulbam saimniekam ir labi audzināts, dresēts suns.
Es gan neticu arī, kā te tagad raksta, ka 4 mēnešus vecs kucēns būtu "kaujas mašīna", kuru vajadzētu likvidēt. Vēl man nedaudz absurdi liekas, ka aicina izsaukt kaut kādus dzīvnieku ķērājus ar sedatīviem. Kur tu lauku čuhņā pie tādiem tiksi? No kurienes viņi brauks? Kamēr atbrauks sen jau visi svešie lopi būs apkosti, un suņi gabalā.
Ja vēl kādai ir jautājumi, iegūglējiet, kas notiek, kad suņi sākt trenkt aitas aplokā. Viss ganāmpulks var iet bojā.
Suņi prom, svētie influenceri Modri plikšķina acis un neko nezina.
fifinators @ 11.10.2025 15:06
Organizācijai, kas sevi sauc par dzīvnieku glābšanas dienestu, ir dumji spriedelēt FB, kura dzīvnieka dzīvība ir bijusi svarīgāka, ja cilvēku darbības rezultātā ir 4 dzīvnieku līķi. Tā vietā jāpievēršas tam, ka ATKAL kaut kādi dalbajobi vienkārši ņem un šauj visu, kas pagadās.
A un arī es esmu pusaudzu vecumā piedzivojusi divu mūsu suņu gandrīz vienlaicigu nāvi no dalbajoba kam bija bise,un kurš bija nezināms.Vienu suni nošava pie ķēdes,kas mums sargāja fermu,no lielā šāviena parbijās majas suns,kas bija pavadā izrāvas un atskaneja otrs šāviens,kanēr mēs skrējām viņam pakaļ arī viņš tika nošauts.Par ko?!Tāpēc ka kādam tika dota ieroču atļauja?!Kenty @ 12.10.2025 00:41A tu redzeji to bildi,ka bija ielikta tipa pirms nosaušanas tajā biedribas lapā.?Tā esot pēdejā foto.Abi kuceni izskatijās agresīvi,asinim noklāti,tikko noplukājuši stirnu?!Un ltv ziņās komentārus no pašvaldības policijas un tās pašas biedrības?Tipa kautko ,zin ,neko nezin,nezin kurā momentā pieņemts lemums šaut,tad viņi velāk atbrauca,tad viņiem uzbruka,tad tā ,tad šitā.Un vienigā bilde no iespējamiem materialiem ir fotoshopēta bilde!Modrim iespējams, jā bija japadomā par papildus drošibu braucot prom no saimniecibas,bet tāpat.Nošāva gaišā dienas laikā Mammu ar diviem kucēniem! Velkautkā pieņemot, ka Boru nošāva pirmo, attaisnojot kā traki agresīvu suni.Bruno un Čipisļipis pārbijās un skrēja prom,un vēl divas reizes šaut apzināti mērķejot uz pārbijušiem kucēniem?!Jūs to vizuāli varat iedomāties? Man nav akmens,sirds vietā.Atvainojiet,ka nespēju atbalstīt suņu nošaušanu
man arī tas pats jautājums 🤣 teica, ka ejot uz visiem restūžiem bez maskēšanās - slikti strādā mūsu paparaci 🤣Mathilde @ 12.10.2025 00:48Man ir suņi, kuri mierīgi dzīvojās teritorijā ap māju, bet pa perimetru ir norobežojoša sēta, speciāli celta, lai suņiem nebūtu ne mazākā iespēja izlausties. Ir bijis gadījums, ka bērnu draugs atstāj vaļā vārtus un viens suns izgāja ārpusē, bet uzreiz telefonā signalizē, ka suns pametis teritoriju. Suņu uzturēšanā ir krietni materiāli jāueguldās, nevis nopērc suni un palaid pagalmā padzīvoties. Cik tādu sludinājumu nav bijis- no pagalma pazuda suns. Kā var pazust regulāri un masveidā? Kā arī ņem līdzi uz uguņošanu un pēc tam brīnās, ka suņuks ir pazudis.
Situācija šaušanu traģiska, bet suņi ir jāpieskata un jādara max viss, lai neklaiņotu un neapdraudētu citas dzīvas būtnes, cilvēkus ieskaitot.
Tam olupuisim jau nebija borderkolliji vai labradori, cik sapratu. Un tas arī ir svarīgi. Sargsuņi var pārvērsties par agresoriem.
BET, kurš tad ir Ķimenes Pupsis? Bļ_ nu kur var tā slēpt viņu? Adresi parādija, meitu skolas arī, visu sensitīvo drošības info par sevi publiski ir izklāstījusi, bet Pupsis slēpjās. Ja tas nebūs vismaz kāds Tom Hardy vai Jude Lowe, es būšu krietni vīlusies. Šito slēpšanu!
IceCream @ 11.10.2025 20:51
Tev ir bijis tā, ka Tu kāp ārā no mašīnas, lai atvērtu sava īpašuma vārtus, bet Tev nez no kurienes virsū metas pusteļa lieluma zvērs?
Man ir. Knapi paspēju ielēkt atpakaļ auto. Tas lops pēc tam lēca ar ķepām virsū mašīnai un koda riepās.
Tādi barā medījuši suņi ir ļoti bīstami jebkuram kaimiņu kaķim, mazajiem meža zīdītājiem.
Infuenceri jau a priori nekad nekur nav vainīgi, visur heiteri, tikai paši par savu stulbumi nekad neatbildēs.
Viņš vnk pofigā kaut kur devies prom, atstājot suņus klaiņojam.
Inelle @ 10.10.2025 22:30Bija ielikts links. Kuru var ig storiju anonīmi apskkatīr.
Vai var ielikt???
guccibabe @ 12.10.2025 02:15
Nejauc baru suņu ar vienu pieaugušu suni un diviem kucēniem.?♀️?♀️?♀️?
Kenty @ 12.10.2025 00:41A tu redzeji to bildi,ka bija ielikta tipa pirms nosaušanas tajā biedribas lapā.?Tā esot pēdejā foto.Abi kuceni izskatijās agresīvi,asinim noklāti,tikko noplukājuši stirnu?!Un ltv ziņās komentārus no pašvaldības policijas un tās pašas biedrības?Tipa kautko ,zin ,neko nezin,nezin kurā momentā pieņemts lemums šaut,tad viņi velāk atbrauca,tad viņiem uzbruka,tad tā ,tad šitā.Un vienigā bilde no iespējamiem materialiem ir fotoshopēta bilde!Modrim iespējams, jā bija japadomā par papildus drošibu braucot prom no saimniecibas,bet tāpat.Nošāva gaišā dienas laikā Mammu ar diviem kucēniem! Velkautkā pieņemot, ka Boru nošāva pirmo, attaisnojot kā traki agresīvu suni.Bruno un Čipisļipis pārbijās un skrēja prom,un vēl divas reizes šaut apzināti mērķejot uz pārbijušiem kucēniem?!Jūs to vizuāli varat iedomāties? Man nav akmens,sirds vietā.Atvainojiet,ka nespēju atbalstīt suņu nošaušanu
Jūs visas pirms te gudri spriežat pēc tā viena raksta, paskatieties no sākuma uz to bildi, kas ir pieejama publiskai apskatei. Skaidri redzams, ka ir fotošopēts. Suņu kājas nu galīgi ir nogrieztas un ķipa ieliktas zālē. Otrais, suņi ir tīri bez asinīm, jo viņi itkā ir tikko saplosījuši stirnu, kura guļ tur netālu. Kas jūs to neredzat??? Un tas ko tas poliscists tur gudri runā , nu vispār neizklausās pēc patiesības. Viss ir tik neskaidri un bezsakarīgi, galīgi neiet kopā. Gobzema story ir sīkāk viss izlikts. Un daļa patiesības tur ir. Ne jūs zināt kā tur bija, cik agresīvi, vai mierīgi. Beidziet te gudri spriedelēt!!!Mathilde @ 12.10.2025 02:45
Dažu šķirņu kucēns pāris mēnešos galīgi neizskatās kā kucēns maza vai vidēja lieluma šķirnēm. Te izskatās, ka bijis kautkāds alabajs vai vidusāzietis, kura kucēns izskatās kā normāls vidējs suns.
Visām aizstāvēm- Jūs nenobītos no bara vidusāziešu savā pagalmā, kuri plucina stirnu un kaujās savā starpā?
lieniite2015 @ 12.10.2025 07:48Jūs visas pirms te gudri spriežat pēc tā viena raksta, paskatieties no sākuma uz to bildi, kas ir pieejama publiskai apskatei. Skaidri redzams, ka ir fotošopēts. Suņu kājas nu galīgi ir nogrieztas un ķipa ieliktas zālē. Otrais, suņi ir tīri bez asinīm, jo viņi itkā ir tikko saplosījuši stirnu, kura guļ tur netālu. Kas jūs to neredzat??? Un tas ko tas poliscists tur gudri runā , nu vispār neizklausās pēc patiesības. Viss ir tik neskaidri un bezsakarīgi, galīgi neiet kopā. Gobzema story ir sīkāk viss izlikts. Un daļa patiesības tur ir. Ne jūs zināt kā tur bija, cik agresīvi, vai mierīgi. Beidziet te gudri spriedelēt!!!
mums Latvijā nav iespēja. Es vispār par neko vairs nebrīnos. Alkoholiķi mednieki, alkoholiķi šoferi. Šaujam dzīvniekus no braucošām automašīnām. Šaujam pēc kārtējās balzāma glāzes.Pareizais @ 12.10.2025 08:50Neesmu vetārsts vai policists, bet vai iemidzināt iešaujot kkādas zāles suņiem nav opcija 21.gadsimtā?