Katz @ 26.01.2021 23:49Par ko kipiš? Noskauda?? Man kā reizi liekas forši, ka var atļauties šādu mašīnu, jebkurā formā - dāvinātu, uz līzingu vai nopirkta uzreiz.
Eksperte @ 26.01.2021 23:59Šeit tagad ļoti labi var redzēt tipisko latvieti. Paskaidrošu. Tipiskajam latvietim nenormāli besī, ja citam latvietim ir kaut kas dārgāks, labāks, eskskluzīvāks.
Pistācija @ 27.01.2021 00:39
Tad kas Tu esi?
Tu arī esi skaudīga latviete? Ļoti krīt acīs šis neveiksmīgais salīdzinājums. Pašai sevi nolikt arī latviešu īpašība? Vai skaudība tikai tautībai pastāv? fui!
Eksperte @ 27.01.2021 00:46
Es esmu latviete, bet neesmu skaudīga. Pašai sevi nolikt? Iespējams to var dēvēt arī tā. Taču ne tāds man mērķis. Es vienkārši konstatēju faktu. Runājot par tautībām, gan jau ne tikai latvieši ar šādu īpašību. Taču jāsaka, ka dēļ apstākļiem kuros dzīvojam, šī īpašība ir ļoti aktuāla.
Pistācija @ 27.01.2021 00:57
Tad minēšu, ka ej pretrunās ar savu iepriekšējo tekstu :) . Nevērtē citus pēc savas skalas, skaties uz sevi tādā gadījumā...
Visur ir skaudība- balta, melna, zila, zaļa.
Tas, ja kāds apgalvo,ka Evelīnai seņči ir nopirkuši vai kāds uzdāvinājis ( kuru es pavisam noteikti, nenoliedzu - redzot aizklātos tekstus) , nav skaudība.
Acīs griežas tie teksti par - latvieši ir skaudīgi, latvieši ir kašķīgi utt , nu nav, nav tā, ja apkārt Tev ir tādi - maini vidi!
Eksperte @ 27.01.2021 01:01
Es jau atrodos citā vidē. Tieši tādēļ arī izkristalizējies mans viedoklis. Arī man kādreiz tā nešķita. Taču tā ir.