la belle @ 09.10.2025 19:38Nu neviens te viņu dzīvē nav redzējis. Samaukusi sev filtrus virsū un aizmugurē fonus. Nav nekāda ğimenes uzņēmuma. Vīra draugi aiz žēluma paņēma darbā.
Un mājās neko nedara. Ļoti netīrīga un nevīžīga. Un drausmīgi neglīta.
Resna neglītene - liek kaut kadus drausmigas kvalitates vidikus instgarama un tiktoka. Un apkauno sevi. Sekotaju loti maz jo visiem vina riebjasPilgrim @ 09.10.2025 20:23Kas ir Baloža sieva?
la belle @ 09.10.2025 19:38Nu neviens te viņu dzīvē nav redzējis. Samaukusi sev filtrus virsū un aizmugurē fonus. Nav nekāda ğimenes uzņēmuma. Vīra draugi aiz žēluma paņēma darbā.
Un mājās neko nedara. Ļoti netīrīga un nevīžīga. Un drausmīgi neglīta.
Iegāju tiktokā pārliecināties, ka runa iet par vienu un to pašu cilvēku, jo pēdējā laikā daudz rādījās viņas video, ar interesi katru noskatījos un piesekoju, jo tiešām patika. Drīzāk izklausās, ka esi kāda no viņas vīra bijušajām brūtēm 😂la belle @ 09.10.2025 20:38Resna neglītene - liek kaut kadus drausmigas kvalitates vidikus instgarama un tiktoka. Un apkauno sevi. Sekotaju loti maz jo visiem vina riebjas
la belle @ 09.10.2025 15:29es tikai taisnību pateicu!
MinkaMurrrrr @ 09.10.2025 22:14Kādas Jums domas par Davida jaunāko video ?
Lupinlups @ 09.10.2025 23:28Noskatījos Sapnis citā Amerikā Elīnas sēriju, vai man tik tā izskatījās ka daļa raidījums bija zem kārtīgiem grādiem? ? Tai vakara mājas, Elinčiks šķiet knapi acis var noturēt vaļā ? Bet vispār ļoti forša un pozitīvs sērija, malacis meitene!
MatildeR @ 09.10.2025 23:52
Muļķis, viņam patīk visu laiku uztaisīt sevi par nabadziņu, ka neviena no trīs (vai četrām) bērnu mātēm nedod viņam bērnu. Kad Arnita gulēja slimnīcā stāvoklī pēc operācijas - neapciemoja, kad dzemdēja - neapciemoja, kad bija pirmos mēnesīšus viena pati ar zīdaini - neapciemoja. Tagad gada tēvs cīnās par bērnu PRET AUKLĪTI… ir sievietes, kas manipulē ar bērnu pret tēvu, bet tas parasti ir saistīts ar naudu, kas nebūs viņa gadījums, viņš ir 30+ gadīgs vīrietis, spēcīgs, bet pat bez normāla darba. Pretīgi
Elizabeteeee @ 09.10.2025 22:45Mani kopumā pārsteidz šī foruma specifika, jo es esmu vēl citās sieviešu grupās, tur ir apmērām tā. Iesakiet labāko fēnu, kāpēc mans vīrs tā, vai jūsu arī tā dara, labākā vieta, kur pasūtīt ēst un tamlīdzīgi. ?
Te atkal ir tik liels fokuss uz citu cilvēku dzīvi. Galvenais apspriež kaut kādus maksimāli dīvainos cilvēkus, kuriem dzīvē visi paietu garām ? nē nu jautri, es neko nesaku ? tik fenomenāli, ka tik ilgi turas forums uz tāda pamata
MatildeR @ 09.10.2025 23:52
Muļķis, viņam patīk visu laiku uztaisīt sevi par nabadziņu, ka neviena no trīs (vai četrām) bērnu mātēm nedod viņam bērnu. Kad Arnita gulēja slimnīcā stāvoklī pēc operācijas - neapciemoja, kad dzemdēja - neapciemoja, kad bija pirmos mēnesīšus viena pati ar zīdaini - neapciemoja. Tagad gada tēvs cīnās par bērnu PRET AUKLĪTI… ir sievietes, kas manipulē ar bērnu pret tēvu, bet tas parasti ir saistīts ar naudu, kas nebūs viņa gadījums, viņš ir 30+ gadīgs vīrietis, spēcīgs, bet pat bez normāla darba. Pretīgi
Jā, balss ir nepatīkama, monotona. Labāk nerunāt reklāmās.Nastja32 @ 10.10.2025 08:27Marijai Jansonei tik nepatīkama balss. Ļoti simpātiska, bet bu tā vārgā čiepstēšana tajos Stockmann video ir drausmīga.
MinkaMurrrrr @ 10.10.2025 08:00
Pirmos mēnešus neapciemoja ? Es gan nezinu, ka ir. Bet šķiet vina tv raudāja, ka ir viena, bet internetā cilvēki rakstīja, ka redzējuši kopā pastaigājoties ? tieši pirmajos menešos