Melleņkūka @ 09.10.2025 07:11Uz Aneti vienkārši iedarbojas pilnmēness ?
Nu, ierāva cilvēks par daudz, kam negadās 😁Claire @ 09.10.2025 09:11Anetei vakar pavisam aizgāja ciet. Tā vietā, lai svinēti savu vārda dienu, plosās interneta komentāros. Atgādina kaut kādu Kivičieni
Pilgrim @ 09.10.2025 08:28
Ne jau ar Kupri, bet pusi Threada sakasījās. Brīnums, ka vīrs pacieš tādu muļķi.
https://failiem.lv/u/gs7kxseqwb
cmykk @ 09.10.2025 00:18
Juta ir
tik garlaicīga un apģērba,meikapa un matu krāsošanas stilā absolūti iestrēgusi 2010. gadā
cmykk @ 09.10.2025 00:18
Juta ir
tik garlaicīga un apģērba,meikapa un matu krāsošanas stilā absolūti iestrēgusi 2010. gadā
Jā, sava taisnība tur ir. Bet - resnie zina, ka viņi ir resni, tas ir viens. Otrs - Anetei kāds lūdza viedokli par šiem cilvēkiem? Tā ir absolūta nepieklājība šādi uzvesties. Viņa nav normāla. Joprojām brīnos, kā vadība pieļauj viņas šādu eksponēšanos soctīklos.IceCream @ 09.10.2025 10:08Atradu, jā, diezgan, prasta tā Anete, es tā neietu un nekomentētu pie svešas bildes, bet sava taisnība tur ir. Tie cilvēki tiešām izskatās maksimāli neveselīgi, absolūta nolaidība pret savu ķermeni.
Bet tas jau atšķir inteliģentu cilvēku no nekritiska loha. Jā, es redzu, ka tu esi resns, tev ir plāni mati, mazas krūtis vai šķidra bārdiņa. Un??? Vai kas mainīsies, ja es to komentēšu? Pie tam pats komentētājs ne tuvu nav perfekts!IceCream @ 09.10.2025 10:08Atradu, jā, diezgan, prasta tā Anete, es tā neietu un nekomentētu pie svešas bildes, bet sava taisnība tur ir. Tie cilvēki tiešām izskatās maksimāli neveselīgi, absolūta nolaidība pret savu ķermeni.
Odrija Bitoni @ 09.10.2025 12:05Ko jūs visu laiku par tiem vīriem "kā viņas vīrs viņu pacieš"
Jutai vispār patīk citiem aizrādīt par ķermeni un izskatu. Savukārt, kad pašai pasaka ne pa spalvai tad ir puņķi un asaras (histēriska atbilde). Bija spilgti gadījumi, kad viņa vēl bija Valmane
Cilvēks nav līdz galam pārliecināts par savu vērtību un uzbāžas citiem ar norādījumiem, kā dzīvot, kā izskatīties
Nepazīstu personīgi ne vienu, ne otru. Jā, es brīnos, ka A. vīrs pacieš. Man nesimpatizē ne viņa pati, ne humors, ne balss tembrs. Varbūt vīrs cieš sakostiem zobiem, jo bērni, māja, hipotēka. Varbūt vīram sava dzīve un viņš vispār neko neredz un nedzird. Varbūt vīrs vēl neforšāks par A., hvz.Odrija Bitoni @ 09.10.2025 12:05Ko jūs visu laiku par tiem vīriem "kā viņas vīrs viņu pacieš"
Jutai vispār patīk citiem aizrādīt par ķermeni un izskatu. Savukārt, kad pašai pasaka ne pa spalvai tad ir puņķi un asaras (histēriska atbilde). Bija spilgti gadījumi, kad viņa vēl bija Valmane
Cilvēks nav līdz galam pārliecināts par savu vērtību un uzbāžas citiem ar norādījumiem, kā dzīvot, kā izskatīties
Pilgrim @ 09.10.2025 13:03Nepazīstu personīgi ne vienu, ne otru. Jā, es brīnos, ka A. vīrs pacieš. Man nesimpatizē ne viņa pati, ne humors, ne balss tembrs. Varbūt vīrs cieš sakostiem zobiem, jo bērni, māja, hipotēka. Varbūt vīram sava dzīve un viņš vispār neko neredz un nedzird. Varbūt vīrs vēl neforšāks par A., hvz.
Bet Juta man nešķiet tik nepatīkama un no viņas es neesmu dzirdējusi tik stulbus apgalvojumus kā no A. Cilvēki gadiem studē medicīnu, bet A. uzjautā Googlei un ir gudrāka par visiem.
Tūlīt jau būs salikusi zviedzošus nesmieklīgus storijus par čūsku forumu un cik ļoti viņai viss pofig.
IceCream @ 09.10.2025 10:08Atradu, jā, diezgan, prasta tā Anete, es tā neietu un nekomentētu pie svešas bildes, bet sava taisnība tur ir. Tie cilvēki tiešām izskatās maksimāli neveselīgi, absolūta nolaidība pret savu ķermeni.