Melleņkūka @ 05.10.2025 22:16
Īrisa, forumu nelasīdama, ņēmusi un atstājusi veselu story “skauģēm”. Ļoti žēl, ka jaunai sievietei “sievišķīgums” un “shining” neasociējas ar neko vairāk kā savu erogēno zonu izrādīšanu un lepošanos story, kā ārzemnieku tusiņos viņai teju glauda vāveri. Ļoti greizs uzskats par to, ko nozīmē būs pašpārliecinātai un gudrai sievietei. Viņai šķiet, ka viegla uzvedība un krūšu atrādīšana - tas ir vo! ?
Pilgrim @ 06.10.2025 00:00Kādas tur augsta statusa naudīgas… Greifāne, Sexīgā Lee, Kača ex Sauliete.
Gan jau nesaskaņas ar vīru, nepalīdz ar bērniem, nav ieienteresēts, bieži nav mājās. Tas, ka Gvido "meklējas" ir 100%, bet var arī saprast, jo Kristina šķiet ļoti kaitinoša. Ne velti vienreiz jau šķīrās.simona.saimona @ 05.10.2025 22:18Kas Andžai atgadījies?
Tev liekas 😁Kitija Reiz @ 06.10.2025 13:45Nu ko, dāmas, man šķiet, ka vakar viesnīcā Monika pieķēru Janas Medovas vīru ar blondīni. Abi smuki smaidīja, čaloja kā veci draugi un pēc tam kopā ielīda liftā. Sakiet, vai tikai man liekas, ka tur kaut kas nav tīrs? ?????
Happyminka @ 06.10.2025 20:14Andersonei nav neērti rādīt bērnu 6 gadu vecumā, ka māca burtus?! ? tam nabadziņam rudenī uz skolu jau jāiet. Man kaut kā likās, ka 4 gados visi bērniņi mums apkārt jau tos burtus ir apguvuši…
Happyminka @ 06.10.2025 20:14Andersonei nav neērti rādīt bērnu 6 gadu vecumā, ka māca burtus?! ? tam nabadziņam rudenī uz skolu jau jāiet. Man kaut kā likās, ka 4 gados visi bērniņi mums apkārt jau tos burtus ir apguvuši…
ak jā,domāju,ka arī tie,kas dzīvo Jelgavā saprot un zin,ka ar konkrēti Evitu ir pilnīgas auzas..ne vienu vien reizi bijusi redzama pilnīgā apmaucienā pa Jelgavu sevi apkaunojot… tur ir tik traki,ka pat grūti komentēt. Un Jelgavā tiešām notiek brīnumu lietas 🥱Villanelle @ 06.10.2025 23:13Gobzems varētu Jelgavu vairāk papurināt. Tur ir vēl vairāk sensācijas ko rakt.
Un Sindijas Bokānes pagātne ar meiteņu vervēšanu jau ir bijusi iztirāzata? Viņai shady gājieni jau no laika gala.
nekauninu mazu bērnu, bet māti.MatildeR @ 06.10.2025 22:26
Cik var kaunināt citus mazus bērnus par to zināšanām. Iemācīsies.
Ta nu gan Gobzemam atklàjums 😁 Kàda vispàr tic, ka tur ir kas īsts un oriğinàls? 😁 Kamèr jūs zarà pèrkat kurpes un kleitas un somas pa 100eur, Smanata Amanda vai kà vinu tur, pèrk pa to pašu naudu feikos diorus, ysl un celines 😁 Un atràda feiku dzīvesstilu. Pavisam neizbrīnītu, ja dzīvo dzīvoklī piejelgavà nevis īpašumà esošā, bet īrējot 😁Cranberry20 @ 07.10.2025 08:51Gobzems šodien arī Samantai Amandai ķersies klāt. ?
amareto @ 07.10.2025 10:17E.Herberta. Braucoša mašīna. Suns klēpī. Ar otru roku filmē. Nē nu tas ir vienkārši kliedzoši bezatbildīgi, visvairāk pret citiem satiksmes dalībniekiem. ?