LabaDabaDa @ 04.10.2025 13:40
Bija tāds Ronalds Alpe, kas izkrāpa naudu no sievietēm. Vismaz vairākiem desmitiem sieviešu. Līdz Ušakova nesataisīja milzīgu publisku skandālu.
Monta ir viņa sieva. Bija viņa sieva jau tolaik un ir joprojām.
Varbūt varēs tagad bez maksas ārstēt vīra upurus?
qwe @ 02.10.2025 16:02https://www.tvnet.lv/8335294/bankas-darbiniece-17-gadu-garuma-bez-klientu-zinas-izmantojusi-vinu-lidzeklus ši nav Anete?
BellaCiao @ 04.10.2025 18:01Bļin, tā Īrisa tak ir slima ar galvu… vadīt live ar otru fizioterapeitu caurspīdīgā topā! Man Jurģis ļoti gudrs šķiet, bet es nespēju to sarunu skatīties, dēļ tiem Īrisas plikajiem nipeļiem?
Tādi tipāži nekad nemainās. Viņu smadzeņu īpatnību dēļ viņi nav pārmācāmi. Un sievietes mīļās, nebūsim naivas! Tādi alpveidīgie ir mums apkārt.Marimar @ 04.10.2025 20:52Alpe visu savu shēmu turpina, tikai viņam tur visādi vārdi.... vēl pagājušajā vasarā stāstijja dāmukiem, ka ir uzņēmējs no Monako ???
Marimar @ 04.10.2025 20:52Alpe visu savu shēmu turpina, tikai viņam tur visādi vārdi.... vēl pagājušajā vasarā stāstijja dāmukiem, ka ir uzņēmējs no Monako ???
nogribējusies kucīteBellaCiao @ 04.10.2025 18:01Bļin, tā Īrisa tak ir slima ar galvu… vadīt live ar otru fizioterapeitu caurspīdīgā topā! Man Jurģis ļoti gudrs šķiet, bet es nespēju to sarunu skatīties, dēļ tiem Īrisas plikajiem nipeļiem?
No kā Rāviņš tur dzīvo? Protams, no labdarības mērķiem saziedotajiem līdzekļiem. Arī liekēžus Kivičus( mūžīgos cietējus) varēja pacienāt.Adele4 @ 05.10.2025 10:09Kāda zina ko vairāk par Rieksta un Rāviņa kašķa iemeslu? Viens otru noliek tagad. Abi labi, abiem vieta aiz restēm. Bet nu Rāviņa fake labdarība laikam tomēr atmaskota, tās biedrības FB lapa dzēsta jo pēdējā laika vairāki FB rakstīja, ka nekādu palidzību nesniedz, tik naudu savāc.
Tagad rieksts vēl ielicis, ka Rāviņam spanija it ka nelegāls fizioterapijas bizness. Rāviņš viscaur ir blēdis. Ne velti aizpirda ar ģimeni uz Spāniju. Tik par kādu nudu tur uzturas?
nu jau tad jādomà cits bizness.Hermiine89 @ 05.10.2025 20:14No kā Rāviņš tur dzīvo? Protams, no labdarības mērķiem saziedotajiem līdzekļiem. Arī liekēžus Kivičus( mūžīgos cietējus) varēja pacienāt.
Gizem @ 04.10.2025 01:22
Vīrs varbūt bija iedvesmas avots mācīties :D
Paskatījos viņas IG, joprojām nu tik skaista sieviete, patiesībā pat glītāka nekā tajos tālajos šovu/ballīšu utt. laikos.
Bet laikam jau ir kopā. Tās visas viņa krāpniecības tika atklātas publiski 2018., bet viņas storijos ir bildes ar vīru piem. 2022.
BellaCiao @ 04.10.2025 18:01Bļin, tā Īrisa tak ir slima ar galvu… vadīt live ar otru fizioterapeitu caurspīdīgā topā! Man Jurģis ļoti gudrs šķiet, bet es nespēju to sarunu skatīties, dēļ tiem Īrisas plikajiem nipeļiem?
Kādas tur augsta statusa naudīgas… Greifāne, Sexīgā Lee, Kača ex Sauliete.akul12 @ 05.10.2025 09:24
Ne jau veikala kasierēm šo stāsta. ?
Pretī augsta statusa naudīgs dāmuks ar nerealizētiem slapjajiem sapnīšiem.