Grenarda @ 25.01.2021 23:06
Īstā vieta, kur meklēt mīlestību gudrai un izglītotai sievietei ?
GoodForYou @ 25.01.2021 16:40Man ļoti patīk Vavilovas apģērba stils (es zinu, ka ir pretrunīgi komentāri par to - es esmu no tām, kas dievina tos salikumus!), arī simpātiska šķiet, taču kā personība man viņa nepatīk :( Personīgi nepazīstu, bet ir pāris kopīgi paziņas un cik skatījos ar viņas dalību dažus raidījumus/intervijas, liekas, ļoti uz sevi vērsta personība. Ja grib kaut ko sasniegt, tas nav slikti, bet nav tas saulainais, patīkamais cilvēku tips. Man gan šķiet, ka viņa juristos nekur tālu netiks, patiesībā neasociējas ar tāda veida prātu, drīzāk uz kaut ko par modi, modeli, influencēšanu utt.
Bellatresa @ 26.01.2021 15:36Ko Jūs domājiet par Evelīnas pirmo personīgo mašīnu Lexus?
Diez kā pie tādas tika? Pagaidām , varu vēl tikai sapņot par savu auto ☄,bet prieks, ka citiem tas piepildās ātri. ?
Reizēm man liekas, ka te pašas meitenes (ietekmeles) sēž zem kaut kādiem nikiem, un "piesakās" uzreiz tad, kad viņām parādās kāds jaunums, kuru acīmredzami grib, lai pamana un apspriež. No sērijas "Ko jūs domājat par...?"
Neko es nedomāju. Mašīna kā mašīna. Man sētnieks Genādijs nesen aizbrauca uz Monako un tur nopirka Ferrari.