man tāda pati sejas āda uzklājot tonālo. Kas tur tāds? Poras un viss. Neticu, ka tev viss pašai līdzens.Mashka Kakashka @ 08.08.2025 21:08
OMG!!! Gribas paņemt trauku švammi un noberzt viņas seju no tonālā krēma. Tie nagi! Dzīvās šausmas, tas viss koptēls. Kā bārbija no Temu vissliktākās rūpnīcas. Apavi ir sadedzināmi sārtā!!!
Caalis @ 07.08.2025 21:06Vai es viena pamanu, ka Annas pērles mazā meitiņai vienmēr milzīgi zilumi uz pieres? Kad skatos storijus tad vienmēr nodomāju “Turi, tulīt kritīs” un tie zilumi liecina, ka krīt arī. Šausmas! Bet nē, labāk filmēt nevis turēt bērnu :(
Zilais Valis @ 08.08.2025 20:48
Nekas tur nav ķūnēts. Tikai matu krāsa cita, bet tad jau katra otrā sevi ķūnē. Nagi un skropstas jau gadu tādi.
Mashka Kakashka @ 08.08.2025 21:08
OMG!!! Gribas paņemt trauku švammi un noberzt viņas seju no tonālā krēma. Tie nagi! Dzīvās šausmas, tas viss koptēls. Kā bārbija no Temu vissliktākās rūpnīcas. Apavi ir sadedzināmi sārtā!!!
Mashka Kakashka @ 08.08.2025 21:08
Aldo @ 08.08.2025 22:12
Iepriekš nagi nebija tādas lāpstas, es pat neesmu man šķiet garākus nekad redzējusi, nu šis ir drausmīgi. Un arī skropstas iepriekš nelika šādas kā kāpurus, lietoja skropstu tušu, vairākas reizes q&a to pati teica.
Viņa vairākas reizes ir pati uzsvērusi, ka viņai patīk viss dabīgs. Īsumā, koptēls ir mainījies, un uz gaužām slikto pusi. No kaut kā jau būs iespaidojusies.
Marta pati nāk no 6 bērnu ģimenes, un visi bērni ļoti jauki cilvēki. Un, šķiet, ka viņiem pieder “Ganības”, no turienes arī ienākumi.eziic @ 09.08.2025 12:15Sveikas. Es absolūti bez naida, bet vakar pamanīju, ka bijušā mācītāja Sproģa ģimenē gaidāms pieaugums, Marta Marija Sproģe ielikusi sociālajos tīklos fotosesijas bildes. Radās jautājums, tur taču nepieciešami tiešām nopietni materiālie resursi, lai sešus bērnus aprūpētu, izglītotu, nodrošinātu visu nepieciešamo. Tā jau bildēs visi skaisti, sakopti, tiešām forši izskatījās. Prieks par ģimeni, ka var un dara.
Man paziņu lokā ir mācītāja ģimene. Dzīvo ļoti glauni bez jebkādiem papildus biznesiem.Kārena @ 09.08.2025 12:47Marta pati nāk no 6 bērnu ģimenes, un visi bērni ļoti jauki cilvēki. Un, šķiet, ka viņiem pieder “Ganības”, no turienes arī ienākumi.
man akut kā šķiet, ka Karandža ir naivulīte, un tic, ka tam turkam tur Parīzē pa šiem gadiem nudien neviena cita nav…. Pēdējos storijos turks jau nu tāds hitrijs 😁 var redzēt, ka iejuties Eiropā - darbiņš ir, uzturēšanās atļauja ir, kas nekait vairākas sievietes katru savā valstī uzturēt? 😅garsigs_persiks @ 09.08.2025 11:03
Jāpiekrīt, ka viņa pēdējā laikā galīgi neizskatās labi. Gan garos nagus un rižos matus, gan arī pielīmētās skropstas un Ķīnas kleitas varētu iznest daudz labāk, ja tik ļoti gribas sevi tā pasniegt, bet nu tur tiešām ļoti lēti tas viss kopā izskatās. Brīnos, ka tam turkam kas tāds patīk.
Ireeen @ 09.08.2025 13:17Man paziņu lokā ir mācītāja ģimene. Dzīvo ļoti glauni bez jebkādiem papildus biznesiem.
yay @ 09.08.2025 13:36domāju prikola pēc paskatīšos to Karadžudžu.
Viņa mani nobloķējusi :D Man vispār nekāda sakara, nekad neko neesmu rakstījusi vai komentējusi. wtf
Iepriekšējais 4-istabu dzīvoklis Lindenholmā bija viņas vai īrēja?truedeee @ 08.08.2025 13:54Kristiānai Lasmanei kas par māju . Ja 129€ maksā mēnesī uztura projekts , tad normālu summiņu mēnesī dabū.
īrējaCallMeAnnika @ 09.08.2025 16:29Iepriekšējais 4-istabu dzīvoklis Lindenholmā bija viņas vai īrēja?