SALOMEJA @ 26.06.2025 16:10Kāpēc Gobzems Sofiju Kralovu pēdiņās sauc par "sievu" un Kralova "kundzi"? Vai tiešām viņi nav precējušies?
Tie aliexpress bambāļi viņa storijos gan liekas smieklīgi! Es laikam no kauna zemē ielīstu.
Valdet @ 26.06.2025 19:24Man jau liekas, ka Puncule apzinati provocee. Nu liek augstpratigas atbildes, lai shoketu sekotajus un dabutu vairak tos. Tads jau bija sakotnejais plans, tapec tadas atbildes bija uz normaliem jautajumiem. Un tad vai nu palaidis savu apgerbu liniju vai ko citu. Nu tiri biznesa nolukiem. Un tagad shoka par Gobzemu ? nu bet tie video sit ara vieglas uzvedibas sievieti, ko tad vina gaidija ? puse no tiem kas redzeja video to tapat pie sevis nodomaja. Nesmuki, par talu Gobzems aizgaja, bet ko vina domaja, ka cilveki sitis plaukstinas par video un apbrinos ?
LabaDabaDa @ 26.06.2025 18:10
Un kam tad viņš to kentaura pakaļu sev uztaisīja? Tieši tāpēc cilvēki kaut ko tik, teiksim, neparastu sev taisa, lai visi uz viņiem skatītos. Ne jau tāpēc, lai būtu ērtāk sēdēt uz dīvāna pie TV. :D
Man nav nācies redzēt viņu dzīvē, bet, jāatzīst, ja redzu sievieti ar tiešām nedabīgi uzpumpētām milzīgām pīļu lūpām - es to pamanu, jā, un skatos noteikti sekundi ilgāk, nekā es skatītos uz parastu seju :D Tas droši vien ir tikpat slikti kā skatīties uz autokatastrofu, bet grūti novērsties :D
kārtīga tumbačka tā pakaļa un tiiiiiiik neglīta! Šausmas!!! 😬😀Kirbitis @ 26.06.2025 21:09
Es gan vinu redzeju dzive,nejausi,Maximas kases, mierigi ieperkos un peksni- bac- kas tas par dibenu man kase blakus???????? mans draugs vnk bija uz mutes, logiski ka skatijamies?
es ar tieši par to domāju, sevišķi īpaši veiksmīgo dienu reklamēšana. Kādi dumiķi noteikti paņēma kredītus😆😆 viena zoss tieši izcēlās- sapirkās loterijas biļetes un čušs😆 aicināja vēl citus paspēt iegādāties.Ireeen @ 26.06.2025 17:31Cik stulbam jàbūt, lai ko tādu pirktu?
šis pierāda to, ka katra uzņemtā bilde, video var izrakt bedri, ja nonāc Gobzema redzeslokāValdet @ 26.06.2025 19:24Man jau liekas, ka Puncule apzinati provocee. Nu liek augstpratigas atbildes, lai shoketu sekotajus un dabutu vairak tos. Tads jau bija sakotnejais plans, tapec tadas atbildes bija uz normaliem jautajumiem. Un tad vai nu palaidis savu apgerbu liniju vai ko citu. Nu tiri biznesa nolukiem. Un tagad shoka par Gobzemu ? nu bet tie video sit ara vieglas uzvedibas sievieti, ko tad vina gaidija ? puse no tiem kas redzeja video to tapat pie sevis nodomaja. Nesmuki, par talu Gobzems aizgaja, bet ko vina domaja, ka cilveki sitis plaukstinas par video un apbrinos ?